Flere gamle kendte ansigter tilbage i "Ghostbusters"

Den nye "Ghostbusters"-reboot har allerede Bill Murray og Dan Akroyd på rollelisten i mindre roller, og nu skulle også Ernie Hudson (spøgelsesjægeren Winston) og Annie Potts (receptionisten Janine) fra den originale film fra 1984 være set under den sidste del af optagelserne i New York.

Til mange fans' skuffelse vil ingen af de oprindelige skuespillere dog gentage deres kendte figurer fra den første film, men vil i stedet have cameos. Bl.a. kan Akroyd ses som taxachauffør. Den nye film har Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon i rollerne som de nye spøgelsesjægere.

Ernie Hudson havde oprindeligt udtalt, at han syntes, at en all-women "Ghostbusters" var en dårlig idé, men da han hørte, hvem der skulle spille rollerne, skiftede han mening.

"Ghostbusters" forventes at få premiere til sommer næste år.

Kommentarer

Flere gamle kendte ansigter tilbage i "Ghostbusters"

  • ★★★★★★0

    Melissa McCarthy kan for mig risikere at ødelægge dele af filmen, skulle den mod forventning blive god. Jeg var ikke den store fan af de originale. De var gode, men great fandt jeg dem nu aldrig.

    T. Nielsen22-09-15 08:03

  • ★★★★★★1

    Melissa McCarthy er også totalt no-go for mit vedkommende. Jeg har set Bridesmaids, som jeg ikke fandt specielt sjov og gav The Heat en chance pga. de pæne ord om filmen og selvfølgelig Bullock, men den nåede jeg ikke engang at se færdig, før jeg måtte opgive. Samtidig er jeg ikke solgt på idéen om at lave et reboot, men hey, der er en masse mennesker der godt kan lide den kombination af komikere og instruktør, så den tjener sikkert masser af penge.

    Zero Cool22-09-15 08:10

  • 0

    Det bilede hjorde at jeg ikke skal se den film, om så alle de gamle fik cameos i den, hjalp det ikke...

    Geekalot22-09-15 09:11

  • ★★★★★0

    Bridesmaids og Spy fandt jeg nu ok. Resten af McCarthys film er forfærdelige - ligesom hendes humor generelt er. Jeg elsker Ghostbusters - faktisk begge to. Derfor er jeg virkelig ked af, at der aldrig kom en 3'er, og alt ved dette reboot virker bare forkert i mine øjne. Wiig er dog undtagelsen, men for pokker, hvor jeg tror, at den her film bliver forfærdelig.

    David Lund22-09-15 09:13

  • ★★★0

    Sjovt nok. Jeg synes faktisk, at hvis man skulle lave et reboot, så er ideen med et kvindeligt team ret fed.

    gi-jones22-09-15 09:18

  • ★★★★★★0

    Jeg har intet imod idéen, min primære beef er med McCarthy og Feig, da jeg endnu ikke har set eneste film med præcis den kombination, som jeg finder god eller morsom. :)

    Zero Cool22-09-15 09:20

  • 1

    Melissa McCarthy er ikke en dealbreaker for mit vedkommende - jeg fandt sådan set Bridesmaids ganske underholdende. Selve konceptet med et kvindeligt team gør mig da heller ikke det store - det er vel fair nok.

    Men hvis man nu endelig får både Murray og Akroyd med igen, hvorfor jävlan gør man det så ikke rigtigt? Genbruger deres gamle roller - måske endda som mentorer for de nye, uprøvede ghostbusters? Når man hiver dem ind i cameos ryger enhver forbindelse til de gamle film jo...

    moulder66622-09-15 09:32

  • ★★★★★★0

    Enig med moulder666: Når man nu alligevel skal levere "fanservice", så gør det i det mindste så det giver noget til historien også.

    T. Nielsen22-09-15 09:43

  • ★★★★★0

    Kvindeligt team har jeg såmænd intet imod, men castet minus Wiig har jeg noget imod. Og som moulder666 også påpeger, giver de gamle Ghostbusters' cameos ingen mening. Hvis den her film bliver god, bliver jeg ekstremt overrasket.

    David Lund22-09-15 09:53

  • ★★★★★0

    Jeg synes Melissa McCarthy er sjov. You heard me!

    Lars!22-09-15 10:45

  • ★★★★★1

    Hun er vel bare den amerikanske version af Amin Jensen - ufarlige fedejokes galore!

    David Lund22-09-15 13:40

  • ★★★★★★0

    Hahah, perfekt sammenligning.

    Zero Cool22-09-15 13:44

  • 0

    Jeg har nu heller ikke noget imod Melissa McCarthy, men spiller hun ikke bare den samme rolle hver gang?

    Anyway, jeg er ikke hooked på denne overhovedet.

    Wimmie22-09-15 14:30

  • ★★★★★★0

    Uden at have set ret mange film med hende, så er mit indtryk klart, at hun har sat sig ret hårdt på den "tykke men sjove" stereotype.

    Zero Cool22-09-15 15:33

  • ★★★★0

    ..hvis bare den slår 2'eren. Så kan jeg leve med det. Tykke mænd/damer hvad der nu skal til..

    Yup! Der er; i mit simple univers, kuns en film (1984)

    Men: H&L

    Gasivodo22-09-15 15:52

  • 0

    Man kunne frygte at Murray og Akroyd kun ville have cameoroller for at kunne sige de var der, og ikke spille deres tidligere roller i lidt større biroller, fordi de har læst manuskriptet og ikke mente det var godt nok.

    T'hain22-09-15 18:01

  • ★★★★★★4

    Murray gør ikke noget, som Murray ikke gider at gøre, så meget er sikkert. :)

    Jeg læste en artikel forleden, der var en liste over alle de projekter han er gået glip af i tidens løb, fordi han fyrede sin agent for en del år siden og erstattede agenten med en telefonsvarer. Måden det fungerer på er, at man ringer og smider en besked, og er Murray interesseret i hvad man har at sige, ringer han tilbage.

    Men der var bl.a. et større filmprojekt han gik glip af, fordi han havde købt sig en winnebago og lige var optaget af at køre USA igennem.. fordi han havde lyst.

    Zero Cool22-09-15 18:08

  • ★★★★0

    #Bruno: Er der specielt mange Murray-haters her på Moovy?

    Som i; vi vil det gode/kan - for det meste - godt lide ham;-P

    Zombieland! = Så den IKKE komme! Og jeg var solgt!

    Gasivodo22-09-15 18:32

  • 0

    Personligt er jeg ret pjattet med Murray og hans holdning til hvilke roller han tager. Netop derfor ville det i min verden være et kvalitetsstempel, hvis han gentog sin gamle rolle her.

    moulder66623-09-15 09:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen