Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★0

    Var forbi McDonald's og fik en stor bigmac menu, men få timer senere var jeg sulten igen og varmede 6 pandekager, hvor jeg kom lys sirup og karamelsauce på. Det er vel også noget mere end et halvt år siden jeg har fået det. Men det var nu velsmagende

    Ryder66610-07-22 21:58

  • ★★0

    I går stod den på rotor kylling med kaninmad, glemte desværre at stille skraldespanden væk, så Valther(vores hund) har spist hele kyllingeskroget, håber fandeme han slipper igennem uden problemer

    HelmerJ12-07-22 07:01

  • ★★0

    Overvejer om jeg skal stege nogle krydrede koteletter og så riste noget toastbrød smurt med smør, hvorefter jeg kommer koteletter på. Gider ikke lave mos eller koge nogle pastaskruer, så det må blive alternativ med ristet toastbrød smurt.

    Ryder66612-07-22 17:45

  • ★★★0

    Koteletter på grillen.. Dertil pesto pasta og sommersalat.

    MadMartigan12-07-22 19:55

  • ★★0

    Onsdag stod den på kulmule med nye kartofler ved i smeltet smør med friske urter af egen avl

    • løvstikke
    • tallerkensmækkere
    • Purløg
    • Bredbladet persille

    Torsdag, rugbrød med kartofler fiskefrikadeller og røget markrel

    Prøvede at lave en strandkarse majo, planen var den skulle minde om en wasabi majo i smag og farve, den blev lækker men slet ikke så kras som jeg havde håbet, v.2 bliver minimum en fordobling af bladene

    HelmerJ15-07-22 09:26

  • ★★★★★★0

    Har atter stået ude i det fri mellem tårnhøje graner med schnitzel, pølser og flutes på rejsegasgrillen og kartofler og bearnaisesovs fra glas på campingkogepladerne. Det hele serveret med gnavegrønt. Totalt proletar og hamrende meget mig, fordi mad sjovt nok bare smager bedre (imo) på den måde.

    T. Nielsen16-07-22 21:24

  • ★★0

    Har fået hotwings med pomfritter. De nye tykke rösti fries.

    Men prisen på fritterne var pebret. En pakke med 16 stks kostede 23kr, men det var noget nyt Brugsen havde fået, så de skulle prøves. Det var sprøde og lækre, oden at være for hårde. Indeni var de bløde og lækre

    Ryder66616-07-22 22:18

  • ★★★★★★0

    En uge i bålhytte, har budt på meget lækre retter. Især to aftner, fik jeg lavet nogle helt fantastiske gryderetter over bål. Den ene af dem, bestod af 2 culottestege, der blev ternet og fik 3½ time, med et hav af grøntsager og store håndfulde af de urter jeg kunne finde i svigermors have.

    Så opdagede jeg airfryer... Damn, det er bare det nye legetøj. Testede den med fritter, uden at forvente noget. Jeg skal da lige love for at den tog røven på mig. Så jeg har lånt den med hjem, for at teste alt muligt. Fx bagte æg tager 6 min. ved 200 grader. Har også lavet en svinemørbrad og broccolikartofler, samt en omgang kyllingekebab.. 

    davenport18-07-22 12:27

  • ★★★★★★0

    Konen fandt hakket oksekød på tilbud (Dvs. kun lidt dyrere end før alting kom op at støde.) Det skal spises i dag, og vi er kun 3, så det betyder en bøf på 400gr. til hver. Nye kartofler, broccoli, grillede majs og bearnaise. Og så en grydefuld bløde løg. Jeg skal æde som et svin! 

    davenport19-07-22 17:07

  • ★★★★0

    Béarnaise? Du lyder som et sygt svin, der skal satme da brun pandesovs til bøf med løg !

    dyg19-07-22 18:19

  • ★★★★0

    Béarnaise? Du lyder som et sygt svin, der skal satme da brun pandesovs til bøf med løg !

    Béarnaise forbinder jeg også mest med fx roastbeef, ikke bøffer...

    chandler7519-07-22 18:32

  • ★★★2

    Bearnaise til en hakkedreng med kartofler og ærter er nu ganske rart. Jeg ville dog ikke spise bløde løg til.

    HonoDelLoce19-07-22 18:55

  • ★★★★0

    Bearnaise til en hakkedreng med kartofler og ærter er nu ganske rart. Jeg ville dog ikke spise bløde løg til.

    Bløde løg og kapers - ja tak :)

    chandler7519-07-22 19:14

  • ★★★★★★0

    Spiser i så eller ikke pålægschokolade på makrel???

    davenport19-07-22 19:37

  • ★★★★0

    Spiser i så eller ikke pålægschokolade på makrel???

    Jo, men kun hvis der kommer remoulade mellem.

    dyg19-07-22 20:16

  • ★★1

    Bearnaise sovs til hakkedrenge ja tak!!

    Weird_J19-07-22 20:51

  • ★★★★1

    Bearnaise sovs til hakkedrenge ja tak!!

    Men ikke med bløde løg!

    dyg19-07-22 22:54

  • ★★0

    Men ikke med bløde løg!

    Nej det er så rigtigt:-D

    Weird_J20-07-22 07:09

  • ★★★★★★0

    Speltforældre....

    davenport20-07-22 09:41

  • ★★★0

    Jeg hygger mig jo med at grille. Og holder en lille grillfest på fredag.

    Testgrillede cheeseburgere i søndags og det blev fantastisk godt. Det er bare øv at oksekød er blevet så dyrt. Kan godt se at det er på tilbud i nogle butikker i denne uge, men det er den forkerte fedtprocent. Det skal være 8-12%.

    Aranyhajú Nyárszépe20-07-22 11:18

  • ★★★0

    Jeg hygger mig jo med at grille. Og holder en lille grillfest på fredag.

    Testgrillede cheeseburgere i søndags og det blev fantastisk godt. Det er bare øv at oksekød er blevet så dyrt. Kan godt se at det er på tilbud i nogle butikker i denne uge, men det er den forkerte fedtprocent. Det skal være 8-12%.

    Til grillede burgere sværger jeg til smashburgere - og der skal fedtprocenten helst op på 18-20 :-)

    HonoDelLoce20-07-22 11:23

  • 0

    Kold kartoffelsalat, grillede pølser og semigrillede frikadeller.

    Verbal20-07-22 20:00

  • ★★0

    I aften står på mini ovnruller (forårsruller) fra Daloon med oksekød måske med nogle fritter til

    Ryder66621-07-22 18:47

  • ★★★★★★0

    Jeg lavede stjerneskud til aften. Min mellemste har en kammerat på besøg, og han var helt blæst bagover. "Det ser jo bedre ud end på en restaurant" - Den kompliment lapper jeg da gerne i mig :D 

    davenport21-07-22 19:24

  • ★★★★★★0

    Koger lige en tomatsuppe, da jeg har køleskabet fuld af rester af grøntsager. Indtil videre er der kartofler, broccoli, gulerødder, tomater, løg og hvidløg, 2 stilke frisk timian og en dusk løvstikke i. Når den er kogt sammen, fisker jeg grenene op, og stavblender resten, og tilsætter pure, chili, sukker og MSG. Så er der lidt at gå og nippe til i kulden.

    davenport22-07-22 11:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen