Trailer: Ny trailer til Marilyn Monroe-filmen "Blonde" med Ana de Armas som den afdøde legende

Andrew Dominiks nyeste film ligner en audiovisuel tour de force.

Få Hollywood-navne vækker lige så meget genklang i den globale kulturbevidsthed som Marilyn Monroe – den amerikanske sanger/skuespiller/model, der blev døbt Norma Jeane Mortenson, er stadig et af verdenshistoriens største sexsymboler.

Men selvom Monroe altid sprudlede af liv og energi på det store lærred (og hendes film indtjente i øvrigt sammenlagt det, der i dag svarer til 15 milliarder kroner), så har vi længe vidst, at der bag Monroes berømte smil gemte sig et groft udnyttet og skrøbeligt, men også målbevidst menneske, der oplevede en massiv grad af svigt, voksede op på børnehjem og tumlede med stofmisbrug indtil sin død som blot 36-årig i 1962.

Og i den kommende "Blonde" forsøger Ana de Armas ("No Time to Die") at få os helt ind under huden på den komplekse kvinde. Du kan i øvrigt se Moovy TV's nylige "The Gray Man"-interviews med bl.a. Ana de Armas, hvor vi lige hurtigt nævner Monroe over for den cubanske superstjerne:

Se også: "The Gray Man"-interviews med Ryan Gosling og Co.!

"Blonde" er baseret på Joyce Carol Oates' kritikerroste og Pulitzer-nominerede autofiktive bog om Monroe fra 2000 – der er altså ikke tale om en totalt faktabaseret, konventionel biopic.

Den nyeste trailer til filmen, som kan ses herunder, understreger da også, at filmen har et overordentligt eksperimenterende og unikt udtryk – hvilket ikke kommer som nogen overraskelse, når nu det er newzealandske Andrew Dominik, som både skriver og instruerer filmen. Dominik har bl.a. "Killing Them Softly" og "Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford" på CV'et.

"Blonde" har allerede skabt kontroverser, idet den har fået det amerikanske medieråds højeste aldersgrænse-anbefaling: NC-17, som normalt kun udstedes til pornofilm eller exceptionelt voldelige gysere.

Vi kan altså godt forvente at se en kompromisløs skildring af en af Hollywoods mest kompromisløse eksistenser, når "Blonde" lander på Netflix den 28. september. Den nyeste trailer er her:

Kommentarer

Ny trailer til Marilyn Monroe-filmen "Blonde" med Ana de Armas som den afdøde legende

  • ★★★★★1

    Ser hel igennem fantastisk ud, Ana De Armas er perfekt castet som The Blonde, er meget spændt på den her film. Og hvordan den vælger at bruge oplægget fra bogen den er baseret på.

    Elwood28-07-22 17:38

  • ★★★★★0

    Ser hel igennem fantastisk ud, Ana De Armas er perfekt castet som The Blonde, er meget spændt på den her film.

    Enig. Æstetisk overlegen og vanvittigt stemningsfuld teaser.

    The Insider28-07-22 17:38

  • ★★★★0

    Skudt i to forskellige formater. Lad os håbe på en ligeså sanselig oplevelse som Jesse James. 

    Babo28-07-22 17:42

  • ★★★★★1

    Jeg forstår ikke hvordan man får den vanvittige idé at caste Ana De Armas i rollen som Marilyn Monroe, men når jeg så ser traileren, så må jeg jo blankt indrømme, at det ser ud til de virkelig har ramt noget. Vildt! 

    Lars!28-07-22 18:44

  • ★★★★0

    Nu har jeg set traileren 3-4 gange og må sgu sige det er længe siden en trailer har været mig så fremragende og solgt filmen på bedste vis. Jeg havde så set filmen uanset kvaliteter af traileren, men regner sgu med filmen kan findes blandt årets bedste. 

    Babo28-07-22 19:17

  • ★★★★0

    Dens NC-17 rating lyder i sin beskrivelse meget misvisende.

    Der skrives som begrundelse:

    ‘some sexual content’

    Det lyder vitterligt så ufarligt og normalt noget man faktisk kan læse i en PG-13 film. Det siger ikke noget om eksplicitte scener eller noget i den dur, som normalt ville have været beskrevet i en NC-17 film. 

    Underligt!

    Babo28-07-22 20:28

  • ★★★★0

    Party-pooper: Marilyn Monroe var ikke blondine

    Gasivodo28-07-22 22:33

  • ★★★★★★0

    Ser dragende ud og altid fantastiske Ana De Armas har den rette udstråling af uskyldighed sexbombe og ikke mindst sårbart menneske. 

    T. Nielsen28-07-22 22:36

  • ★★★★0

    Ser dragende ud og altid fantastiske Ana De Armas har den rette udstråling af uskyldighed sexbombe og ikke mindst sårbart menneske. 

    Præcis. Perfekt valg. 

    Babo28-07-22 22:47

  • ★★★★0

    Ser dragende ud og altid fantastiske Ana De Armas har den rette udstråling af uskyldighed sexbombe og ikke mindst sårbart menneske. 

    UF!

    Fra en original blondine..vent..spiller køn en rolle?

    Gasivodo28-07-22 23:26

  • ★★★★★1

    Norma Jeane is pictured as a woman betrayed by those who were supposed to love her most and exploited by men who made millions off the woman they created.

    Elwood29-07-22 00:42

  • ★★★★★1

    Party-pooper: Marilyn Monroe var ikke blondine

    Det er Ana de Armas heller ikke. 

    Lars!29-07-22 19:18

  • ★★★★0

    Det er Ana de Armas heller ikke. 

    Jamen så er alt jo godt, Lars

    Gasivodo30-07-22 02:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen