Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    De der fryselasagner synes jeg godt nok er tamme. Der skal et godt lag ketchup på før det glider ned. Den ferske de har i Netto og Føtex er tilgengæld god. Der sksl bare drysses lidt chili og hvidløg på, og så selvfølgelig hvidsløgsflute til ar skovle kødsovsen op med.

    Har fået ostekarbonader i tre dage, men har dog varieret tilbehøret lidt.

    Aranyhajú Nyárszépe24-02-22 00:52

  • ★★0

    I går stod den på KFC - Korean Fried Chicken

    første gang jeg prøvede at lave det men bestemt ikke sidste

    Kylligebryst, delt ved den tykkeste 1/3, 1/3 blev flækket og al kyllingen blev banket så de var lige tykke, vendt i mel vendt i æg, vendt i panko, vendt i varm olie til det var lækker gyldent.

    sovsen var lavet nogle timer før af

    • 3spsk ketchup
    • 2spsk gochujang
    • 4spsk honning
    • 2spsk soja
    • 1spsk sesam olie
    • 1 jumbohvidløg, knust
    • 1 spsk ingefær, knust

    Det fik så lov at står og simre 30min, lige før brug blev det varmet i microen og fik 5spsk sesam frø

    Kødet blev dyppet i sovsen og dryssen med fint snittet forårs løg

    Tilbehøret, en asiatisk slaw, dressingen var soja, mirin, sukker, sesam olie. fyldet var det klassiske + bønnespire.

    Det er måske det lækreste mad jeg har lavet i et år

    HelmerJ24-02-22 07:10

  • ★★★★★0

    Tænker du på skærper eller honer, du kan også hvæsse den men så skal du måske bruge vikingehjelm

    Jep det var vidst det, fordi der findes også slibesten, men de går mere hånrdhændet til værks, så vidt jeg ved.

    The term "hone" is associated with light maintenance performed on a blade without the effort and precision normally associated with sharpening, so the name "hone" was borrowed. In the 1980s, ceramic abrasives became increasingly popular and proved an equal, if not superior, method for accomplishing the same daily maintenance tasks

    Elwood24-02-22 12:43

  • ★★★★★★0

    Vi har haft to street food-markeder i Odense, men har opdaget den ene er lukket. Det var den mindst interessante af dem, men heldigvis har den bedste af restauranterne fået deres eget sted, så der spiser jeg i aften. Thai by Noo.

    Guldager25-02-22 14:55

  • ★★★★★★0

    Vi skal ha fritter og nuggets, mest fordi jeg fik fri kl. 17. Jeg har lavet tapas til 32, og i morgen skal jeg lave det samme til 21. 

    davenport25-02-22 18:15

  • ★★★★★★0

    Næste uge bliver lidt mere kødfri.

    Mandag: Vegetarisk karryret med ris

    Tirsdag: Torsk med kål og hjemmebagt brød

    Onsdag: McDonalds med sønnike

    Torsdag: Grøntsagstagine med bulgur

    Fredag: Er alene hjemme, så noget ris, bønner, chili

    Lørdag: Veggiedeller, kartofler og bearnaisesauce

    Søndag: Hvid kartoffel pizza (sønnike får en skinke-pepperoni, ellers bliver han mopset)

    Guldager26-02-22 10:17

  • ★★0

    I aften står den på indisk mad, bestilt udefra. Noget butter chicken med ris.

    Det er ved at være længe siden sidst

    Ryder66626-02-22 17:04

  • ★★★0

    I går fik jeg mørbradgryde med kartoffelmos og i dag skal jeg have mørbradgryde med kartoffelmos.

    Aranyhajú Nyárszépe28-02-22 12:54

  • ★★★★★★0

    Det blev hakkebøf med små kartofler og brun stegesovs. (Og bløde løg, selvfølgelig)

    davenport28-02-22 17:11

  • ★★0

    www.madforfattigroeve.dk

    måske nogle kan bruge der her til inspiration, der er madplaner og indkøbslister og det hele:-).

    bruger det ikke selv dog, men syntes det ser lækkert ud, meget af det.

    Weird_J28-02-22 18:48

  • ★★0

    Farseret svinemørbrad med caesar salat igår, farseret svinemørbrad på brød i dag

    HelmerJ 1-03-22 07:01

  • ★★★★★★0

    Er i gang med en vegetaruge (til aftensmad) - og henter mad på McDonalds i morgen til sønnike og mig. Er deres vegetarbøffer noget ved?

    Guldager 1-03-22 07:14

  • ★★0

    Jeg er ikke fan, syntes dem på BK er væsentligt bedre, dermed ikke sagt det er godt nok til at være et alternativ til kød. 

    HelmerJ 1-03-22 08:41

  • ★★★★★★0

    Jeg fik engang en vegetar burger på BK og bemærkede det ikke, da jeg spiste den. Men okay, den var også sovset godt ind i diverse, så måske derfor. 

    T. Nielsen 1-03-22 08:44

  • ★★★★★★0

    Jeg synes det er åndsvagt, det der med "jeg vil næsten gerne have kød, men kun næsten" - så æd noget andet. En bøf er sgu en bøf.

    davenport 1-03-22 09:27

  • ★★0

    Samme vogn her, der findes så mange lækre retter uden kød, Hvorfor ikke bare spise det.

    • "Undskyld kan jeg bestille en low carb, laktose og gluten fri, vegansk portion stegt flæsk med persillesovs?"
    • "Ja det kan du hvis du vil betale 160 kroner for persille!" 

    HelmerJ 1-03-22 09:46

  • ★★★0

    I dag står den på Mørbradgryde.

    Aranyhajú Nyárszépe 1-03-22 12:15

  • ★★★★★★0

    Hvorfor ikke bare spise det.

    Fordi det er en tur på McDonald's :)

    Guldager 1-03-22 16:14

  • ★★★★★★0

    Konen har stegt 4 kg. frikadeller, så det skal vi have med brun sovs, ovnkartofler og tzatziki. Det sidste fordi konen ikke kan lide sovs - kun til flæskesteg 

     

    davenport 1-03-22 16:45

  • ★★★★★★0

    Konen har stegt 4 kg. frikadeller, så det skal vi have med brun sovs, ovnkartofler og tzatziki. Det sidste fordi konen ikke kan lide sovs - kun til flæskesteg 

     

    Hvad skal I spise imorgen? ;-)

    Wayne 1-03-22 22:10

  • ★★0

    Fordi det er en tur på McDonald's :)

    Det var nu mest møntet på Davenport kommentar, men i dit tilfælde er det måske "hvorfor" jeg ikke forstår, tænker det er fordi Lauge der skal lære at lege imens han spiser ;-) men McD efter vegetarmad er det ikke som at gå i "Anne-Lises dildo ekstravansa" efter en kummefryser. 

    HelmerJ 2-03-22 07:07

  • ★★★★★★0

    Det var nu mest møntet på Davenport kommentar, men i dit tilfælde er det måske "hvorfor" jeg ikke forstår, tænker det er fordi Lauge der skal lære at lege imens han spiser ;-) men McD efter vegetarmad er det ikke som at gå i "Anne-Lises dildo ekstravansa" efter en kummefryser. 

    Han synes det er hyggeligt :) - og har ikke noget specielt imod McDonald's.

    Hvis bøffen er god nok, så er det vel lige meget, om det er på McD.

    Men er ellers enig. Jeg har før jagtet den der umami-kødsmag i vegetarmad, men det er jeg stoppet med. Nu laver jeg bare godt veggiemad uden at skulle efterligne noget.

    Guldager 2-03-22 08:18

  • ★★★★★★0

    Hvis folk godt kan lide kødsmag og de samtidig gerne vil forbruge mindre kød, er det vel helt legitimt at jagte denne smag, hvis de lyster det. Jeg kan vitterligt ikke se, at det er noget man behøver erklære sig enig imod. Der skuffer du mig lidt Guldager. 

    Jeg “jagter” ikke selv denne smag, men vil da bestemt heller ikke lukke øjnene for den. 

    Det skal siges at da jeg fik en veggieburger på BK, som jeg skrev om, der var det en fejlbestilling. Jeg anede ikke det ikke var kød og gik først op for mig bagefter. Men generelt tager jeg naturligvis ikke på BK for at spise f.eks sundt eller miljøbevidst ved at undgå kød. 

    T. Nielsen 2-03-22 08:33

  • ★★0

    Nu laver jeg bare godt veggiemad uden at skulle efterligne noget.

    Jeg tror på det er sådan man bliver glad for at spise uden kød, når man arbejder MED sine råvare så man fremhæver dem i steder for at forsøge at udklæde dem som noget andet.

    HelmerJ 2-03-22 08:57

  • ★★0

    Grøntsager er lige som et godt værtshusbesøg, selv om jeg elsker en lille sidevogn, er det vigtigt at pointere man sagtens kan drikke Fernet-Branca uden få øl til

    HelmerJ 2-03-22 09:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen