Trailer: Så er det officielt: Lady Gaga er med i "Joker 2"

En ultrakort teaser til den kommende "Joker"-fortsættelse bekræfter, at popstjernen medvirker i den kommende musical(!).

Tidligere i dag kunne vi her på Moovy afsløre den amerikanske premieredato på Todd Phillips' kommende "Joker"-fortsættelse: den 4. oktober 2024 (filmen bør udkomme cirka samtidigt i Danmark).

Og nu har Warner Bros. også frigivet den første ultrakorte teaser til filmen, som blot varer 17 sekunder og byder på Irving Berlins evergreen, "Cheek to Cheek", på lydsiden.

Men derudover bekræfter teaseren – som Lady Gaga oprindeligt delte på sin Twitter-profil – at Gaga spiller over for Joaquin Phoenix i "Joker: Folie à Deux".

Læs også: Warner Bros. skrotter "Batgirl" – efter af at have brugt over 600 mio. kroner på filmen

Filmens særegne, franske titel betyder (direkte oversat) "delt galskab". Begrebet bruges inden for psykiatrien til at betegne en delt psykisk forstyrrelse.

Og lige siden titlen blev annonceret tilbage i juni, har der floreret teorier om, at fortsættelsens navn refererer til samspillet mellem Jokeren og hans ligeledes sindslidende udkårne, Harley Quinn, som Gaga tilsyneladende skal spille i "Joker: Folie à Deux". Quinn er tidligere blevet spillet af Margot Robbie i bl.a. "Birds of Prey" og "The Suicide Squad".

"Joker: Folie à Deux" udkommer som sagt i efteråret 2024, og nedenstående, førnævnte teaser gives os den første fornemmelse af stemningen i filmen, som i øvrigt bliver en musical:

Kommentarer

Så er det officielt: Lady Gaga er med i "Joker 2"

  • 0

    Ved ikke helt hvad jeg skal syntes om det med musical ideen. Den virker ikke helt hos mig.

    Lady Gaga er snart alle vegne, så der syntes jeg også de skulle have fundet en anden til den rolle. Jeg tror dog nok hun skal gøre det godt, men jeg så hellere de gik en anden vej

    Dalgaard 4-08-22 21:08

  • ★★★★★★2

    Jeg synes til gengæld at Lady Gaga lyder som et interessant cast.

    Wayne 4-08-22 23:05

  • ★★★★0

    ..og jeg er gammel nok - til at synes - Hun var over det hele i 2008!

    ER JEG UNG?

    +1 Musical 

    Gasivodo 5-08-22 03:53

  • 1

    Så er det officielt: En bruger på Moovy.dk skal ikke se Joker 2.

    ZimaBlue 5-08-22 13:33

  • ★★★★0

    Så er det officielt: En bruger på Moovy.dk skal ikke se Joker 2.

    Haha

    Babo 5-08-22 13:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen