Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Er det ikke meget normalt for voksne også? Gettysburg har jeg godt nok også set mange gange. Holder dog lidt pause med det, da min nabo ikke er så vild med kanoner og marchmusik.

    Aranyhajú Nyárszépe 9-04-22 22:06

  • ★★★0

    Og det samme med Star Trek. De serier starter jeg også forfra på jævnligt.

    Aranyhajú Nyárszépe 9-04-22 22:07

  • ★★★★★★0

    Vågnede lige her ca. ½4. Fik lige en smøg og tror jeg skal tilbage i seng. Godt det er en weekend...

    davenport10-04-22 03:30

  • ★★★★★★1

    Så har Will Smith fået sin straf fra Oscar-akademiet, som har besluttet sig for at udelukke Smith fra Oscar-showet - samt de arrangementer der hører til showet - de næste 10 år!

    Det ville selvfølgelig have været mest retfærdigt med en dom for vold og trusler, men siden det nu ikke kunne lade sig gøre, er dette da et lille plaster på såret.

    Jeg har ikke noget imod Will Smith generelt men synes blot, at der skal være en konsekvens, hvis man overtræder loven - i særdeleshed hvis det handler om vold, overfald og trusler.

    hnyheder.tv2.dk/udland/2022-04-08-will-smith-far-ti-ars-karantaene

    Edit : nu nåede nyheden så at blive lagt op i mellemtiden, fordi jeg blev nødt til at starte forfra på mit indlæg som pludselig forsvandt. Nå, skidt pyt med det. :)

    Helt enig!

    Wayne10-04-22 03:57

  • ★★★★★★0

    Vågnede lige her ca. ½4. Fik lige en smøg og tror jeg skal tilbage i seng. Godt det er en weekend...

    Sluk smøgen

    Wayne10-04-22 03:58

  • ★★★★★★0

    Er det ikke meget normalt for voksne også? Gettysburg har jeg godt nok også set mange gange. Holder dog lidt pause med det, da min nabo ikke er så vild med kanoner og marchmusik.

    Tjo, men her snakker vi flere gange ugentligt

    Guldager10-04-22 07:48

  • ★★★1

    Det er måske rigtigt nok, men den der med Buttman og Rocco, hvor de får ordnet nogle mellemværenderne med en kvindelig østtysk politibetjent, den kan jeg også med stor glæde se flere gange dagligt.

    Navigationen i går blev noget bøvlet. GPSen på min telefon er ikke ret god og jeg prøvede nogle gange at gå forkert og på et tidspunkt gik jeg i ring. Det er også bøvlet at skulle have handsker af og på for at låse telefon op, så jeg kan se hvor jeg er. Har derfor kigget lidt på håndholdt GPS. Den kan hænge i en snor på rygsækken og kan betjenes med handsker. Men selvom den også fungere fint til Geocaching, så er det meget på bruge over 1000 på sådan en dims, men sådan er det sikkert med hobbyer. Man kan hurtigt købe sig fattig. Har i stedet købt pro udgaven af GPX viewer til 37 kr og ændret indstillinger for strømbesparelse på min telefon. Så håber jeg det fungere. Det må jeg i hvert fald ud og teste. 

    Aranyhajú Nyárszépe10-04-22 08:31

  • ★★★★★★0

    Så blev påskeferien planlagt 

    I dag står den på Naturama i Svendborg, men ellers afslapning bagefter.

    Mandag skal Lauge og Pia i Leos Legeland og Odense Zoo, mens jeg kommer mig efter en gastroskopi.

    Tirsdag er afslapning herhjemme også.

    Onsdag tager vi i Givskud på vejen til sommerhus i Søndervig.

    Torsdag er der påskefrokost hos min mor

    Fredag tager vi i Lego House og måske Legoland. Uanset hvad kører vi forbi Legoland for at bippe vores årskort, så vi kan nå at få fribilletter

    Lørdag står den nok også bare på en rolig dag herhjemme

    Søndag eller mandag skal vi til Egeskov Slot med Pias forældre.

    Det lyder dyrt, men vi har årskort til Odense Zoo, hvilket giver en gratis adgang til Givskud og halv pris i Naturama, og vi har årskort til Legoland, så Lauge får halv pris i Lego House, og Pias forældre betaler i Egeskov. 

    Guldager10-04-22 09:52

  • ★★★★★★0

    Så vild en uge har vi ikke her. Mandag, tirsdag og onsdag er fruen på job. Mandag tager jeg med pigerne og deres farmor op til Næstved Storcenter. Så kan pigerne rende lidt rundt og tjekke butikker. Det kan de godt lide. Vi spiser frokost deroppe og så slutter vi med aftensmad hos farmor, hvor fruen slutter sig til os. 

    Tirsdag har begge piger legeaftaler. Så det bliver stand-by mode herfra. Måske lidt filmskriv og læsning.

    Onsdag har vi ingen planer i løbet af dagen. Farmor kigger ud til aftensmad (lidt købt smørebrød som erstatning for den påskefrokost vi ikke holder eller skal til i år). Vi lægger så gulerødder ud til påskeharen.

    Torsdag kommer farmor til morgenmad og vi finder påskeæg i haven.

    Fredag skal vi til min nieces (og den mindstes gudmor) fødselsdag med boller og lagkage hos hendes mor på Hasselø (Niecen bor i Kbh)

    Lørdag og søndag skal jeg på job med både fysiske opgaver, men også med rådighedsvagt med mobil. Så der står den på opgaver og også tid foran pc og filmskriv, hvis der er ro på. Hvad fruen og pigerne evt laver aner jeg ikke.

    Mandag har vi ikke lagt planer. Er vejret godt, tager vi måske ud i det blå håber jeg på. 

    T. Nielsen10-04-22 10:17

  • ★★★★★★0

    Meget er det er tæt på eller på vej hjem til min mor, hvor vi skal være på torsdag - og Billund og Givskud ligger lidt midt i mellem. Så vi kommer ikke til at køre mange ekstra kilometer

    Guldager10-04-22 10:29

  • ★★0

    Det er måske rigtigt nok, men den der med Buttman og Rocco, hvor de får ordnet nogle mellemværenderne med en kvindelig østtysk politibetjent, den kan jeg også med stor glæde se flere gange dagligt.

    MadMartigan10-04-22 12:53

  • ★★★★★★0

    Jeg har alle dage nydt Rocco & Buttman i Prag. Fed historie! 

    davenport10-04-22 13:22

  • ★★★★★★0

    Kørte op til svigerforældrenes sommerhus og fik åbnet det, efter vinteren. Satte bruserens blandingsbatteri på, tændte for vandet, hvilket gav en pæn overraskelse - svigerfar havde taget slangen fra opvaskeren ud - så der var pludselig vand over hele gulvet. 
    Tændte for vandet til toilettet - tændte for strømmen, da vandvarmeren var fyldt. Monterede filtre på hanerne da der løb rent vand. Fyrede op i brændeovnen. Samlede 7 flyttekasser.

    Efterlod fruen med søster og mor til at fylde i kasser, som så skal hentes en af de nærmeste dage - i morgen har jeg arrangeret 2 ejendomsmæglere til at komme for at vurdere huset inden salg.

    Trist - ungerne var på ferie der da de var små, vi har lånt det adskillige gange - og så har der været talrige familiefester.

    Svigermor kan ikke overkomme det alene fruens søster har selv sommerhus - og vi har rigeligt med vores kæmpe have - og en hund som hader at køre bil.

    17 års gode minder. Køberne får et velholdt hus med nye gulve, nyt tag, nye gulve - nymalet.

    Alt er i orden - bortset fra at svigerfar mangler. De havde forberedt sig på mange år endnu.

    Wayne10-04-22 14:47

  • ★★★★★★0

    Påsken. Jeg arbejder frem til onsdag aften hvor vi får yngstesønnen på besøg for påsken - torsdag henter jeg min mor og svigermor på besøg til lammekølle - søndag har vi inviteret børnene og deres familier på påskefrokost på Møllegården, sammen med min mor og svigermor - kombineret med æggejagt i  vores have for børnebørnene

    Resten af tiden står nok på traveture i Sondrup bakker og havearbejde, - det er egentlig et helt godkendt program.

    Wayne10-04-22 15:01

  • ★★★★1

    Vi tager et smut til Vilnius i morgen, jeg har ikke været der siden svigerfar døde i sommers, og der var jeg der alligevel kun i et døgn. Det bliver godt at komme derover i en uges tid. Sønnike og jeg tager så hjem næste mandag, mens fruen og lillepigen bliver der til lørdagen efter. Så kan sønnike og jeg komme hjem og lege med mit nye sim racing legetøj!

    dyg10-04-22 15:14

  • ★★★★★★1

    Vi har ikke de vilde påskeplaner. Gæster i morgen, og så har vi købt ind til en påskefrokost, bare os fem. Laks, rejer, æg, sild og den slags. Ved ikke hvad dag vi lige tager den, nok bare når vi føler for det.

    Kone og datter er i centeret. Jane har set Belfast og Ida har været mallrat med en veniende. Den mellemste spiller PS ved en ven, så jeg har bare været selv hjemme med den mindste, der spiller Minecraft. Og ser folk skabe sig på YouTube.

    Udenfor mit vindue, sidder to duer og knepper. Det er foruroligende! 

    davenport10-04-22 15:31

  • ★★★★0

    Ingen påskeplaner her. Jeg havde overvejet at tage til Sønderborg for at besøge de gamle og se min niece, men jeg har ligget brak med noget influenza-agtig noget den sidste uge, så jeg holder mig hjemme. 

    I det mindste er jeg nu så klar i hovedet igen, at jeg kan både spille og læse, så jeg hygger med en biografi om Tod Browning og kæmper mig hver dag lidt videre i Eldenring. Det er også blevet til at par spil Monopoly online med mine udenlandske online-buddies. 

    thomsen10-04-22 17:11

  • ★★★★★★1

    Så fik jeg min gastroskopi - der var ikke noget alvorligt, men han kunne se, at der havde været meget mavesyre i spiserøret, så der var kommet nogle kroniske skader (spiserørskatar). Det betyder egentlig bare, at jeg skal undgå mavesyre-refluks.

    Men - det betyder så også moderation af visse ting. Tobak, juice og kaffe f.eks., hvilket ikke er noget problem, indtager ikke noget af det i forvejen. Men også chokolade og alkohol. Så jeg dropper ikke at drikke alkohol, men vil nok begrænse det til en druktur til en gang om måneden. Så jeg napper en helt ædruelig Copenhell.

    Det er godt og skidt. Hygger mig meget med at tage på værtshus med en kammerat eller to, men er også ret træt af, at det fucker min søvn flere i dage. 

    Krydret mad kan også være et problem, og det er ret træls. Elsker spicy mad. 

    Vægttab er en selvfølge, og måske det kan kurere refluks helt. Nu får vi se - får hvert fald mere fritid grundet mindre tømmermænd...

    Guldager11-04-22 10:50

  • ★★★★★★0

    Så fik jeg min gastroskopi - der var ikke noget alvorligt, men han kunne se, at der havde været meget mavesyre i spiserøret, så der var kommet nogle kroniske skader (spiserørskatar). Det betyder egentlig bare, at jeg skal undgå mavesyre-refluks.

    Men - det betyder så også moderation af visse ting. Tobak, juice og kaffe f.eks., hvilket ikke er noget problem, indtager ikke noget af det i forvejen. Men også chokolade og alkohol. Så jeg dropper ikke at drikke alkohol, men vil nok begrænse det til en druktur til en gang om måneden. Så jeg napper en helt ædruelig Copenhell.

    Det er godt og skidt. Hygger mig meget med at tage på værtshus med en kammerat eller to, men er også ret træt af, at det fucker min søvn flere i dage. 

    Krydret mad kan også være et problem, og det er ret træls. Elsker spicy mad. 

    Vægttab er en selvfølge, og måske det kan kurere refluks helt. Nu får vi se - får hvert fald mere fritid grundet mindre tømmermænd...

    Har selv været turen igennem to gange - tabletter mod mavesyre tager det. Men kan klart anbefale at skrue lidt ned i aften indtaget, under alle omstændigheder.

    Wayne11-04-22 10:57

  • ★★★★★★0

    Har selv været turen igennem to gange - tabletter mod mavesyre tager det. Men kan klart anbefale at skrue lidt ned i aften indtaget, under alle omstændigheder.

    Tabletter er ikke nok her. Jeg har i 1½ uges tid fået pantoprazol, som er mavesyrepumpe-hæmmere, og lægen mente, at jeg skulle fortsætte med dem altid.

    Guldager11-04-22 10:59

  • ★★★★★★0

    Tabletter er ikke nok her. Jeg har i 1½ uges tid fået pantoprazol, som er mavesyrepumpe-hæmmere, og lægen mente, at jeg skulle fortsætte med dem altid.

    Er det ikke tabletter? - det hedder mine også - jeg tager dem også livsvarigt.

    Wayne11-04-22 11:01

  • ★★★★★★0

    Er det ikke tabletter? - det hedder mine også - jeg tager dem også livsvarigt.

    Troede du mente alminox og den slags, som er bare er syreneutraliserende. Dem har jeg spist så rigeligt af :)

    Men jeg håber da, at vægttab og pantoprazol kan gøre, at jeg kan nyde en øl og stærk mad uden at få noget refluks.

    Guldager11-04-22 11:23

  • ★★★★★★1

    Hvor om alting er...den næste tur i byen bliver først den 26. maj. Min længste alkoholpause siden Lauge blev født :)

    Guldager11-04-22 11:25

  • ★★★★★★0

    Troede du mente alminox og den slags, som er bare er syreneutraliserende. Dem har jeg spist så rigeligt af :)

    Men jeg håber da, at vægttab og pantoprazol kan gøre, at jeg kan nyde en øl og stærk mad uden at få noget refluks.

    Det er en ret ubehagelig måde at vågne om, midt om natten med galde i halsen - tænker også at tænderne tager skade.

    Men 7-9-13

    Jeg har brugt det i en måned nu, og det har klart forbedret min situation.

    Wayne11-04-22 13:53

  • ★★★★★★0

    Det er en ret ubehagelig måde at vågne om, midt om natten med galde i halsen - tænker også at tænderne tager skade.

    Men 7-9-13

    Jeg har brugt det i en måned nu, og det har klart forbedret min situation.

    Nu har jeg haft det sådan i 20 år, så det generer mig ikke rigtig længere. Det har bare været sådan, det var at være mig. Jeg skal faktisk lidt vænne mig til, at der ikke lige pludselig kommer noget refluks, hvilket er lidt mærkeligt.

    Sidst da jeg vejede 95 kg fremfor 105 kg var der dog en klar forbedring uden medicin, så håber lidt på, at jeg kan tabe mig nok til, at almindelig syrereneutralisende medicin kan klare det. 

    Guldager11-04-22 14:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen