Kommende "Abernes Planet"-film har fundet sin primære primat

En helt ny abe er klar til at løfte arven fra Caesar.

Det var abeskønne nyheder for science fiction-fans, da 20th Century Studios tidligere i år kunne bekræfte, at en ny "Abernes Planet"-film er på vej

Instruktør Wes Ball ("Maze Runner: Infernoet"), der sammen med Josh Friedman også har stået for filmens manuskript, har tidligere fortalt, at der ikke er tale om et reboot, men i stedet en fortsættelse til historien fra den seneste trilogi, hvor Andy Serkis spillede rollen som den altdominerende abeleder Caesar. 

Læs også: Moovys anmeldelse af "Abernes Planet: Opgøret"

Nu er der dog en ny abe i byen, for skuespiller Owen Teague er ifølge kilder blevet udpeget til at spille hovedrollen i den kommende film.

Teague er tidligere kendt for den seneste indspilning af Stephen King-miniserien "The Stand" samt rollen som en af rødderne, der terroriserede The Losers Club i en anden King-filmatisering: "It".

"Abernes Planet" er en af filmhistoriens mest sejlivede science fiction-franchises. Siden den allerførste film fra 1968, hvor Charlton Heston nødlandede på en (ikke så) fremmed planet, har kampen mellem mennesker og menneskeaber trukket utallige generationer i biografen. Nu kan vi snart glæde os til endnu en omgang monkey business

Den nye film ventes at udkomme engang i 2023 eller 2024.

Kommentarer

Kommende "Abernes Planet"-film har fundet sin primære primat

  • 0

    Finder nu de originale de bedste, de sidste syntes jeg der holder sig for langt fra de originale.

    Geekalot24-08-22 08:35

  • 0

    Synes den seneste trilogi holder maks. Det er ikke mesterværker, men det er alle tre super underholdende film. 

    Gladiator24-08-22 10:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen