Michael Keaton deler nyt gådefuldt billede af sig selv i Batman-kostumet

30 år efter, at han sidst iførte sig Batman-kostumet, vender Keaton meget snart tilbage som nattens ridder.

Ja, det er altså hele tre årtier siden, at Michael Keaton overlod det ikoniske Batman-kostume til Val Kilmer og vinkede farvel til Gotham City. Men her i 2022 gentager Keaton altså rollen som Bruce Wayne og rigmandens heroiske alter ego – vel at mærke i hele to film: "The Flash" og "Batgirl".

Og naturligvis er der mange af os filmfans, der voksede op med Keatons Batman, som ser frem til at se skuespilleren svinge med den kulsorte kappe igen. Og vi hørte Keatons karakteristiske stemme og så hans Batman-kostumes nakke i traileren til "The Flash" tilbage i oktober 2021.

Men vi venter stadig på at få et ordentligt, "komplet" kig på den efterhånden 70-årige Keaton i Batman-kostumet.

Og nu har Keaton lige delt et spritnyt billede af sig selv iført kostumet, som kan ses herunder – men som heller ikke gør os voldsomt klogere på, hvordan Keatons Batman ser ud 30 år efter Tim Burtons "Batman vender tilbage"...

Læs også: Michael Keaton uddyber, hvorfor han droppede ud af "Batman Forever"

Keaton har delt billedet på sin personlige Instagram-profil uden nogen tilhørende tekst. Manden ved tydeligvis godt, hvordan man for alvor teaser et længe ventet comeback, som millioner af Batman- og filmfans har sukket efter.

Keatons Batman vender som sagt tilbage i "The Flash", hvor grænserne mellem forskellige tidslinjer og dimensioner udviskes, og filmens titelhelt (spillet af Ezra Miller) besøger Keatons Batman-univers og slår sig sammen med nattens ridder dér.

Derudover er det kommet frem, at Keaton også spiller Batman i den kommende "Batgirl"-film, som udkommer engang i år på HBO Max.

Keaton har tidligere fastslået, at Batman-kostumet stadig sidder perfekt på ham, og ifølge folkene bag "The Flash" blev Keaton decideret rørt over at spille rollen igen.

Mon ikke flere biografgængere også får en tåre eller to i øjenkrogen, når Keatons Batman dukker op på det store lærred igen? Det sker, når "The Flash" spæner ind i de danske biografer den 3. november.

Kommentarer

Michael Keaton deler nyt gådefuldt billede af sig selv i Batman-kostumet

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen