Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Min mellemste knægt er helt oppe at køre. Jeg har lavet den ranch dressing, der er i Big Tasty. Den blev fanme også god, så den står på burgere i aften. 

    Her er opskriften, hvis i er interesseret:

    1 dl. mayo

    2 cornichoner

    2 ts hvid eddike

    2 ts sukker

    3 nips salt

    2 ts finthakket løg

    1 ts. sød sennep

    ½ fed hvidløg

    1 ts flydende røg

    3 ts olie

    2 ts paprika

    1½ ts ketchup

    1 ts citron

    Røgen er vigtig, da det er den der giver den det helt rigtige punch. 

    davenport29-06-22 15:17

  • ★★0

    Jeg var lige at smut forbi fakta og fandt en sidste maxiportion Curry wurst fra Steff Houlberg, så skyndte mig at tage den med i kurven, inden det var for sent. Det er så sjældent at de har dem. Og så kostede den kun 22kr for 450 gram 

    Ryder66629-06-22 17:21

  • ★★★★★★0

    Er alene hjemme lørdag, så har bestilt mad fra en thai-food truck i nærheden til lørdag. Stærk panaeng med oksekød og hjemmelavede forårsruller med sur-sød sauce

    Guldager30-06-22 20:30

  • ★★★★★★0

    Jeg lavede en omgang Hamborgryg med flødekartofler og en honey/mustard salat. Vi havde gæster og den faldt i god jord! 

    davenport30-06-22 20:35

  • ★★★★★★0

    Wok med nudler med masser af hvidløg, dybstegte hjemmelavet kyllinge nuggets og forårsruller. Det bliver en fest!

    davenport 1-07-22 18:02

  • ★★0

    Spareribs med mos eller pastaskruer.

    Det er fra Tulip, som jeg ofte finder kødfattig ifht dem fra Jensens bøfhus, men de kostede 40kr for 500 gram, så håber ikke at der er for meget ben og for lidt kød. 

    Ryder666 1-07-22 18:06

  • ★★★★★★1

    Ribs er skrald der er marineret. Der er jo intet kød, og man betaler for knogler. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge penge på det.

    davenport 1-07-22 18:57

  • ★★0

    Ribs er skrald der er marineret. Der er jo intet kød, og man betaler for knogler. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge penge på det.

    Der var faktisk meget kød på de ribs jeg havde købt. Især ifht prisen

    Ryder666 1-07-22 19:13

  • ★★★★0

    Ribs er skrald der er marineret. Der er jo intet kød, og man betaler for knogler. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge penge på det.

    Har du nogensinde fået ordentlig kvalitets ribs, såsom duroc baby back ribs? Eller endnu bedre, short ribs?

    dyg 1-07-22 20:12

  • ★★★★★★1

    Ja, og jeg har også arbejdet med det. I min verden er det opfundet, for at få brugt det aller sidste af dyret. Lidt ligesom tryner og cirkusdyr bliver til grov leverpostej. Man betaler jo overpris for knogler ift. den smule kød der egentlig er. Så hellere et reelt stykke marineret kød.

    davenport 1-07-22 20:56

  • ★★★0

    Til aften: Sandwichbrød med kødpølse, remulade og ristede løg.

    Har så jeg lave den der klassiker med puck osten, men gad ikke rode med det.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-07-22 00:03

  • ★★0

    I aften bliver det noget nyt.... Varme baguettes med smør og ost og andet pålæg 

    Ryder666 3-07-22 19:30

  • ★★★★★★0

    Har fået spinatpandekager med laksefyld. Der var alt for lidt...Men det smagte fint

    Guldager 3-07-22 19:33

  • ★★★★★★0

    Vi fik grillede kalvesteaks, og så ellers rester fra de sidste dage. Kartoffelsalat, sauce og bløde løg i mængder. Det var mørt og lækkert! 

    Jeg har haft æderen på hele dagen, men har holdt mig til rugbrød, selv om jeg mest har lyst til fedtede burgere og fritter fra grillen.

    davenport 4-07-22 19:41

  • 0

    2 skiver rugbrød og koldskål. Os fattige landsbyfolk må jo nøjes.

    Popeye 4-07-22 19:59

  • ★★★0

    Så længe vi har sild og kål... 

    Aranyhajú Nyárszépe 4-07-22 20:07

  • 0

    og Høker snaps...

    Popeye 4-07-22 20:10

  • ★★★★★★0

    Lasagne...igen.

    Nuggets, fritter og is til frokost med sønnike :)

    Guldager 4-07-22 20:34

  • ★★0

    I aften står den på indbagte kylling cordon Bleu med bacon og basilikumssauce

    Ryder666 6-07-22 19:47

  • ★★★★★★0

    Jeg har lavet en grydefuld paprikagryde med løvstikke og masser af hvidløg. Og så en kartoffelmos til.

    davenport 7-07-22 17:31

  • ★★★0

    Fik jo grillet en del i weekenden. Torsdag nat blev det meget simpelt med et par pølser og majskobler, da jeg ikke havde tid til forberedning. I går gik jeg dog i køkkenet. Specielt mine Atomic Buffalo Turds smagte rigtig godt og faldt i god jord. De er også meget enkle at lave, så det bliver nok ikke sidste gang. Problemet med dem er bare at friske Jalapeños koster en formue. 17 kr i Føtex for 3 stk. Det synes jeg godt nok er pebret. Nogen der ved om man kan finde dem billigere andre steder? Har kigget lidt på nettet uden den største succes. Det skal være friske. Ikke tørrede eller syltede.

    Er ved at varme ovnen op til en af mine absolutte favoritter når det skal være nemt og billigt: Lasagne fra Netto med Hvidløgsflute. 

    Aranyhajú Nyárszépe10-07-22 15:58

  • ★★★★★★0

    Har smidt en ribeye på grillen, og lavet en salat til med æble og persille. Så var der en rest kartoffelmos, som jeg lige bager, så der er noget at stå i mod med.

    I morgen tager vi på vores årlige tur i bålhytte - en uge uden elektronik og med masser af mad lavet over bål. Vores computer/Ipad/telefonafhængige børn elsker det faktisk. :)

    davenport10-07-22 17:33

  • ★★★★★★0

    Har haft en nakkesteg til at stå ved 110 grader i otte timer - den falder nydeligt fra hinanden og er stadig saftig. Burgere med pulled pork og coleslaw, lige om lidt :-)

    Wayne10-07-22 17:58

  • ★★★★★★0

    Hvilket rub har du brugt?

    davenport10-07-22 18:35

  • ★★★★★★0

    Hvilket rub har du brugt?

    Røget bbq, brun farin, dijon sennep, ketchup, salt.

    Wayne10-07-22 21:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen