Trailer: Oprøret ulmer i første stemningsfulde trailer til "Star Wars"-serien "Andor"

Serien om oprørssoldaten Cassian Andor fra "Rogue One: A Star Wars Story" får premiere på Disney+ til august.

Lucasfilm har i forbindelse med årets store "Star Wars"-event i Anaheim, Californien, omsider frigivet det første smugkig på "Star Wars"-serien "Andor".

Serien er en prequel til "Rogue One: A Star Wars Story", og den beskrives som en spion-thriller.

Se også: Jedi-ridderen vender tilbage i ny stemningsfuld trailer til "Obi-Wan Kenobi"

"Andor" handler, som titlen antyder, om den heltemodige oprørssoldat Cassian Andor. Serien følger rebellens tidlige år i den gryende oprørsalliance – i en mørk periode, hvor det onde, galaktiske Imperium er på sit højeste. 

Diego Luna gør comeback i den titulære hovedrolle, og han får blandt andet selskab af Genevieve O'Reilly, som vender tilbage i rollen som rebellernes øverste leder, Mon Mothma.

Første sæson af "Andor" består af 12 afsnit, og serien får premiere på Disney+ den 31. august. Det er også blevet bekræftet, at serien får en sæson 2. Du kan se teaser-traileren her: 

Kommentarer

Oprøret ulmer i første stemningsfulde trailer til "Star Wars"-serien "Andor"

  • ★★★★★★1

    Flot design - indtil nu har Lucasfilm/Disney løftet opgaven ret pænt - især på seriefronten. Klart noget jeg skal se - og fedt med en serie i flere afsnit, uden at det kammer helt over.

    Wayne27-05-22 10:25

  • ★★0

    Jeg er spændt på den! Elsker Rogue One æstetikken og ser ud til, at de også har "lånt musikken" fra Star Wars: Eclipse. :-D 

    The Paki Don27-05-22 13:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen