Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★0

    Fra Tradera

    Going In Style, på Blu Ray med Michael Caine, svensk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand. Pris inkl forsendelse cirka 48kr

    Ryder66616-08-22 14:16

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.UK:

    • Justice League : The New Frontier (BD)
    • Justice League : The Flashpoint Paradox (BD)
    • Justice League : Throne of Atlantis (BD)
    • Justice Society : World War II (BD)

    NightHawk16-08-22 15:20

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.UK:

    • Roton : Skeletors Evil Vehicle (Motu Origins)
    • Flying Fist He-Man (Motu Origins) 

    Købte lidt mere til min "Masters of the Universe" samling. Der var indtil videre kun udkommet Land Shark og Panthor på skurke-fronten, så fedt at det nu endelig var blevet tid til en genudgivelse af dette klassiske køretøj, som også spiller en fremtrædende rolle i den nyeste animations-serie "Revelations".

    Og så snuppede jeg også en He-Man variant figur. Det er nu ikke fordi jeg har tænkt mig at købe samtlige versioner der findes, men denne Flying Fist udgave har en ret fed alternativ rustning og skjold, samt det famøse bøllebank-våben som har givet navn til denne figur, og det kunne jeg sgu ikke stå for.  :)

    NightHawk23-08-22 17:00

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.UK:

    • Justice League Dark : Apokalips War (BD)
    • The Death of Superman (BD)
    • Birds of Prey (BD)
    • Aquaman (BD)

    NightHawk26-08-22 13:23

  • ★★★★★★1

    Irreversibel LE

    Guldager26-08-22 14:31

  • ★★★★0

    Fik to ting fra wicked-shop.com i Deutschland. Det er det lille tyske label Wicked Visions egen webshop.

    Die Nackte und der Satan (1959, aka. The Head), limited edition "mediabuch", cover A (Anolis)

    Die Todeskarten des Dr. Schreck (Dr. Terror's House of Horrors, 1965) - 2020 remaster (Wicked Vision)

    Tyskland flyder ikke ligefrem over med fantastiske film, når vi sådan kommer ud over stumfilmstiden. Men enkelte eksempler er der da, heriblandt dne famøse The Head

    The Head handler om et levende menneskehoved uden krop, et forbavsende populært emne dengang i tiden omkring 1960 (jf. bl.a. The Thing That Wouldn't Die fra 1958 og The Brain That Couldn't Die fra 1962). 

    En videnskabsmand eksperimenterer med at transplantere hoveder mellem dyr. Men da han pludseligt dør af et hjertetilfælde, genopliver videnskabsmandens assistent hovedet og tvinger det til at deltage i vanvittige eksperimenter - bl.a. at skulle hjælpe med at transplantere hovedet fra en pukkelrygget sygeplejerske til en strippers krop!

    Den lidt sleazy'e blanding af horror og sexploitation skulle være på det jævne sådan rent fortællemæssigt, men også ganske flot. Scenografen hed nemlig Hermann Warm, og han havde bl.a. stået for kulisserne til klassikere som Das Cabinet des Dr. Caligari og Dreyers Jeanne D'Arc. Dermed fungerer Die Nackte und der Satan som en slags bindeled mellem den ekspressionistiske filmkunst fra 1920'erne og den bløde sexploitation fra 1970'erne.

    Filmens producent, Wolf C. Hartwig, stod også bag den anden af tidens tyske exploitation-hits, Ein Toter hing im Netz (1960), en film som blev lanceret i hele to forskellige versioner på det amerikanske drive-in og grindhouse-marked - som skrækfilmen Horrors of Spider Island, og som It's Hot in Paradise, hvor man nedtonede uhyggen og fokuserede mere på de halvnøgne kroppe. Hartwig stod senere også bag en af Tysklands største kassesuccesser i 1970'erne - sexploitation-serien Schulmädchen Report, hvor unge tyskere fortalte om og viste deres sexliv (softcore naturligvis). Det borgerlige Tyskland var forargede, men strømmede alligevel i biograferne i stort antal, at Hartwig nåede at producere hele ti film i serien, der alle gav overskud. 

    Anolis, der nok mest er kendt for deres Hammer-serie, hvor de har gjort meget ud af at finde og genindsætte fraklippet materiale og korrigere farverne i forhold til nogle af de engelske Blu-rays, er gået lige så grundigt til værks med denne film. 

    The Head har i mange år været en af de film, man kun kunne finde i dårlige og ofte klippede kopier i de store multifilm-bokse. For mere end ti år siden udsendte et lille tysk label den tyske originaludgave på dvd - så vidt jeg ved uden undertekster, og den har længe været svær at finde. Men nu har Anolis altså som de første udsendt den på BD. 

    Der er udkommet to flotte "media books" - den ene med en klassisk 1950'er-agtig belgisk plakat som motiv, den anden med den mere stiliserede, originale franske filmplakat på forsiden. 

    Man får både det originale tyske lydspor og det lige så gamle, amerikanske, samt tyske og engelske undertekster. Størstedelen af ekstramaterialet er naturligvis på tysk, bl.a det medfølgende hæfte og to komentarspor, men der er også et tredje kommentarspor med Tim Lucas på engelsk. 

    De to limited editions er allerede udsolgt de fleste steder, men kan stadigvæk købes hos shop.dtm.at i Østrig (de pakker ekstra godt, hvis man beder om det). Desuden udkommer der allerede en billigere standardudgave her den 9/9.

    --

    Derudover fik jeg også den gamle Amicus-horror-antologifilm Dr. Terror's House of Horrors i en remastered udgave fra 2020. De fleste andre Blu-rays har nemlig enten lidt af, at der har manglet nogle klip, eller også har der været problemer med farverne. Men Wicked Vision, hvis egen udgave fra 2015 også havde de samme fejl, skulle have rettet det hele med deres egen digitale remaster fra forrige år. Den var billig, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne smide den med i kassen, nu hvor jeg alligevel skulle bestille. 

    thomsen30-08-22 19:17

  • ★★★★0

    Bah!

    Jeg købte en stak film på Arrows udsalg her i august. Som sædvanligt var de dårligt pakket, og to af boksene (Henry: Portrait of a Serial Killer 4K UHD LE og Rogue Cops and Racketeers LE) ankom smadret.

    Heldigvis kan man godt lokke Arrow til at sende erstatningseksemplarer (som dog som regel vil være lige så dårligt pakket ind). 

    Men pakken med erstatningerne er forsvundet hos PostNord. Ifølge trackingen har den ligget i deres sorteringscentral siden den 19/8. Så mandag kontaktede jeg kundeservice for at høre, om de havde tænkt sig at bringe den ud. De har nu eftersøgt den, og i dag fik jeg svar,et at de ikke kunne lokalisere den, og at det i øvrigt ikke var deres problem, og noget jeg måtte tage med afsenderen. 

    Jeg er spændt på, hvad Arrow siger til den. 

    thomsen31-08-22 13:10

  • ★★★★★★1

    Shit Thomsen, du virker ofte ret uheldig med dine bestillinger? Måske du bare bestiller ualmindeligt meget? 

    T. Nielsen31-08-22 13:45

  • ★★★★0

    Shit Thomsen, du virker ofte ret uheldig med dine bestillinger? Måske du bare bestiller ualmindeligt meget? 

    Jeg har sådan cirka fordoblet mine indkøb, siden pandemiens begyndelse, så det er nok en af forklaringerne. Til gengæld har jeg så ikke røget og stort set ikke været i biografen i to år.

    Men ja, jeg synes egentlig også, at jeg er påfaldende uheldig. Jeg tror så også, at lige med hensyn til bokse er jeg nok lidt mere OCD end den almindelige forbruger. Dem vil jeg gerne have i perfekt stand. Slipcovers og den slags kan jeg bedre leve med har fået lidt slag undervejs.

    Jeg har dog lagt mærke til, at det især er de pakker, der er sendt gennem PostNord, der ser smadrede ud. Når jeg får gennem et af kurerselskaberne, så ankommer de stort set altid i fin stand. 

    Det her med en forsvunden pakke har jeg dog heldigvis ikke været ude for før, så vidt jeg husker. 

    Jeg sidder også og venter på en bestilling på en gammel, brugt filmbog fra Frankrig, som jeg er næsten sikker på er gået tabt - hvis den da overhovedet er blevet afsendt. For det trackingnummer, jeg har fået af sælger, er kun på fire cifre og derfor ikke gyldigt. Så jeg har en grum mistanke om, at de slet ikke har sendt den. Heldigvis er bogen købt gennem Amazon Market, så der burde ikke være problemer med at få pengene retur. Men jeg vil nu hellere have bogen. Især fordi den er svær at finde, og jeg havde fået den til en virkelig god pris. 

    thomsen31-08-22 14:48

  • ★★★★0

    Fik svar tilbage fra Arrow. Damen i kundeservice påstod, at de aldrig sendte erstatningsvarer med tracking, og at pakken derfor ikke kunne være fra dem. Jeg må i stedet holde vejret og vente de fulde 30 dage, før jeg melder pakken som savnet.

    Jeg har fået et par erstatningsvarer fra dem, efter de begyndte at anvende iOSS, og de kom begge med tracking. Så nu har jeg sendt dem et screenshot af tracking-info fra PostNord, hvor de kan se, at afsenderen af Technicolor, Arrows eget "fulfillment-selskab". De må da kunne se i deres system, at jeg ikke venter andre ting fra dem.

    Jeg bli'r så træt ...

    thomsen 1-09-22 12:37

  • 0

    Måske find et lidt mere respekteret firma at købe hos en anden gang. De lyder i hvert fald ikke til at være så pålidelige 

    Kiyonji 1-09-22 13:30

  • ★★★★★0

    Jeg har fået et par erstatningsvarer fra dem, efter de begyndte at anvende iOSS, og de kom begge med tracking.

    Kan man stole på at alle forsendelser fra Arrow ikke længere bliver bliver momsbehandlet af Post Nord?

    Kruse 1-09-22 14:11

  • ★★0

    Fik en ordentlig stak Blu Rays idag

    Fra DVDCITy

    Resident Evil: Apocalypse, på Blu Ray med Milla Jovovich, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Resident Evil: Afterlife, på Blu Ray med Milla Jovovich, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Resident Evil: Extinction, på Blu Ray med Milla Jovovich, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Resident Evil: Retribution, på Blu Ray med Mills Jovovich, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Knocked Up, Unrated And Unprotected, på Blu Ray med Seth Rogen, US release med engelsk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris 30kr.

    Rock N Rolla, på Blu Ray med Gerard Butler, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Treasure Island, miniserie på Blu Ray med Elijah Wood, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Gothika, på Blu Ray med Halle Berry, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Ghost Rider, Extended Cut, på Blu Ray med Nicolas Cage, UK release med engelsk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Eagle Eye, på Blu Ray med Shia Labeouf, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand

    The Last King Of Scotland, på Blu Ray med Forest Whitaker, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    The Whistleblower, på Blu Ray med Nikolaj Lie Kaas, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Iron Sky, på Blu Ray dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    The Three Musketeers, på Blu Ray med Mads Mikkelsen, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand

    Children Of Men, på Blu Ray med Clive Owen, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Burlesque, på Blu Ray med Cher, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Vanishing Om 7Th Street, på Blu Ray med Hayden Christensen, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Flypaper, på Blu Ray med Patrick Dempsey, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand

    Det Som Ingen Ved, på Blu Ray med Anders W. Berthelsen, dansk film. Købt brugt men i perfekt stand.

    Valhalla Rising, på Blu Ray med Mads Mikkelsen, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Jensen & Jensen, på Blu Ray med Mick Øgendahl, dansk film. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for alle ovenstående film cirka 700kr. inkl forsendelse Bestilt igår, modtaget idag.

    Fra Læsehesten Randers

    Knocked Up, på Blu Ray med Seth Rogen, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Birdman, på Blu Ray med Michael Keaton, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Casino Royale, på Blu Ray med Daniel Craig, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Peter Jackson's, King Kong, på Blu Ray med bl.a Jack Black, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    The Wolfman Extended Director's Cut, på Blu Ray med Benicio Del Toro, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Robin Hood, Director's Cut, på Blu Ray med Russell Crowe, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Scent Of A Woman, på Blu Ray med Al Pacino, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Reign Over Me, på Blu Ray med Adam Sandler, dansk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet.

    Samlet pris for alle 8 Blu Rays under 400kr inkk forsendelse.

    Ryder666 1-09-22 14:37

  • ★★★★0

    Kan man stole på at alle forsendelser fra Arrow ikke længere bliver bliver momsbehandlet af Post Nord?

    Altså, jeg kan jo ikke garantere det, men jeg har modtaget fire forsendelser fra dem siden maj, hvoraf to var erstatningsvarer, og de er alle røget lige gennem tolden. 

    thomsen 1-09-22 19:15

  • ★★★★★0

    Altså, jeg kan jo ikke garantere det, men jeg har modtaget fire forsendelser fra dem siden maj, hvoraf to var erstatningsvarer, og de er alle røget lige gennem tolden. 

    Lyder lovende! Jeg tror jeg prøver igen ved næste udsalg.

    Kruse 1-09-22 19:17

  • ★★0

    Fik følgende film idag

    Fra DBA

    The Frozen Ground, på Blu Ray med Nicolas Cage, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    The 40 Year Old Virgin, på Blu Ray med Steve Carell, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for begge film inkl forsendelse 100kr

    Fra Laserdisken

    Sniper: Rogue Mission, på Blu Ray med Chad Michael Collins, Regionfree med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet

    Resident Evil: The Final Chapter, på Blu Ray med Milla Jovovich, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet

    Daddy's Home 1+2, på Blu Ray med Mark Wahlberg, dansk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet

    Vendetta, på Blu Ray med Bruce Willis og Mike Tyson, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet.

    Amityville: Limited Blu Ray Collection, som indeholder følgende film, A New Generation, Dollhouse, The Evil Escapes, It's About Time. Købt spritny stadig plomberet UK release

    Johnny Mnemonic Limited Edition, på Blu Ray med Keanu Reeves, UK release. Købt spritny stadig plomberet.

    Samlet pris inkl forsendelse for alle ovenstående film fra Laserdisken under 1200kr.

    Fra CDON

    There's Something About Mary, på Blu Ray med Cameron Diaz, nordisk release med dansk tekst

    Collateral, på Blu Ray med Tom Cruise, nordisk release med dansk tekst

    Leon: Director's Cut, på Blu Ray med Jean Reno, dansk release med dansk tekst

    King Richard, på Blu Ray med Will Smith, nordisk release med dansk tekst

    Last Night Ind Soho, på Blu Ray med Thomasin McKenzie, nordisk release med dansk tekst

    Samlet pris for alle fem film fra CDON 385kr inkl forsendelse 

    Ryder666 2-09-22 10:45

  • ★★0

    Fik følgende film fra Gucca

    I Am Legend, på Blu Ray med Will Smith, nordisk release med dansk tekst. Indeholder biografversion plus forlænget udgave

    Amistad, på Blu Ray med Morgan Freeman, nordisk release med dansk tekst

    Samlet pris for dem begge inkl forsendelse 159kr

    Fra DVDCITY

    Ghost Rider: Extended Cut, på Blu Ray med Nicolas Cage, dansk release med dansk tekst. DVDCITY havde fucket min ordre op og først sendt mig UK release, så kontaktede jeg dem og fik mig til at sende mig denne kvit og frit. Brugt men i perfekt og væsentlig bedre stand end UK release.

    Ryder666 4-09-22 11:03

  • ★★1
    • Jurassic Park (UHD BD)
    • Disco Godfather (BD) - den første opgradering af Rudy Ray Moore filmene, som jeg kun har ret tarvelige dvd-udgaver.

    En af mine veninder forærede mig:

    • The Double Life of Veronique (BD)

    NFT 4-09-22 12:03

  • ★★★★0

    Nå, men det hjalp at sende tracking-info til Arrow. Så kunne de lige pludseligt godt se, at det var deres pakke, der var forsvundet. De sender en erstatning af Rogue Cops and Racketeers-boksen til mig, men Henry: Portrait of a Serial Killer 4K UHD LE er udsolgt i øjeblikket, så der får jeg bare pengene tilbage. Lidt surt, for jeg havde jo købt den med rabat på udsalget.

    Fik til gengæld en pakke fra Second Sight fresag:

    Dog Soldiers - 4K UHD + BD Limited Edition

    The Mummy - Limited Edition

    Frankenstein and the Monster From Hell - Limited Edition

    Jeg har i forvejen de gamle UK-udgivelser fra Icon af både The Mummy og Frankenstein and the Monster From Hell, og den sidste har jeg oven i købet også i en flot mediabuch-udgave fra tyske Anolis. Men jeg kunne ikke sige nej til det nye ekstramateriale - også selvom det grundlæggende skulle være de samme transfers som de gamle udgaver (dog helt sikkert med en bedre komprimering). 

    thomsen 4-09-22 13:19

  • ★★0

    Fra Laserdisken

    Enemy At The Gates, på Blu Ray med Jude Law, UK release med engelsk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris 158kr inkl forsendelse

    Fra Amazon De

    Just Visiting US, på Blu Ray med Jean Reno, Tysk release. Med original engelsk lydspor. Købt spritny stadig plomberet. Pris inkl forsendelse cirka 140kr

    Ryder666 6-09-22 10:22

  • ★★★★0

    Jeg fik en pakke fra den amerikanske re-shipper Stackry, som jeg er ved at forsøge mig med. Som sædvanlig har jeg købt ind hos forskellige label og forhandlere, der ikke vil sende til DK.

    Først er der tre film købt på udsalg hos det lille label oscilloscope.net:

    Coherence (2013) - fed, lille indie-tidsrejse-sci-fi-ting, som jeg så for nogle år siden på Prime og gerne har villet have lige siden.

    November (2017) - folk-horror fra Estland.

    William S. Burroughs - A Man Within (dvd) - doku om beat-forfatteren.

    Fra Shout Factory, både fra deres boks-udsalg for nylig og så et par af de limited editions, man kun kan købe i deres egen webshop:

    The Paul Naschy Collection II - fem gamle skrækfilm fra 1970'erne med den spanske horrorstjerne. 

    Universal Horror Collection - Volume 1 - fire gamle horrorfilm fra Universal uden for deres klassiske monsterserie: The Black Cat, The Raven, The Invisible Ray og Black Friday

    Jeg har længe luret på denne her serie, og nu var den på tilbud til en pris, jeg gerne vil betale. Desværre opdagede jeg først lige før udsalget stoppede, at de også var en del af det, og jeg havde allerede brugt de fleste af de penge, jeg havde sat til side til film den måned. Det blev derfor kun til de to første i denne omgang. 

    Jeg har egentligt allerede to af filmene i Volume 1 i en Edgar Allan Poe-opsamling fra Eureka, så derfor har jeg tøvet længe med at købe den. Eureka har oven i købet lige annonceret den tredje i en ny opsamling. Men med deres tempo kommer det nok til at tage flere år, før de får udgivet dem alle - hvis de da overhovedet har rettighederne til dem alle - og så vil jeg egentligt gerne have begge udgaver pga. de forskellige extras. For så meget nørd er jeg altså. :-)

    Universal Horror Collection - Volume 2 - Fire mere gamle skrækfilm fra Universal fra 1930'erne og 1940'erne. Denne gang er det Murders in the Zoo, The Mad Doctor at Market Street, The Strange Case of Doctor Rx og The Mad Ghoul.

    The Ninth Configuration (1980) - William Peter Blattys eget bud på del to af hans "trilogy of faith", mellem The Exorcist og The Exorcist III. Blatty har både skrevet og instrueret. SF limited til 1500 eks.

    The Flesh Eaters (1964) - tidlig proto-splatterfilm i sort/ hvid. Endnu en af Shouts webstore exclusives, limited til 1500 eks.

    Jeg er selv pænt træt af de her exclusives, for dels er de svære at få fat på, dels så kan Shout holde prisen kunstigt højt på filmene, fordi folk er bange for ikke at nå at få fat på dem.

    fra eBay:

    The She-Creature (1956) - en typisk monsterfilm fra 1950'erne fra AIP. Igen en SF webstore exclusive, som jeg denne gang ikke nåede at få fat på, så jeg måtte ty til eBay, hvor jeg heldigvis fik den til en god pris, inkl. plakat. 

    Fra Kino Lorbers seneste store udsalg. Jeg benyttede også muligheden for at nuppe nogle ting fra deres stående While Supplies Last, hvor de har placeret de ting, som er ved at udgå

    The Day After (1983) - klassisk tv-katastrofefilm om atomkrig. Herhjemme kom den op i biograferne og skræmte efter sigende folk fra vid og sans. 

    Donovan's Brain (1953) - endnu en film om hjerner, der bliver holdt kunstigt i live, jf. mit tidligere indlæg om den tyske Die Nackte und der Satan.

    The Penalty (1920) - en af de få film med den legandariske skuespiller Lon Chaney, der er udkommet på blu-ray. 

    Chandu - The Magician (1932) - Hypnose og tankestyring var et populært emne i skrækfilm og -litteratur i slutningen af det 19. og ind i de første årtier af det 20. århundrede (jf. romanen Trilby og de mange filmatiseringer af den). Her spiller Bela Lugosi (Dracula) for en gangs skyld helten i rollen som tryllekunstneren Frank "Chandu" Chandler. Chandu må redde sin svoger fra kløerne af en storhedsvanvittig skurk, der har planer om at erobre verden med en dødsstråle. 
    Filmen blev senere fulgt op af både en føljetonserie og endnu en film, begge dele igen med Lugosi. 

    Bad Girl (1931) - vovemodig pre-code-film af Frank Borzage.

    The Mysterious Dr. Fu Manchu (1929)/ The Return of Dr. Fu Manchu (1930) - dobbelt-feature med nye 2K-restaureringer af to tidlige film fra Paramount om den diabolske, asiatiske superskurk Dr. Fu Manchu. De blev efterfulgt af en tredje film, Dauther of the Dragon (1931), om Fu Manchus datter, og den måske mest kendte (og absurd  racistiske) The Mask of Fu Manchu (1932), som i stedet kom fra Universal og havde selveste Boris Karloff i titelrollen. Forhåbentligt er de også på vej. 

    Hangover Square (1945) - klassiske horror/ thriller med den velkendte historie om en mand, der vågner op og ikke kan huske noget, men opdager, at der er begået et mord, mens han har haft blackout. 

    Invisible Invaders (1959) - sci-fi-horror om en invasion af usynlige "body snatchers" fra det ydre rum.

    A Bill of Divorcement (1932) - endnu en "risky" pre-code-komedie, denne med John Barrymore og Kathrine Hepburn i sin filmdebut. Efter 15 år på et sindssygehospital har en mand (Barrymore) pludseligt fået forstanden tilbage og vender hjem. Men lating er forandret, bl.a. har hans kone ladet sig skille fra ham og står for at skulle giftes igen.

    Trilogy of Terror (1975) - Ny 4K-restaurering af Dan Curtis' klassiske antologi-horrorfilm. Den er især kendt for historien med Karen Black, der terroriseres af en morderisk dukke.

    Without Warning (1980) - Ny 2K-master af denne klassiske B-sci-fi-horrorfilm om et rumvæsen på jagt på jorden. Med bl.a. Jack Palance og Martin Landau. Det er ikke en fantastisk film, men den er pænt underholdende, og så er det ret tydeligt, at Predator (1987) har hentet en del inspiration fra den. Har tidligere været udgivet af Scream Factory, men Kino har fået lavet et nyt transfer. 

    Det var mit andet forsøg med Stackry, og jeg har besluttet, at jeg skifter fuldstændigt over til dem fremfor Shipito, som jeg ellers har været glade for.

    Shipito har stadigvæk nogle fordele - man får 90 dages fri opbevaring (eller det har jeg i hvert fald af en eller anden årsag), og så er de billigere med deres protopriser fra USA til DK. Men Shipitos gratis lager ligger i Californien, hviolket betyder, at man skal betale 6,5% sales tax på alt, man får sendt dertil, og så er de efterhånden blev ret dyre med deres forskellige gebyrer.

    Modsat har Stackry kun 45 dages gratis opbevaring. Men deres gratis lager ligger i New Hampshire, så man betaler ikke sales tax. Deres portopriser er noget dyrere end Shipito, til gengæld er det billigere at få samlet forskellige forsendelser i en stor pakke, få pakket ekstra bobleplast i osv. 

    En spøjs detalje ved Stackry er, at jeg indtil nu ikke har betalt moms og gebyr for at modtage noget. De to gange, jeg har brugt dem, har jeg fået sendt med selskabet Aramex, som sender gennem Tjekkiet først og så videre til en dansk samarbejdspartner. Jeg ved ikke, om man rent faktisk forudbetaler dansk moms gennem portoprisen ud fra ens værdiangivelse - det fremgår ikke umiddelbart, og der kan selvfølgelig stadigt komme en regning med posten senere (ved FedEx tager det fx gerne et par uger, før man får regningen). Men den første pakke blev sendt og modtaget tilbage i juni, så jeg begynder at tro, at den i hvert fald er sluppet igennem. Det gør jo pludseligt den højere portopris noget mere spiselig, hvis det er. 

    thomsen 6-09-22 14:36

  • ★★★★0

    Fik en pakke fra min re-shipper Shipito. Det bliver nok den sidste, jeg får sendt fra dem (jf. mit indlæg ovenover) - i hvert fald i denne omgang. 

    Fra privat handel på FB:

    Anthropophagous (88 Films, remastered kickstarter limited edition) - berygtet "video nasty". Jeg har den første udgave fra 88 Films, som senere viste sig at mangle noget. Denne skulle være komplet og være baseret på et nyere transfer. OOP.

    Beyond the Darkness (88 Films) - Joe D'Amatos sleazy'e thriller med toner af nekrofili. Mere eller mindre en genindspilning af La terzio occhio fra 1960'erne, som udkommer på BD i Gothic Fantastico-boksen i oktober.

    Absurd (88 Films) - Joe D'amatos semi-opfølger til Anthropophagous.

    Alice, Sweet Alice (Arrow, limited edition w/ slip) - proto-slasher, skulle være noget bedre end 88 Films udgave.

    Fra roninflix.com:

    The Gates of Hell (Scorpion Releasing, limited edition w/ slip) - Lucio Fulcis City of the Living Dead i den pt. bedste udgave. Den udgik desværre hurtigt, så jeg skyndte mig at slå til, da RF pludseligt havde fundet en ekstra kasse. Selvfølgelig nåede Cauldron Films at annoncere, at de arbejde på en 4K UHD-udgave, inden jeg overhovedet havde fået denne her til DK. Oh, well ...

    Death Wish III (Scorpion Releasing, limited edition w/ slip) - også den pt. bedste udgave på BD og igen er den allerede udgået. Men lur mig om en eller anden ikke annoncerer den på 4K UHD lige om lidt.

    Fra diabolikdvd.com

    New York Ninja (Vinegar Syndrome, limited edition i magnetisk slipcase) - ultra-B-film fra 1980'erne, som aldrig blev gjort færdig, men som VS så har betalt en masse penge for at få klippet sammen. Resultatet er, som det ofte er med VS' udgivelser, en film, der nok reelt er i "så dårlig, at den er god"-klassen. 

    Første oplag kom i denne her super lækre slipboks med magnetisk luk og alt muligt gejl. Jeg tøvede lige lidt for længe med at købe den under VS' sidste udsalg, så jeg måtte forbi Diabolik for at få den.

    Contraband - (Cauldron, limited edition w/ slip) - Lucio Fulcis hårdkogte, italienske kriminalfilm, nu endeligt i en ny restaurering.

    Cauldron er Diaboliks eget label, eller rettere et label startet af folkene bag webshoppen diabolikdvd.com. Som så mange andre nye labels forsøger de at få en fod indenfor på markedet for obskure genrefilm og horror, som nok er den del af markedet for fysiske udgivelser, der kører bedst. De fleste af deres limited editions har ikke andet særligt end et slipcover, og så kommer der en almindelig standardudgave uden slip senere. Men enkelte gange er der noget ekstra, fx en cd med soundtrack. 

    Murder in a Blue World (Cauldron, limited edition w/ slip) - syret spansk "giallo", thriller, som jeg har fået anbefalet.

    Og endeligt var der fra Grindhouse releasing:

    2 x Death Game - sleazy 1970'er psykologisk horror/ home invasion. Første hjemmevideoudgivelse overhovedet, da den har været regnet for tabt i mange år.

    Death Game har været meget omtalt, fordi Grindhouse kun har udsendt små mængder ad gangen, hvilket selvfølgelig har fået folk til at storme til for at købe den, hver gang den har været på lager. Jeg kunne egentligt godt have ventet, for jeg er sikker på, at den kommer til at følge det sædvanlige mønster og lidt efter lidt vil blive tilgængelig hos andre forhandlere også. Men min kammerat var vild for at få fat på den, så jeg lovede at bestille en hjem til ham og tog så en med til mig selv også.

    thomsen 7-09-22 13:40

  • ★★0

    Fik følgende film fra DVDCITY

    Observe And Report, på Blu Ray med Seth Rogen, dansk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris 70kr

    Flight, på Blu Ray med Denzel Washington, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand. Pris 25kr

    Fra Tradera

    Godzilla 1998, på Blu Ray med Matthew Broderick, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris under 70kr.

    Ryder666 7-09-22 14:25

  • ★★★★0

    Ser ud til, at endnu en forsendelse til mig er gået tabt i posten.

    I sidste uge var det en pakke med nogle erstatningsvarer fra Arrow. Trackingnummeret havde ikke rykket sig, efter pakken var ankommet til PostNords sorteringscenter, og efter ti dage bad jeg dem at lede efter den. De kunne ikke finde pakken og skrev, at den skulle anses som bortkommet.

    Denne gang er det en bog, sendt fra et lille antikvariat i Frankrig og købt på markedspladsen på Amazon UK.

    Desværre kunne man kun vælge den billigste forsendelsesmetode, da jeg bestilte. Jeg burde sikkert have skrevet til dem og bedt om at få sendt den med en dyrere og mere pålidelig metode, men det er ikke sikkert, at det ville have hjulpet alligevel. I forvejen skrev jeg til dem og bad dem om at pakke bogen ekstra godt ind (sådan med henblik på PostNords normalt ret hårdhændede behandling), og de svarede aldrig tilbage. Og pakken fra Arrow i sidste uge var jo sendt med tracking, uden at det gjorde nogen forskel.

    Jeg kan jo sagtens få pengene tilbage gennem Amazon, men jeg vil hellere have bogen.

    Der var nemlig tale om en gammel fransk filmbog - Bouvier og Leutrats Nosferatu fra 1981, om den gamle stumfilm.

    Jeg var endeligt så heldig at finde den i "very good condition" til en acceptabel pris, ca. 400 kr. For normalt koster den altså noget mere.

    Hvis jeg skal gå ud og købe den igen nu, så kan den kun fås fra 1500 kr. og op. 

    Jeg tænkte egentligt først, at det var sælgeren, der havde snydt mig. De/ han har aldrig svaret på nogle af mine henvendelser, og de sendte et ugyldigt trackingnummer på fire cifre, hvor trackingnumre som minimum har ti cifre hos La poste. Men det kan jo også være, at de - som mange franskmænd - at de bare ikke er så stive i engelsk, og det underlige trackingnummer er nok bare en kode fra en portokvittering. 

    Vores hjerner er jo indrettet sådan, at vi gerne vil finde sammenhænge, og derfor tænker jeg også lige nu, at det mest sandsynlige er, at den er gået tabt hos PostNord i den samme sæk eller kasse som pakken fra Arrow. Tidsmæssigt passer det i hvert fald meget godt. Pakken fra Arrow forsvandt engang enten på eller lige efter den 19/8, og pakken fra Frankrig blev sendt med den langsomste forsendelsesmetode den 9/8 - 10-14 dage fra Frankrig til Danmark med B-post lyder ikke helt forkert. Men jeg kan selvfølgelig ikke vide det.

    Jeg kan heller ikke klage, for PostNord tager sig ikke af forsvundne breve. Dermed kan de jo opretholde en ret god leveringsstatistik. :(

    thomsen 7-09-22 18:33

  • ★★★★1

    Original soundtracks på vinyl fra iMusic:

    - John Carpenter, "Christine" (Blue Vinyl)

    - John Carpenter, Cody Carpenter, "Halloween Kills"

    - John Carpenter, "Village of the Damned" (RSD 2021)

    - John Carpenter, "Ghosts of Mars" (Red Lp/RSD 2021)

    - Hans Zimmer, "No Time to Die"

    - Davis Arnold, "Casino Royale"

    Dermed har jeg vist både alle Carpenter OSTs og alle Bond OSTs, der er udgivet på vinyl. Sjovt nok er det vist kun alle Brosnan-filmene, der ikke er udgivet på vinyl...

    chandler75 7-09-22 19:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen