Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★0

    Jeg skal lige have en snack, inden sengetid, som bliver indbagte løgringe med Heinz tomatketchup som dip

    Ryder666 8-06-22 21:12

  • ★★0

    I aftes blev det en pose daloon ruller med kimchi og hjemmelavet sur/sød sovs

    I aften afrikanske frikadeller af okse med dild og spidskommen i tomatsovs til pasta

    HelmerJ 9-06-22 06:52

  • ★★★★★★0

    Den står på familiepizza, da jeg skal se bold med en kammerat. Tager drengene med, og så står den på max hygge. Pigerne har pigeaften, med salat...

    davenport10-06-22 17:00

  • ★★0

    I aften står den på Brugsens slagter gourmet pizza, med tomat, ost, oksekød, majs og rød peberfrugt. Det tætteste jeg kommer på en pizza fra det lokale pizzeria. Det er langt fra en frysepizza. Men uhyre velsmagende.

    Ryder66611-06-22 22:40

  • 0

    Hjemmelavet koldskål. Det er jo sæson for denne ret og så er den nem at lave. Men helt sundt er det jo nok ikke...

    Popeye12-06-22 18:33

  • ★★★★★★0

    Fik forårsruller, og vi fik et kinakål af svigermor, så selvfølgelig det til.

    davenport12-06-22 18:53

  • ★★★★★★0

    Er ved at braisere en svine culotte. Der til salat og en pastasalat. Har rørt en thousand island til, som er blevet virkelig god.  

    I går til et skolearrangement stod jeg for grillen. Jeg kunne ikke få gang i den, så smed en kvart kop håndsprit på. Den eksploderede så mid-air, og der gik ild i min højre hånd. Så jeg har mange brandvabler. Det var så dumt og farligt, og jeg lærte min lektie.

    davenport13-06-22 17:33

  • ★★2

    Det blev til en let gang kost idag

    En portion pære og banan yoghurt med cornflakes

    Og en portion pære og banan yoghurt med Coco pops 

    Ryder66613-06-22 18:13

  • ★★★★★★0

    I aften skal vi have frikadeller. Med en italiensk blanding med kartofler i ovn og en vandmelon/spinat salat. Jeg er nu mere vild med brun sovs og skrællede kartofler, samt lidt surt, men blev overtalt. 

    davenport14-06-22 12:44

  • ★★★★★★2

    Det er konens fødselsdag, så vi hentede en stor kinabox til hver. Det kan man ikke spise det hele af, og frituremaden bliver noget slatten når man kommer hjem. Men vi hyggede os, det er hovedsagen. 

    davenport16-06-22 18:24

  • ★★★★★★0

    I dag griller jeg en ribbensteg. Dertil kinakål i honey/mustard og nye kartofler med snittet rødløg og frisk persille og smør. 

    davenport17-06-22 15:01

  • 0

    Jeg har lige nydt et stykke Tiramisu og Pistachio is. Det vil sige min yndlingsdessert og favoritis

    Kiyonji17-06-22 22:21

  • ★★★★★★0

    Er ved at smede en lasagne sammen, med en salat med masser af radiser i. Og noget hvidløgsflute. Elsker radiser. Bare sidde og guffe dem i mig med en masse groft salt. Og så koster et bundt kun en femmer.

    davenport21-06-22 16:36

  • ★★0

    I aften står den på chicken nuggets og kartoffelmos

    Ryder66621-06-22 17:22

  • ★★★★★★0

    Fik Entrecote i sous vide, nye kartofler, Jensens Favoritsauce og en salat med spidskål, æble, feta og en honning-sennepsdressing. 

    I morgen står den bare på McDonald's i sofaen sammen med sønnike. Vi skal sikkert Sonic igen...Men vil prøve at finde noget nyt, som vi så kan se de næste 4-8 uger...

    Guldager21-06-22 19:18

  • ★★0

    For at fejre ferie starter, 2,5kg svinenakke på rotorraseriet i timevis, til trukket gris med slaw og hjemmebag. Nakken har fået dryrub og har lagt i køleren natten over.

    Rub

    • paprika
    • rødløgspluver
    • løvstikkepulver
    • champignonpulver
    • fermenteret chilipulver
    • sennepsfrø fra morter
    • korrianterfrø fra morter
    • frisk timian
    • sort peber
    • spidskommen
    • salt
    • msg
    • brun farin

    HelmerJ24-06-22 08:08

  • ★★★★★★0

    Er det aftensmaden? Glæder mig!

    davenport24-06-22 09:11

  • ★★0

    Det er aftensmaden, jeg glæder mig også rigtigt meget, den dryrub er så god man kan æde den med ske

    HelmerJ24-06-22 10:49

  • ★★★★0

    Vi fik mexi-mad med alt tilbehør. Det var sgu meget lækkert.

    Det er første gang, at jeg hører andre bruge udtrykket "mexi-mad". Jeg troede faktisk, at det var et ord noget vi selv havde opfundet i familien. 

    Der er sgu' ikke noget bedre end maxi-mad med hele molevitten (the whole enchilada). Vi er efterhånden blevet ret gode til at lave refried beans, og min guacamole er to-die-for. Det er desværre sjældent, at restauranter i Danmark er i stand til at lave guacamole, som er værd at æde.  

    S. Rico24-06-22 11:23

  • ★★★★★★0

    Jeg havde lige brug for noget andet end sommermad, så er ved at lave kartoffelmos og sammenkogt ret. Det havde jeg bare lyst til i dag! 

    davenport26-06-22 18:06

  • ★★★★★★1

    Er ved at grille pølser. Vi får en let sommersalat til. Til mig er der lettere stærke krydderpølser. Dem gider ingen andre spise, men jeg synes de er lækre. 

    T. Nielsen26-06-22 18:08

  • ★★★1

    Er ved at grille pølser. Vi får en let sommersalat til. Til mig er der lettere stærke krydderpølser. Dem gider ingen andre spise, men jeg synes de er lækre. 

    Åh ja, godt grillede krydderpølser… Nu bliver jeg lidt misundelig.

    HonoDelLoce26-06-22 20:29

  • ★★★★★★1

    Åh ja, godt grillede krydderpølser… Nu bliver jeg lidt misundelig.

    Ja de er ikke tosset.

    T. Nielsen26-06-22 21:12

  • ★★★★★★0

    I aften: Marineret svinemørbrad på grillen, med hele majskolber med bladene på. Dertil nye kartofler med smør, løg, peberfrugt, purløg og basilikum. Og så majs og ærter på siden, og lige en pebersovs.

    Den lille er jo ekstremt kræsen, så jeg laver medister med kogte gulerødder til ham. Det er noget af en omgang, men jeg har prebbet det meste. 

    davenport28-06-22 17:01

  • ★★0

    Tidligere på dagen fik jeg Curry wurst fra Steff Houlberg

    Til natmad bliver det en Deep Pan frysepizza med tomat ost og pepperoni

    Ryder66628-06-22 23:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen