Trailer: "The Legacy of The Texas Chain Saw Massacre" – ny dokumentar skærer helt ind til benet af gyserklassikeren

Den fulde historie om verdens bedste gyserfilm.

"The Legacy of The Texas Chain Saw Massacre" er en kommende dokumentarfilm, der ser nærmere på den udødelige gyserklassiker.

Dokumentarfilmen får premiere under den amerikanske genrefilmsfestival Fantastic Fest, der løber af stablen i Texas i næste måned, og den ser nærmere på gyserens tilblivelse, men også på den massive kulturelle betydning som "Motorsavsmassakren" har haft og stadig har den dag i dag.

Se også: Mareridtsfremkaldende ny trailer til "The Texas Chain Saw Massacre"-videospillet

For alle os, der ikke befinder sig i Texas, er der stadig håb. En kommende 4K-udgivelse af Tobe Hoopers mesterværk er på vej fra det engelske distributionsselskab Second Sight Films. På denne udgivelse vil dokumentaren være at finde som ekstramateriale, så der er endnu en gang god grund til at investere i et stykke fysisk medie til samlingen.

Traileren til "The Legacy of The Texas Chain Saw Massacre" kan ses lige her:

Kommentarer

"The Legacy of The Texas Chain Saw Massacre" – ny dokumentar skærer helt ind til benet af gyserklassikeren

  • ★★★★★0

    Nice! Den film har en ok vild historie bag sig.

    David Lund19-08-22 09:02

  • ★★★★0

    Fedt! Jeg så godt, at instruktøren gjorde reklame for den på Twitter forleden.

    Jeg ser SÅ meget frem til Second Sights udgave.

    TCM udkom for anden gang på 4K UHD i Tyskland i foråret, og den udgave har fået meget ros. Men de fleste forventer, at Second Sights version bliver endnu bedre. Hvor tyskerne tog udgangspunkt i deres eksisterende restaurering og kørte HDR henover, så er SS gået tilbage til de oprindelige scan-filer og har lavet deres helt egen restaurering fra "scratch". Derudover har de hyret branchen måske bedste fyr til at stå for komprimeringen. Det skal virkeligt gå galt, hvis Second Sights disk ikke bliver den definitive udgave.

    Mht. filmen, så kan jeg varmt anbefale at læse Gunnar (Leatherface) Hansens bog om tilblivelsen. Den er fuld af vilde historier. 

    thomsen19-08-22 17:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen