Ægte flagermus trænger ind i amerikansk biograf og afbryder "The Batman"

Gå hjem og vug, 4DX!

De fleste biografgængere har nok hørt om 3D og Smell-O-Vision. Visse biografer tilbyder også såkaldte 4DX-visninger, hvor sædet ryster under filmen, og hvor man indimellem får pustet luft og/eller vanddråber i ansigtet. Hygsomt.

Men i den forgangne weekend fik gæsterne i én amerikansk biografsal en helt særlig "ekstraoplevelse" med i prisen, som gjorde filmen mere virkelighedsnær i en grad, som 3D-briller slet ikke kan matche.

For midt under en visning af den spritnye superheltefilm "The Batman" i Austin, Texas, fløj flere virkelige flagermus faktisk ind i salen og tvang operatørerne til at sætte filmen på pause, mens dyrene (formoder vi) på en eller anden måde blev gelejdet ud igen.

Læs også: Tre unge "Spider-Man"-fans tvang giftig edderkop til at bide dem i håbet om at få superkræfter

Én biografgæst filmede episoden med sin mobiltelefon, og videoen kan ses på Twitter og har i skrivende stund lige knap 2 mio. visninger.

Flagermusenes uventede invasion i Texas har dog ikke afholdt amerikanerne fra at opsøge "The Batman" i biffen – Matt Reeves' actionbrag indtjente 134 mio. dollars i den forgangne weekend – den næststørste weekend-åbning i de USA's biografer under pandemien ("Spider-Man: No Way Home" sidder på førstepladsen på den front).

"The Batman" udkom også i de danske biografer forleden, men der er p.t. ingen meldinger om visninger afbrudt af flagermus eller andre skadedyr.

Kommentarer

Ægte flagermus trænger ind i amerikansk biograf og afbryder "The Batman"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen