Ihærdig "Star Wars"-fan klipper "Obi-Wan Kenobi"-serien ned til spillefilmslængde

Spilletiden er kraftigt reduceret i en alternativ filmudgave af den omdiskuterede "Star Wars"-serie.

Mens mange "Star Wars"-fans har jublet over at se Ewan McGregor gøre comeback i rollen som jedi-ridderen Obi-Wan Kenobi i "Star Wars"-serien af samme navn, har mindst lige så mange kritiseret serien i seks afsnit for at være alt for lang og gumpetung. 

Nu har en ihærdig "Star Wars"-fan ved navn Kai Patterson klippet serien ned til en spillefilm på 2,5 timers varighed for at skære det overflødige fedt fra og dermed gøre eventyret mere seværdigt.

Tiltaget har ikke overraskende afstedkommet viral opmærksomhed på de sociale medier. Således har TikTok-videoen, hvori Patterson annoncerer sin nedklippede version, i skrivende stund fået over 1,5 mio. visninger. 

Læs også: Planlagt filmtrilogi om Obi-Wan Kenobi blev droppet, fordi "Solo: A Star Wars Story" floppede

Patterson forklarer sin bevæggrund for at kaste sig over "Obi-Wan Kenobi" således: "'Obi-Wan'-serien led efter min mening under ting, der nemt kunne fikses i manuskriptet og klipningen. Kluntet tempo; hele scener, der i sidste ende ikke førte til noget; fjollet dialog og instruktionsvalg... så jeg besluttede at tage sagen i egne hænder og ændre, hvad jeg kunne. Lad mig sige det helt tydeligt: det her er min egen kunstneriske fortolkning af, hvordan disse scener kan skrues sammen for at skabe noget, der fungerer bedre for mig personligt."

Samtidigt understreger Kai Patterson, at han ikke scorer profit på sit projekt. Han opfordrer desuden alle, der ser hans version af den nyeste "Star Wars"-serie fra hans egen hjemmeside, til at abonnere på Disney+ for at støtte de originale kunstnere. 

Oprindeligt var "Obi-Wan Kenobi" som tidligere rapporteret faktisk planlagt som filmtrilogi, men ideen blev skrottet, da "Solo: A Star Wars Story" floppede fælt. 

Alle seks afsnit af "Obi-Wan Kenobi"-serien, der sammenlagt varer omkring 3 timer og 40 minutter, kan streames på Disney+.

Kommentarer

Ihærdig "Star Wars"-fan klipper "Obi-Wan Kenobi"-serien ned til spillefilmslængde

  • ★★1

    Noice. Lidt apropos, fandt jeg beta-udgaven af den kommende 4K80-udgivelse i dag. Den skal lige tjekkes ud i weekenden. Desværre kun HD-kvalitet indtil videre, men det går nok.

    NFT 8-07-22 14:09

  • ★★1

    Håber Patterson også nedbarberer 4. sæson af “Stranger Things” til 2,5 timer. Det er rigeligt….

    Thomas Fenger 8-07-22 14:47

  • 3

    Håber Patterson også nedbarberer 4. sæson af “Stranger Things” til 2,5 timer. Det er rigeligt….

    Ahhhh, der må jeg erklære mig uenig....

    PatrickJane 8-07-22 16:05

  • 0

    Håber Patterson også nedbarberer 4. sæson af “Stranger Things” til 2,5 timer. Det er rigeligt….

    Ja synes det har været en lidt sløj omgang her i starten. Jeg har set de første 4 episoder. Allerhelst ville jeg have ønsket at første halvdel var udkommet for 1½ år siden.

    Med hensyn til Obi Wan synes synes jeg ikke der er det store fyldstof, så jeg ved ikke hvorfor man skulle skære ned på den. I forvejen er det kun 3-4 timer.

    Johnny42 8-07-22 21:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen