Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★0

    Og så dropper jeg nok også de sprøde lammebrisler, fordi jeg er meget, meget lidt glad for oliven, og jeg er bange for, at olivensaucen er for kraftig. Lammebrisler smager ski'e godt dog.

    Personligt er jeg meget lidt glad for de fleste slags svampe, og alligevel er to af de bedste retter jeg nogensinde har fået svamperetter. Det er lige netop, når jeg er på de bedste restauranter, at jeg elsker at udfordre mine smagsløg og ting jeg ellers ikke bryder mig om.

    dyg11-04-22 15:18

  • ★★★★★★0

    Jeg kan ikke få mig selv til at smage en kirtel. Jeg kan ikke få det over mine læber. Og jeg har arbejdet meget i brisler. 

    davenport11-04-22 15:26

  • ★★★★★★0

    De har bakskuld! Det har jeg ikke set uden for Vestjylland :) - det smager sgu godt.

    Men den kommer også på listen. Det er kun 50 min kørsel herfra.

    Guldager11-04-22 15:31

  • ★★★★★★0

    Når du er der så spørg Mark om du må se vinkælderen. Det er en oplevelse i sig selv! 

    davenport11-04-22 15:35

  • ★★★★★★0

    Når du er der så spørg Mark om du må se vinkælderen. Det er en oplevelse i sig selv! 

    Går overhovedet ikke op i vin - synes vin har tre smage: det er fint, det er for surt, og det kan drikkes hurtigt :)

    Guldager11-04-22 16:33

  • ★★★★★★0

    Du har slet ikke råd til at drikke det, du skal bare se kælderen ;) (Den er fee)

    davenport11-04-22 18:55

  • ★★★★★★0

    Men Mark har også en uddannelse i øl, så det kan i nok få en god snak ud af :)

    davenport11-04-22 18:58

  • ★★★0

    Har tage noget Chili Sin Carne op, som jeg tager med på arbejde i dag. Så slipper jeg for at spise det samme tre dage i træk. En ting er at det ikke er sundt at spise uvarieret, men jeg bliver også pænt rådden af det. Det er nogle ordentlige hørmere jeg kan slå. Heldigvis arbejder jeg et sted hvor det ikke ligefrem lugter af blomster, men alligevel vil jeg gerne skåne mine kollegaer lidt.

    Er ved kogte brune ris dertil. 45 minutter. Synes godt det er lang tid.

    Aranyhajú Nyárszépe12-04-22 11:42

  • ★★★★0

    Måske forkert tråd, men det har noget med mad at gøre :) Skulle over og hente mine fodboldstøvler, Nykøbing Mors, og vi fik lyst til at spise brunch på et af deres restauranter. Vi satte os, men da tjeneren kom sagde hun vi var et kvarter forsinket. De serverede ikke længere. Altså…. Et fucking kvarter skulle gøre nogen forskel. Vi rejste os og gik, da der ikke var andet på menuen og jeg tænkte da, havde det været mit, lod jeg sgu ikke kunden gå så nemt. De tabte da lige 600 kr +. Vi var 4. Så vil man altså ikke tjene penge. 

    Babo12-04-22 13:26

  • ★★★★0

    www.youtube.com/watch

    dyg12-04-22 13:29

  • ★★★★0

    Jeg havde det lidt sådan :)

    Babo12-04-22 13:31

  • ★★★★★★1

    Et fucking kvarter skulle gøre nogen forskel

    Det gør et kvarter heller ikke - men gør 17 minutter? Hvad med 23? Et eller andet sted skal de jo stoppe, og så er det lettest bare at være konsekvent med tiderne.

    ---

    I aften står den på noget karrysauce fra fryseren (uden fyld), som jeg lige smider noget mascarpone samt tern af sød kartoffel, gulerød og peberfrugt i. Cashew-nødder og kokosflager ovenpå, brun ris til.

    De næste par dage bliver lidt usunde, tror jeg. Vi skal spise i Givskud til frokost i morgen, påskefrokost torsdag og spise i Legohouse fredag til frokost og på Bone's i Lalandia fredag aften. Må få noget frugt og sund morgenmad også.

    Guldager12-04-22 16:16

  • ★★★★★★0

    Hvad spiser folk herinde egentlig til morgenmad, hvis noget? For det meste spiser jeg noget fedtfattig yoghurt med lidt musli. Kan rigtigt godt lide at skære lidt frisk frugt og smide i. I weekenden står den ofte på ristet fuldkornstoast med ost. Medmindre vi har svinget forbi bageren og købt noget nybagt brød/boller. 

    T. Nielsen12-04-22 16:33

  • ★★★★0

    Havregryn med mælk, men oftest spiser jeg ikke noget før frokost.

    dyg12-04-22 16:36

  • ★★★★★★0

    Havregryn med mælk, men oftest spiser jeg ikke noget før frokost.

    Jeg kan egentlig godt lide havregryn med mælk indimellem. Problemet er at jeg skal have et halvt kilo sukker på, før jeg kan spise det:-/

    T. Nielsen12-04-22 16:41

  • ★★★★★★0

    Jeg spiser ikke noget før formiddagsfrikvarter, og der er det enten lidt nødder eller knækbrød med flødest. Og så rugbrød til frokost.

    I ferien her har jeg spist lidt yoghurt med kokosflager, banan, mandelsplitter og honning.

    Guldager12-04-22 16:47

  • ★★★★0

    Guldager? Hvad med 2 min? Jeg vil have serveret det for kunden og gjort dem glad. Jeg tvivler det gør nogen forskel om de laver brunch eller en anden ret. Nogle gange må man sgu bøje firkantede regler. Jeg forstår dog godt hvis man beder om brunch til aftensmad tid, at det ikke kan lade sig gøre. Det vil jeg så heller ikke gøre, men 5-15 min gør sgu vitterligt ingen forskel. 

    Babo12-04-22 16:57

  • ★★★★★★1

    Jeg vil have serveret det for kunden og gjort dem glad.

    Og så kan de gøre det hver gang eller skal tage en diskussion om, hvorfor nogen kan efter 15, men ikke 20...for det er jo bare 5 min fra det kvarter. Det er jo jer, der kom for sent, og brokker jer over, I ikke kan få særbehandling.

    Guldager12-04-22 17:02

  • ★★0

    Spiser en rugbrød, med den slags pålæg, som der er købt ind til madpakken, nemt når den alligevel skal smøres om morgenen.

    Weird_J12-04-22 17:03

  • ★★★★★★0

    Hov, fangede ikke lige, at de ikke handlede om lukketid, men skift i menukort.

    De skifter jo ud i køkkenet, og kan ikke bare lige starte en brunch op igen. Uanset hvad, så synes jeg, det er jer, der opførede jer forkælet.

    Guldager12-04-22 17:04

  • ★★★★0

    Og så kan de gøre det hver gang eller skal tage en diskussion om, hvorfor nogen kan efter 15, men ikke 20...for det er jo bare 5 min fra det kvarter. Det er jo jer, der kom for sent, og brokker jer over, I ikke kan få særbehandling.

    Jeg brokkede mig ikke til dem. Jeg tog bare diskussionen herinde. Men jeg vil have handlet anderledes. Den gang jeg arbejde hos pizzeria, fik vi kunder ind 5 eller 10 min efter lukketid fordi døren altid stod åben. Havde vi dejen, lavede vi det sgu bare. 

    Men hej. Jeg overlevede og de mistede 600 kr. 

    Babo12-04-22 17:05

  • ★★★★0

    Jeg ved ikke om de skifter totalt i køk i løbet af 5 til 10 min, at man hurtigt kan gå fra ja til nej. 

    Babo12-04-22 17:07

  • ★★★★0

    Hov, fangede ikke lige, at de ikke handlede om lukketid, men skift i menukort.

    De skifter jo ud i køkkenet, og kan ikke bare lige starte en brunch op igen. Uanset hvad, så synes jeg, det er jer, der opførede jer forkælet.

    Hvorfor antager du vi har opført os på en bestemt måde? Vi kunne ikke få maden og vi valgte bare at gå igen. Jeg lufter bare mine tanker her. 

    Babo12-04-22 17:09

  • ★★★★★★0

    Og så kan de gøre det hver gang eller skal tage en diskussion om, hvorfor nogen kan efter 15, men ikke 20...for det er jo bare 5 min fra det kvarter. Det er jo jer, der kom for sent, og brokker jer over, I ikke kan få særbehandling.

    Jeg er enig med dig. Hvis det slutter kl 13.00, så giver det ikke mening at servere det kl 13.15. Så kunne de lige så godt have sat tiden til der. Meeen så kom Babo kl 13.30 og brokkede sig og så rykkede de tiden til 13.30….osv osv:d

    Men ellers er jeg nok ligeglad:) 

    T. Nielsen12-04-22 17:16

  • ★★★★★★0

    Hvorfor antager du vi har opført os på en bestemt måde? Vi kunne ikke få maden og vi valgte bare at gå igen. Jeg lufter bare mine tanker her. 

    Det var nok forkert skrevet. Forkælet indstilling er måske bedre.

    Det er fint, du lufter dine tanker...jeg svarer bare på dem :)

    Guldager12-04-22 17:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen