Forum - Forum-tråd: Den officielle Moovy Podcast-tråd!

Den officielle Moovy Podcast-tråd!

  • ★★5

    DEN OFFICIELLE MOOVY PODCAST-TRÅD

    Hej kære Moovy-brugere, og lyttere af Moovy Podcast!

    I anledning af vores ét års jubilæum med Moovy Podcast, laver vi hermed en officiel tråd, hvor ugens afsnit, lister, anbefalinger, opdateringer osv. kan deles, diskuteres og alt hvad der hører sig til i fremtiden.

    Og hvilken bedre anledning end til at høre jer, hvordan jeres personlige "handshake"-liste vil se ud? (hør mere her om dét koncept: www.moovy.dk/podcast/film/Episode-28-Moovy-Podcast-fylder-1-ar-Top-5-storste-filmoplevelser)

    I vores jubilæumsafsnit kårede vi nemlig fem af de film, der har betydet allermest for vores dannelse som filmnørder. For at skabe en rød tråd lavede vi nogle oplagte kategorier, der kunne fortælle noget om filmene, der har gjort indtryk på os gennem livet.

    Kategorierne blev disse: 

    1. Filmen, der gjorde dig til filmnørd

    2. En stærk følelsesmæssig filmoplevelse

    3. Din yndlingsfilm!

    4. En personlig unik filmoplevelse (fx i biografen, sammen med andre, alene)

    5. Din ultimative filmanbefaling (en måske overset film, som du selv har noget ejerskab over, ønsker alle skal se eller andet)

    Vores lister, som du kan høre uddybet i afsnittet, blev således:

    MIKKEL: 1. Drive. 2. Hende. 3. There Will Be Blood. 4. Stalker. 5. To Live and Die in L.A.

    JOACHIM: 1. Blade Runner 2049. 2. Mary and Max. 3 Burning. 4. Naked. 5. Dressed to Kill.

    Hvordan ville din liste se ud, og måske der hører en god historie til? :)

    Mikkel Abel25-07-22 17:42

  • 2

    Så fik vi endelig lavet den tråd!  

    Det var sjovt at lave jubilæumsafsnittet, men noget, jeg især er glad for, er, at vi er kommet i gang med anbefalinger af "ukendte" film. Vi har lavet to afsnit indtil videre, og jeg må sige, at der virkelig er noget guld i blandt. 

    Vi kalder dem "FEM TIL FREDAG - DE FEM BEDSTE FILM, DU ALDRIG HAR HØRT OM", og de er ofte mellem 30-40 minutter - lidt mere spiseligt end vores lange anmeldelsesafsnit. 

    Jeg har lavet en samlet liste her på Letterboxd, som jeg opdaterer løbende. På den måde kan I altid finde disse oversete perler. 

    Det er vores lille måde at sætte rampelyset på ældre film - og ikke bare nye superheltetitler eller blockbusters, som alle har hørt om. 

    Og hvis I selv har anbefalinger af ukendt, overset guld, må I hjertens gerne sende dem vores vej (eventuelt med en lille kommentar) og så kan det være, vi tager dem op i denne serie. :) 

    Joachim Jelle26-07-22 10:16

  • ★★★★1
    1. Filmen, der gjorde dig til filmnørd: Det har været en Spielberg-film i 80'erne.
    2. En stærk følelsesmæssig filmoplevelse: "Stand By Me" eller "Terms of Endearment".
    3. Din yndlingsfilm: "Goodfellas".
    4. En personlig unik filmoplevelse: Lidt mere generelt, men sammen med min far. Når jeg var hos ham hver anden weekend i 80'erne, ville vi ofte tage til den lokale VHS-pusher og låne en Movie Box og tre film. Min far ville vælge den ene film (ofte noget sci-fi), og jeg ville vælge den anden (oftest en ninja-film). Og så ville vi vælge en fællesfilm, som fx "Police Academy".
    5. Din ultimative filmanbefaling (en måske overset film, som du selv har noget ejerskab over, ønsker alle skal se eller andet). ”The Wanderers”.

    chandler7527-07-22 08:58

  • ★★★★1

    1. Godt spørgsmål, Back To The Future 2 vil jeg tro

    2. Donnie Darko

    3. Brazil

    4. Batman (1989), som jeg så i biografen med min farmor, der storsnorkede sig igennem det meste af filmen

    5. The Night of the Hunter (måske ikke så overset blandt nørder, men mange flere bør kende den)

    dyg26-07-22 20:20

  • ★★★★★1
    1. Filmen der gjorde dig til filmnørd: Det var Robert Zemeckis forygende skattejagtsfilm Romancing The Stone, der bare er herlig underholdende eskapisme for fuld udblæsning. Filmen er fyldt med fede stunts, har et medrivende score af Alan Silvestri, samt Michael Douglas og Kathleen Turner som en yderst charmerende duo med en knuselskelig kemi. 
    2. En stærk følelsesmæssig filmoplevelse : Det er uden tvivl Paul Greengrass mesterværk United 93, som slet og ret er en sjæleflæsende oplevelse, jeg aldrig glemmer og som er endnu sværere at ryste af igen fordi, at den er baseret på virkelige hændelser. En utrolig barsk film, men også samtidig en meget rørende og gribende film der midt i sin beskrivelse af afmagt, frustration og håbløshed ligeså fornemt illustrerer sammenhold, mod, og viljen til at ville overleve trods umulige odds.
    3. Min yndlingsfilm : Det er Ang Lees episke kærligheds-historie Brokeback Mountain, der har alt en storfilm skal indeholde. Lige fra den betagende billedside og det gribende score til de yderst velspillede og hjerteskærende karakterportrætter af Heath Ledger og Jake Gyllenhaal. Jeg fælder stort set altid et par tårer over den afsluttende scene,  som bare er utroligt rørende filmet og ikke mindst spillet.
    4. En personlig unik filmoplevelse : Det var da jeg var i Emperial i 1995 til premieren på Die Hard With a Vengeance sammen med min far. Det var jo i en tid før sociale medier, og før man blev tæppebombarderet med oplysninger og trailers om en given film, så vi havde ikke set andet fra filmen end et par korte klip i Bogart. Så ingen viste rigtig, hvad man fik serveret og de fleste regnede med, at det nok var samme stil som de to første. Men John McTiernan tog fusen på alt og alle og kastede i stedet John McClaine ind i et mordspil midt i et sommer-lummert varmt New York, og den probfyldte sal var ellevilde med den nye stil, det tempofyldte plot, samt den fandenivoldske humoristiske stemning, der også gjorde at mig og min far havde en fest fra start til slut.
    5. Din ultimative filmanbefaling : Her vil jeg gerne slå et slag for Leigh Whannells eksistentielle sci-fi action-thriller Upgrade, der med en herlig kulsort humor som fast følgesvend tager temaer som mennesket vs. maskinen, kunstig intelligens, og fri vilje under kærlig og action-mættet behandling. Det er kort og godt en både fandens underholdende og eftertænksom genistreg, som Leigh Whannell har skabt her.

    NightHawk28-07-22 01:33

  • ★★★★2

    1. Filmen, der gjorde dig til filmnørd: The Godfather. Så den for første gang i gymnasiet. Indtil da var film bare noget der skulle underholde. The Godfather viste mig, at film både kan underholde og være fascinerende kunst.

    2. En stærk følelsesmæssig filmoplevelse: Grave of the Fireflies. Den mest triste film i verdenshistorien. Af en eller anden mærkelig grund satte jeg mig ned og genså den for et par år siden. Og den ramte lige så hårdt anden gang. 

    3. Din yndlingsfilm!: The Fellowship of the Ring. En næsten religiøs åbenbaring i biografen. Inden da havde jeg intet forhold til fantasy. Nu er jeg giga Tolkien nørd.

    4. En personlig unik filmoplevelse (fx i biografen, sammen med andre, alene): Starship Troopers på gigantisk udendørs kæmpeskærm i København.

    5. Din ultimative filmanbefaling (en måske overset film, som du selv har noget ejerskab over, ønsker alle skal se eller andet): 21 Grams fra dengang Iñárritu var forholdsvis ukendt. Jeg blev fan fra første sekund, og Naomi Watts har aldrig været bedre. 

    S. Rico28-07-22 03:13

  • ★★1

    1. Det var ikke en film der gjorde mig til filmnørd, selvom Star Wars sikkert hjalp, ligesom medlemskortet til den lokale videoboks (længe før Blockbuster ødelagde lejemarkedet i Danmark). Det var en tidligere ven, jeg mødte da jeg var 16-ish går gammel. Han var 1-2 år ældre end mig og var stor filmnørd allerede, havde en supervild SVHS video og starten på et Pro-Logic surround-anlæg, og gennem ham fik jeg udvidet min horisont.

    2. En af de nyeste oplevelser, var at se den islandske film "Lad mig falde" i Gloria. Vi var tre mænd, alle over 40 som så den sammen og alle tre tudede som besat under filmen.

    3. The Big Lebowski - en film jeg har set mange, mange gange efterhånden og jeg underholdes lige godt hver gang. Jeg var ikke specielt glad for den, da jeg så den første gang og det tog en tidligere bruger på Filmz, før jeg fik øjnene op for hvor sjov den er.

    4. At blive introduceret til The Big Lebowski drink-along, som blev første skridt på vejen til at blive frivillig i en biograf, hvilket i dén grad har ændret mit liv. Samme biograf er også årsagen til, at jeg virkelig lavede et deep-dive i dårlige film.

    5. Den første film jeg kom på, er "Society" fra 1989, måske den ultimative body horror-film og en af mine favoritter fra 80'erne. Jeg vil give samme råd, som YouTube-kanalen, RedLetterMedia gav, da de talte om den: lad være med at læse noget om den, lad være med at se en trailer, bare se den.

    NFT28-07-22 08:52

  • 1

    Okay, der er nogle superfede filmoplevelser her. Jeg kan kun ekkoe "Society" som en film, man bare skal OPLEVE. Jeg har også en podcast, hvor vi snakker gyserfilm, og der har vi selvfølgelig også snakket godt og grundigt om netop Society! Jeg har også siddet grædende til "Grave of the Fireflies" og måbende til "The Night of the Hunter".

    Mange har måske set opslaget på sitet, men vi har et nyt afsnit ude - endnu en "FEM TIL FREDAG - DE FEM BEDSTE FILM, DU ALDRIG HAR HØRT OM", og her snakker vi blandt andet om action-(tør jeg sige det?)-mesterværket "Stone Cold". 

    Vi snakker også om Hammer-gyseren "Never Take Sweets from a Stranger", og Mikkel har fundet en gangsterperle fra Hong Kong-instruktøren Johnnie To frem. 

    Nu har jeg på fornemmelsen, at de fleste af Moovys brugere anvender IMDB, men jeg har - som jeg også linkede til tidligere - lavet en list over filmene på Letterboxd. I skal være velkomne til at følge med derinde - både Mikkel og jeg fører en udførlig filmdagbog, hvis det har nogen interesse. 

    Allerede på fredag kan I se frem til mere podcast, der kommer til at hylde superstjernen William Bradley Pitt. Vi lyttes ved! 

    Joachim Jelle 3-08-22 08:21

  • 1

    Lille opdatering: Vi har et nyt afsnit ude, hvor vi i samarbejde m. Øst for Paradis i Aarhus gennemgår deres "Cinemateket i Paradis"-program. Det er altså film, som Cinemateket også viser i august/september. Vi snakker bl.a. "Gøgereden", "Ondskabens hotel" og Baz Luhrmanns debutfilm "Strictly Ballroom". 

    Det er et spændende samarbejde, der måske kunne hjælpe folk med at komme i biografen og ikke nødvendigvis kun se den største blockbuster.

    Af nysgerrighed vil jeg lige høre, om der faktisk er nogen her, der besøger biografer som Øst for Paradis og Cinemateket? Og om det har relevans for nogle af Moovys brugere/lyttere? :-) 

    Joachim Jelle11-08-22 09:27

  • ★★1

    Jeg bruger Cinemateket og er medlem der. Jeg går dog primært til deres Psych-Out forestillinger, hvor de graver exploitation, horror, action og den slags op, og viser det på 35mm.

    Der er lejlighedsvis en vis overlap med den biograf, som jeg selv er frivillig i, så hvis vi viser noget af det samme, vælger jeg "min" biograf, frem for Cinemateket.

    NFT11-08-22 09:37

  • ★★1

    MOOVY & ØST FOR PARADIS PRÆSENTERER: DETTE SKAL DU SE I SEPTEMBER! (M. RIKKE JOHNSEN)

    Ny måned, og nyt kalenderafsnit i samarbejde med Øst for Paradis! 

    Vi kommer vidt omkring gamle og nyere klassikere, fransk nybølge, Luc Besson og ikke mindst en Stephen King-filmatisering (glæd jer også til næste fredags afsnit!). 

    Listen af film, som man i denne måned kan se, som en del af Cinemateket-programmet (husk flere film også vises rundt omkring i landets små biografer) tæller:

    Reminiscences of a Journey to Lithuania (1972)

    Léon (1994)

    Casablanca (1942)

    Jules and Jim (1962)

    Pina (2011)

    Carrie (1976)

    Ørkendronningen Priscilla (1994)

    Hvilken film kunne i helst tænke jer at se på det store lærred? Eller nogen, som allerede har haft fornøjelsen? :)

    Vores pick-of-the-month faldt på henholdvis Carrie (Joachim), Jules and Jim (Rikke) og Léon (Mikkel). Hvad ville være dit?

    Mikkel Abel 7-09-22 15:10

  • ★★★★0

    Léon så jeg (selvfølgelig) i biffen, da den kom frem. Det var i de gamle Scala biografer på Axel torv.

    Ørkendronningen Priscilla har jeg kun set én gang på en lille skærm. Jeg tænker at den ville gøre sig super godt i biffen i al dens Burhmann-agtighed med musik og farver.

    S. Rico 7-09-22 21:15

  • ★★★★2

    Jeg kan ikke huske, om det var Joachim eller Mikkel, som for nogle podcast shows siden anbefalede den franske Baby Blood.

    Nå, men jeg fik sat den på (ligger på Netflix), og så startede festen ellers. Hold da nu op for en omgang blod og splatter (og patter). Super underholdende, selv om det måske bliver en anelse ensformigt, da først vores hovedperson går igang med det ene kill efter det andet.

    På Playpilot betegnes filmen som en gyser-komedie. Og den må da også siges at være lige lovlig fjollet. Så selv om den på Netflix står med aldersbetegnelsen 18+, så kan man rolig se den med familien. Vi er mere over i Peter Jackson's Bad Taste og Braindead genre end en egentlig gyser.

    Men se den, hvis du er i humør til en masse blod, nøgne damer og "sjov-i-gaden".

    S. Rico18-11-22 12:37

  • 2

    Jeg kan ikke huske, om det var Joachim eller Mikkel, som for nogle podcast shows siden anbefalede den franske Baby Blood.

    Nå, men jeg fik sat den på (ligger på Netflix), og så startede festen ellers. Hold da nu op for en omgang blod og splatter (og patter). Super underholdende, selv om det måske bliver en anelse ensformigt, da først vores hovedperson går igang med det ene kill efter det andet.

    På Playpilot betegnes filmen som en gyser-komedie. Og den må da også siges at være lige lovlig fjollet. Så selv om den på Netflix står med aldersbetegnelsen 18+, så kan man rolig se den med familien. Vi er mere over i Peter Jackson's Bad Taste og Braindead genre end en egentlig gyser.

    Men se den, hvis du er i humør til en masse blod, nøgne damer og "sjov-i-gaden".

    Fedt, mand! Så glad for, at bare en enkelt har udsat sig selv for den film. (At du også lyder til at have haft en god oplevelse, gør mig ekstra glad!) 

    Jeg tog den med netop af de årsager du nævner. Splatter og patter og en fuldkommen unhinged atmosfære. Vores kære, stakkels hovedperson, der skal bevæge sig monstrøst rundt i gaderne som var hun Isabelle Adjani i Possession alt imens en hær af liderbukse begærer hende. 

    Jeg tror, at hvis man varmer godt og grundigt op og strækker sig ekstra meget, ligger der måske en feministisk læsning af filmen - om at tilbagekræve sin autonomi og bryde fri af mibrug... Men når den på samme tid er pakket ind i snask og blod og nøgenhed og borderline sexploitation, er det nok lidt sværere at læse det ind i den. Det gør dog selve oplevelsen langt sjovere med disse elementer! En snasket udgave af Under the Skin måske haha. 

    Joachim Jelle18-11-22 13:26

  • ★★★★0
    En snasket udgave af Under the Skin måske haha. 

    Godt set :-) Ikke umiddelbartg en film jeg fik associationer til, mens jeg så Baby Blood. For selv om noget af historien kan minde om Under the Skin, så må man sige, at stemningen og tonen er noget HELT andet.

    Den tid er jo nok forbi, hvor nogen tør lave film som Baby Blood. Det er svært (umuligt) at forestille sig et Hollywood remake  med samme grad af sexploitation i disse tider.

    S. Rico20-11-22 14:39

  • ★★★★0

    Når vi nu er ved film, der kan minde lidt om et senere værk - så fik jeg også set en anden film, som I har anbefalet: nemlig Stone Cold.

    Den er godt nok for vild. Hvis man skulle beskrive den helt kort, så må det være: Testosteron - the Movie.

    Sjældent har jeg set så mange "Brian"-typer i bare overkroppe og langt svenskerhår slå løs og skyde på hinanden. Hvor Baby Blood er sexploitation, så er Stone Cold voldsploitation. Men tager man de moralske briller af, så venter der en en vildt underholdende film :-)

    Og hvad er det så for en film, den gav mig associationer til? Jamen, det her er sgu' da forløberen til Fast & the Furious. Bare med motorcykler. Og måske med nogle "lidt" mere skurkagtige slyngler end Vin Diesels sympatiske slæng.

    PS: den kan lejes på Amazon Prime, hvis man sætter sin VPN forbindelse til USA.

    S. Rico20-11-22 14:56

  • ★★0

    Fedt at høre anbefalingerne får noget liv derude, og at de virker!

    DAVID CRONENBERG - DIN YNDLINGSFILM?

    Vi er i fuld gang med vores David Cronenberg-spotlight og med episode 2 ude på fredag, håber vi selvfølgelig man har fået lyttet til første del.

    Her havde vi besøg af Cronenberg-eksperten Peter Skjøtt, og fik gennemgået starten af Cronenbergs karriere og helt frem til 1980'erne, hvor ryet som kongen af body horror for alvor begynder at tage fart. Følgende film vi fik snakket om:

    De første kortefilm (Transfer + From the Drain)

    Stereo + Crimes of the Future

    Shivers

    Rabid

    Fast Company

    The Brood

    Scanners

    The Dead Zone

    Videodrome

    Hvad er jeres forhold til instruktøren? Og hvilke(n) kan I mest/mindst lide? :)

    Mikkel Abel22-11-22 14:25

  • ★★2

    M. NIGHT SHYAMALAN - DIN RANGERING?

    I anledning af sidste uges premiere på Knock at the Cabin tog vi sammen med gæst, Peter Skjøtt, fat i M. Night Shyamalan og rangerede alle mandens film. En sand fornøjelse, hvor der er ekstremt svingende kvalitet - fra håbløse makværker til tæt-på-mesterværker! :)

    Hvordan vil jeres rangering se ud? Og hvor ville Knock at the Cabin indfinde sig? 


    Moovy Podcast rangering (lyt her; www.moovy.dk/podcast/film/Episode-39-Fra-vaerst-til-bedst-M-Night-Shyamalan-m-Peter-Skjott)

    14. Praying with Anger

    13. The Last Airbender

    12. After Earth

    11. Wide Awake

    10. Lady in the Water

    9. The Visit

    8. Glass

    7. The Happening

    6. Old

    5. The Village

    4. Split

    3. Den sjette sans

    2. Unbreakable

    1. Signs

    Mikkel Abel15-03-23 20:26

  • ★★★★0

    Ret vildt at en af hans allerbedste film (The Village) kun ligger én plads bedre end en af hans ringeste film (Old).

    Jeg skal have genset Signs. Jeg tror ikke I afslørede hvad tvistet/revealet er i filmen, og jeg kan faktisk ikke huske det. Måske det hænger sammen med at jeg så den uden undertekster i biografen i USA, helt tilbage da den havde premiere.

    S. Rico17-03-23 16:05

  • ★★★★0

    Modigt med "Signs på førstepladsen :)"

    chandler7517-03-23 16:34

  • ★★★★0

    Jeg har ikke fået set den nye eller hans to tidlige film. "The Last Airbender" har jeg bevidt undgået.

    1. Unbreakable - 10/10

    2. The Sixth Sense 9/10

    3. Signs - 8/10

    4. The Village - 8/10

    5. Split - 7/10

    6. The Happening - 7/10

    7. Lady in the Water - 7/10

    8. The Visit - 7/10

    9. Old - 6/10

    10. After Earth - 6/10

    11. Glass - 5/10

    chandler7517-03-23 17:04

  • ★★★2
    • The Last Airbender (2010) - 1/10 - en af de dårligste film jeg har set og det er til trods for at jeg ikke havde set tv-serien, før jeg så denne.
    • After Earth (2013) - 2/10 - Kedelig og uinspireret, den vinder kun en ekstra stjerne i forhold til The Last Airbender, fordi der er aspekter af filmen der er så dumme, at de er underholdende.
    • Glass (2019) - 4/10 - Masser af potentiale efter Unbreakable og Split, men den endte bare med at være en kedelig fuser.
    • Signs (2002) - 4/10 - Gode præstationer, men hele filmen vejes ned af den manglende interne logik i historien.
    • The Visit (2015) - 5/10 - Nogle creepy scener hist og her, men den gav sgu ikke killer' i dilleren.
    • Lady in the Water (2006) - 5/10 - Ikke udpræget dårlig, bare ufarlig og uinteressant.
    • The Village (2004) - 6/10 - Ganske fin historie, helt ok præstationer, men holdt tilbage af at Shyamalans twists var blevet et meme og alle ventede på at det skete.
    • Split (2016) - 7/10 - En overraskende god efterfølger til Unbreakable, som også fungerer helt fin på egne ben.
    • Unbreakable (2000) - 7/10 - Et fint spin på superheltegenren. Den ville måske stå endnu stærkere hvis den udkom i år, når superhelte i dén grad har overtage popkulturen.
    • The Sixth Sense (1999) - 8/10 - Den originale Shyamalan-twister (tror jeg, jeg har ikke set hvad han har lavet før) og den fungerer ganske fint stadigvæk.
    • The Happening (2008) - 8/10 - Den bedste komedie fra 2008. Det var så bare synd, at Shyamalan havde lavet den som en slags drama. Man kan argumentere for, at den burde være i samme kategori som The Room, som værende ufrivillig sjov og for helvede, hvor er den sjov - fra Marky Marks frygtelig skuespil til Shyamalans manglende forståelse for hvordan vind og den slags fungerer.

    Jeg har ikke set hans seneste endnu, men jeg hører gode ting.

    NSF17-03-23 16:42

  • ★★★★0

    Hov, jeg havde da glemt "The Sixth Sense"... Den ryger ind på en 2. plads med 9/10.

    chandler7517-03-23 17:05

  • ★★★★0
    • The Last Airbender (2010) - 1/10 - en af de dårligste film jeg har set og det er til trods for at jeg ikke havde set tv-serien, før jeg så denne.
    • After Earth (2013) - 2/10 - Kedelig og uinspireret, den vinder kun en ekstra stjerne i forhold til The Last Airbender, fordi der er aspekter af filmen der er så dumme, at de er underholdende.
    • Glass (2019) - 4/10 - Masser af potentiale efter Unbreakable og Split, men den endte bare med at være en kedelig fuser.
    • Signs (2002) - 4/10 - Gode præstationer, men hele filmen vejes ned af den manglende interne logik i historien.
    • The Visit (2015) - 5/10 - Nogle creepy scener hist og her, men den gav sgu ikke killer' i dilleren.
    • Lady in the Water (2006) - 5/10 - Ikke udpræget dårlig, bare ufarlig og uinteressant.
    • The Village (2004) - 6/10 - Ganske fin historie, helt ok præstationer, men holdt tilbage af at Shyamalans twists var blevet et meme og alle ventede på at det skete.
    • Split (2016) - 7/10 - En overraskende god efterfølger til Unbreakable, som også fungerer helt fin på egne ben.
    • Unbreakable (2000) - 7/10 - Et fint spin på superheltegenren. Den ville måske stå endnu stærkere hvis den udkom i år, når superhelte i dén grad har overtage popkulturen.
    • The Sixth Sense (1999) - 8/10 - Den originale Shyamalan-twister (tror jeg, jeg har ikke set hvad han har lavet før) og den fungerer ganske fint stadigvæk.
    • The Happening (2008) - 8/10 - Den bedste komedie fra 2008. Det var så bare synd, at Shyamalan havde lavet den som en slags drama. Man kan argumentere for, at den burde være i samme kategori som The Room, som værende ufrivillig sjov og for helvede, hvor er den sjov - fra Marky Marks frygtelig skuespil til Shyamalans manglende forståelse for hvordan vind og den slags fungerer.

    Jeg har ikke set hans seneste endnu, men jeg hører gode ting.

    Det ser ud til, at vi er rimelig enige i rangeringen, men jeg ligger konsekvent et par karakterer højere... :)

    chandler7517-03-23 17:05

  • 0

    Jeg er stadigvæk i tvivl om hvorvidt The Happening er tænkt som en komedie eller drama. Den er så over the top at det kan tænkes at den er det med vilje. Selv Mark Wahlberg er i tvivl hvilket kan ses i behind the scenes, hvor han vitterligt ikke aner hvad filmen handler om.

    Kiyonji17-03-23 18:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen