Trailer: Det ikoniske rollespil vækkes til live i traileren til "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"

Men her er desværre ingen Jeremy Irons i sigte...

Filmen har været undervejs længe, men i forbindelse med dette års Comic-Con har vi omsider fået den første fantasifulde trailer til "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" – det nyeste forsøg på at filmatisere Hasbros vildt populære rollespil, der har fortryllet millioner af fans i snart 50 år, og som er gennemsyret af fantasy-varemærker som drager, troldkvinder og riddere.

Traileren, som kan ses herunder, er også netop spækket med alle de D&D-trademarks, og så understreger den også, at filmen lægger stor vægt på fjollet humor og det muntre samspil mellem castets mange stjerner.

Læs også: "Dungeons & Dragons"-serie finder sin instruktør

Foran kameraet finder vi bl.a. Chris Pine ("Star Trek Beyond"), Michelle Rodriguez ("Fast & Furious 8"), Sophia Lillis ("It"), Regé-Jean Page ("The Gray Man") og Hugh Grant ("Paddington 2"). Filmen er skrevet og instrueret af makkerparret John Francis Daley og Jonathan Goldstein, som stod bag manuskripterne til film som "Spider-Man: Homecoming", "De satans chefer" og "Fars sygt fede bilferie".

Manden bag det legendarisk filmmakværk "Dungeons & Dragons" med Jeremy Irons fra 2000, Courtney Solomon, er i øvrigt med om bord som producer – hvilket giver god mening, eftersom Solomon købte filmrettighederne til "Dungeons & Dragons"-universet som 19-årig.

Vi satser dog på, at den nye film bliver mere seværdig (eller i det mindste mindre ufrivilligt komisk) end Solomons film. Svaret får vi, når "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" lander i biograferne i marts 2023.

Kommentarer

Det ikoniske rollespil vækkes til live i traileren til "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"

  • 0

    Som fan af spillet og fantasy genren generelt...så ser det ganske fornøjeligt ud...helt klart en fordel med fokus på humor!

    Goodspeed22-07-22 08:56

  • 0

    Jeg synes ikke at kunne erindre at den første Dungeons & Dragons film hverken var frivillig eller ufrillig komisk.

    Johnny4222-07-22 11:34

  • ★★★★★0

    O RLY?

    Husker mest tegnefilms-serien, som aldrig rigtig fik en ordentlig slutning.

    udover den Fanmade der kom tidligere i år.

    Elwood22-07-22 11:44

  • ★★0

    Enig med Godspeed! Den ser ganske fornøjelig ud! Jeg ser frem til at høre mere om den, når vi kommer til anmeldelserne til den tid. 

    The Paki Don22-07-22 14:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen