Will Smith undskylder for Oscar-lussing i ny video

Efter lang tids tavshed besvarer Smith flere af internettets brændende spørgsmål om den chokerende hændelse under årets Oscar-show.

Medmindre du har levet under en sten, så er du godt klar over, at en af verdens største superstjerner, Will Smith, slog en af verdens største komikere, Chris Rock, i hovedet under dette års Oscar-show. Rock havde forinden lavet en joke om Smiths hustru, Jada Pinkett Smith – nærmere bestemt om hendes korte hår. Pinkett Smith lider af pletskaldethed.

Det chokerende øjeblik blev lynhurtigt et af klodens største samtaleemner, og samtalen forstætter stadig derudad. Og nu har den fået ny næring af Smith selv, som har frigivet den nedenstående video via sin egen YouTube-profil.

Læs også: Will Smith udelukkes fra Oscar-showet i 10 år

Her indrømmer Smith nok en gang – efter tidligere i år at have undskyldt i en skriftlig udtalelse – at det var dybt forkert af ham at slå Chris Rock. Smith hævder derudover, at han har forsøgt at kontakte Chris Rock for at tale ud om sagerne, men at Rock indtil videre har afvist at mødes.

Rock brød selv sin tavshed omkring episoden for nylig under et stand-up-show i New Jersey, hvor han med vanligt humoristisk overskud sagde: "Alle der siger, at ord ikke gør ondt, er aldrig blevet slået i hovedet!"

Smith blev hængende i salen efter lussingen den 28. marts, og han vandt sågar sin første Oscar få minutter senere for sin præstation i det autentiske sportsdrama "King Richard".

Men selvfølgelig stjal lussingen alle showets overskrifter, og Smith udtrykker også sorg over, at hans handlinger fjernede opmærksomheden fra nattens andre vindere – og særligt fra musikeren Questlove, som lige efter lussingen accepterede prisen for Bedste dokumentar for sin skamroste hyldest til afroamerikanernes musikalske kulturarv: "Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised)".

"Det knuser virkelig mit hjerte," siger Smith, "at jeg ødelagde jeres store øjeblik. Jeg kan stadig se Questloves øjne for mig. Det skete, da han vandt. Det er slet ikke nok for mig at sige 'undskyld'."

Den komplette undskyldningsvideo kan ses herunder:

Kommentarer

Will Smith undskylder for Oscar-lussing i ny video

  • ★★★0

    Når manden kan slå ham lige i fjæset. Så synes jeg også, at det er på sin plads med en fysisk undskyldning overfor Chris Rock, og ikke en YouTube video, Twitter besked eller hvad han nu bruger til at nå ud til sine loyale fans, for at komme ind i Hollywoods varme favn igen.

    MOVIE100029-07-22 21:16

  • ★★★1

    Når manden kan slå ham lige i fjæset. Så synes jeg også, at det er på sin plads med en fysisk undskyldning overfor Chris Rock, og ikke en YouTube video, Twitter besked eller hvad han nu bruger til at nå ud til sine loyale fans, for at komme ind i Hollywoods varme favn igen.

    Mon ikke det er derfor, at han først laver den her video nu. Altså, den video, hvori han fortæller, at han har prøvet at kontakte Chris Rock, som til gengæld ikke har følt sig klar til at tage den med Will Smith endnu.

    Han kunne snildt have lavet den her video for måneder siden. Men på et tidspunkt skal han da også have lov at sige undskyld offentligt - også i forhold til andre end Chris Rock -og hvis Rock ikke har haft lyst til at få en personlig undskyldning efter 4-5 måneder, så kan jeg ærlig talt ikke se, hvorfor Will Smith ikke skulle kunne komme med den her video nu. Der er jo trods alt også andre end Rock, som Smith gerne vil italesætte sin anger i forhold til.

    Jeg er faktisk overhovedet ikke i tvivl om, at Smith er både skuffet og vred over sig selv og vitterligt angrer. Og så synes jeg ærlig talt godt, at man kan tillade sig at komme med en samlet undskyldning og håbe på at komme videre.

    HonoDelLoce29-07-22 21:25

  • ★★0

    Kay

    NFT29-07-22 21:34

  • ★★★★0

    Så-øh..en slatten flad = Lige i fjæset?

    Gasivodo30-07-22 02:20

  • 1

    Jeg tænker også det rigtige er at tilgive Will Smith. Men det er Chris Rock, som bestemmer hvornår han er klar til det. 

    Hvis vi dømte/black listede alle vores stjerner i forhold til deres opførsel, så ville vi være gået glip af nogle store ting...ikke mindst RDJ's comeback tilbage i starten af 00'erne...

    Will Smith må væbne sig med tålmodighed og vente til sit comeback med forhåbentlig Wild Wild West 2: (indsæt forslag til god titel) :)

    Goodspeed30-07-22 09:53

  • ★★★★0

    Godt de var BAME! Tænk sig - om det havde været en omgang 'Mandingo"halløj :-O 

    Gasivodo30-07-22 23:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen