Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • 0

    Kigger lidt på den nye tjeneste SkyShowtime og den ser lidt halvfærdig ud. Bare det at den ikke altid har alle sæsoner af en serie og at den oversætter seasons til årstider er nok.

    Kiggede på nogle af de længerevarende serier som stadig kører, som jeg ikke i sig selv er interesseret i at se, hvor de kun har de seneste 3-4 årstider af serien 

    Kiyonji20-09-22 09:44

  • ★★1

    ew.com/movies/henry-silva-dead-95/

    Henry Silva døde for et par dage siden.

    NFT20-09-22 11:27

  • ★★★★0

    Jeg er lige kørt forbi denne ulykkesscene for en time siden, men så kun den hvide lastbil og en masse brandbiler. Det er et kryds, jeg jævnligt kører over på cykel, så lidt skræmmende…

    ekstrabladet.dk/krimi/lastbil-paakoerer-cyklist/9436283

    chandler7520-09-22 17:44

  • 2

    Ja, men som cyklist - og hvis man har sit liv kært - så dobbelttjek nu for fanden om bilister og især lastbilschauffører har set dig. Ja, du har retten på din side, men det er dig der betaler prisen. 

    Jeg har flere gange været utrolig tæt på at blive en af statistikken for højresvingsulykker, selvom jeg har været opmærksom og troet at chaufføren har set mig. Man er bare nød til at være lidt tilbageholden, når man er på cykel.

    Og få så de skide høretelefoner af ørerne...

    Popeye20-09-22 19:27

  • ★★★★0

    Ja, men som cyklist - og hvis man har sit liv kært - så dobbelttjek nu for fanden om bilister og især lastbilschauffører har set dig. Ja, du har retten på din side, men det er dig der betaler prisen. 

    Men det kan godt nok være svært. Du kan jo ikke se chaufføren, så du kan kun tolke på bilens opførsel, om den har i sinde at standse.

    Jeg hader selv at nærme mig et kryds, når jeg kan se, at også er en lastbil på vej, der skal dreje til højre. Nogle gange stopper jeg simpelthen og venter på det næste grønne lys, så jeg kan køre frem, mens bilerne holder stille.

    Ellers gør jeg mig mentalt klar til at tage et skarpt højresving på cyklen, så man forhåbentlig kan undvige lastbilen.

    chandler7520-09-22 19:34

  • ★★★★★★1

    Bare køb en tuk-tuk!!! Den er så bad-ass, at lastbilerne bliver i garagen! 

    davenport21-09-22 06:03

  • ★★1

    Kors hvor er den nye opdaterede udgave af Lykkehjulet ddog blevet kedelig og ligegyldig...det har helt mistet sjæl/charme og har ikke længere øjeguf. Ingen kategorina. Kun en kedelig mandlig vært i skikkelse af Mikkel Kryger. Pointsystem og præmier er heller ikke noget der kunne få mig til at deltage. Mage til bras!!

    Ryder66621-09-22 17:16

  • ★★★★★★0

    Jeg vidste ikke det fandtes længere?? Men hvorfor ser du det? :)

    davenport21-09-22 18:04

  • ★★★★★2

    Jeg må sgu indrømme, jeg selv stener det indimellem (dét og "Pointless", som selvfølgelig er 10.000 gange bedre), men ja... Kryger ligner en fyr, der konstant glæder sig til at komme hjem i seng, og man savner sgu den klassiske kendingsmelodi, som de tilsyneladende ikke gad at betale royalties for.

    Det mest foruroligende er dog, at hvor man som barn konstant brokkede sig over, hvad deltagerne valgte at bruge penge på, så sidder man tit nu og tænker "hmm... 300 kr. rabatkort til OK Benzin lyder fandme lækkert".

    The Insider21-09-22 18:06

  • ★★0

    Jeg vidste ikke det fandtes længere?? Men hvorfor ser du det? :)

    Jeg ser det som et nostalgisk syn....er jo næsten vokset op med programmet, siden første afsnit i 88. Jo vist, der har været løbende ændringer undervejs, men ikke noget nær så kaotisk eller tamt, som den nye udgave. 

    Det kører på TV 2 Charlie

    Ryder66621-09-22 18:09

  • ★★1

    Tog lige to panodiler mod hovedpine for to timer siden, og selv om den nu er væk, kan jeg alligevel ikke sove, så har sat Pontypool, på BD, på istedet 

    Ryder66622-09-22 00:18

  • ★★★★★★1

    Har lige løbet 7 km med et pace på 5.48 min/km. Skal løbe min første 10 km-løb på søndag, og vil gerne under 1 time. Det lover meget godt. Kan skrue lidt ned for tempoet og stadig nå det.

    Men jeg har fundet nogle mål at løbe efter - ellers bliver det for kedeligt.

    Mål 1) 5 km under 25 minutter

    Mål 2) 10 km under 52 minutter

    Mål 3) Halvmarathon

    Mål 4) Halvmarathon under 2 timer - og det kan jeg forhåbentlig nå på et års tid, så jeg kan være klar til næste års CPH Half.

    Et af de vigtigste skridt mod de mål er dog at tabe mig sådan ca. 15 kg...

    Guldager22-09-22 06:37

  • ★★★★★★2

    Sidder og nyder den sidste sip kaffe, inden jeg spænder tuk-tukken for og drager mod vest (på arbejde). Det er min datters 14års, så vi får huset fuld til aften. Konen startede med at stresse i går, så det er vidst godt jeg har fri kl 14. Vi skal bare ha nogle kebabruller, så den del er nem. 

    God dag til alle :)

    davenport23-09-22 05:59

  • 2

    Nu er det godt nok et stykke tid siden at de begyndte med men Rolling Stone er endnu en af de publikationer som ikke længere giver ud nogen karaktergivning i deres anmeldelser, hvilket jeg synes er forfriskende. Ikke mindst deres argumentation for hvorfor de gør det. Nu skal folk faktisk læse anmeldelsen for at give deres syn på anmeldelsen.

    Editor’s Note: You may have noticed that we got rid of the stars on our reviews. If you’re an engaged music fan in 2022, your opinion isn’t going to be defined by some random number. We’ll tell you right away (with some new labels) when a new album is a must-hear or, in rarer cases, an instant classic. After that, our critics will help you make up your own damn mind.

    Kiyonji23-09-22 06:18

  • ★★★★0

    Tog lige to panodiler mod hovedpine for to timer siden, og selv om den nu er væk, kan jeg alligevel ikke sove, så har sat Pontypool, på BD, på istedet 

    Åh,fedt. Den har jeg ikke set, siden den kom ud på dvd for mange år siden. Jeg husker den som rigtig god. 

    thomsen23-09-22 11:49

  • ★★★★0

    Fik lige Cinematekets nye program. De ligger ikke på den lade side derinde, må man sige. Der er en serie om iranske kvinder ...

    Det eneste, der er rigtig interessant for mig, er nok Wong Kar-Wai-serien.

    Jeg går ud fra, at det vil være de nye, lidt kontroversielle 4K-transfers, som Criterion også anvendte til deres bokssæt, og hvor instruktøren har fiflet lidt med formater og farver. Men jeg er ligeglad. Jeg gik glip af re-premieren på In the Mood for Love sidste år, så den skal jeg helt sikkert have set på et lærred (igen). Jeg nupper garanteret også et par af de andre. 

    thomsen23-09-22 11:55

  • ★★1

    Åh,fedt. Den har jeg ikke set, siden den kom ud på dvd for mange år siden. Jeg husker den som rigtig god. 

    Den er helt klart fed ..

    Pontypool og The Highwayman, var de to film der gjorde mig instant fan af Stephen Mchattie

    Ryder66623-09-22 13:24

  • ★★★★★★0

    Er på vej i seng. Lidt tidligt en lørdag, men skal løbe 10 km i morgen til HCA Marathon. Håber på en tid under 60 min,  hvilket ikke er specielt hurtigt, men hvis man tager med, at jeg ikke kunne løbe 5 km i april og jeg vejer 100 kg, så er det rimeligt godt alligevel:)

    Guldager24-09-22 21:11

  • ★★★★3

    Jeg læste lige denne utroligt morsomme anmeldelse inde på Kino.dk (scroll ned til Mathias):

    www.kino.dk/film/d/de/de-forbandede-aar-2

    Jeg ved sgu' ikke, om det er ment som en joke eller...?

     

    "de forbanede år 2 er verdens bedste film som jeg nogensinde har set i biografen som jeg nogensinde har set i biografen de forbanede år 2 har verdens vildste og verdens bedste lyd og verdens vildste og verdens bedste billeder og havde osse verdens vildste og verdens bedste action scener som jeg nogensinde har set i en film i hele verden det kan bare ikke beskrives med nogen som helst former for ord som i nogen former for ord som i nogensinde i hele verden som jeg nogensinde har set i en krigfilm om anden verdens krig og i en film nogensinde i biografen i verden det kan slet ikke beskrives med nogen som helst former for ord som nogen former for ord nogensinde i hele verden jeg sad og var helt og mega meget dybt fokuseret og opmærksom og koncentreret da jeg sad og så de forbanede år 2 jeg mindes aldrig nogensinde at jeg har været så mega meget opseverende på som der nogensinde er sket og forgået i en biografenfilm nogensinde det mindes jeg bare ikke at jeg har været som jeg var i dag i biografen som i nogensinde før i biografen det var de bedste skuespiller i verdenen som der nogensnde har værer med i en film i verdenen før i dag har jeg været inde og se som der ikke kan forklares med nogen som helst former for nogen ord i verdenen danmarks allerbedste film som der nogensinde er blivet produceret og lavet i som i nogensinde i danmark i dag har jeg været vidne til noget helt exceptionelt exstra ordinært i biografen i dag de har lavet danmarks bedste film som der nogensinde er lavet og er blivet vist til offenligheden i hele danmarks biografer som der nogensinde er blivet vist til offenligheden i hele damarks biografer det kan slet slet som slet overhovedet ikke beskrives med nogen som helst former for nogen ord i hele verden det bare ikke beskrives det her sker kun en gang i hele mit lange liv det her som jeg har oplevet i dag i biografen det komemr jeg aldrig nogensinde til at opleve igen det gær jeg bare ikke igen det her er kun noget som man før en enkelt gang i hele sit liv og jeg har osse været inde og se filmen i biografen med verdens bedste og mest dygtigt og mest replikkanne skuespillere i hele verden i biografen i dag det kan slet overhovedet slet ikke beskrives med nogen som helst former for nogen ord det kan det bare overhovedet ikke som i overhovedet ikke neskrives med nogen som helst former for nogen ord det kan det bare ikke det som jeg har været vidne til i dag i biografen det er det som filmproduktion det går ud på det her er verdens allerbedste filmproduktion og filmhold som denne helt exceptionelle biograf film de forbanede år 2 det kan slet ikke som i ovrhovedetsletikke beskrives med nogen som helst former for som helst ord dem som har produkceret denne denne denne helt enestående film de har film folk og det her filmselvskab og de her filmproduktion skulle indstilles til at modtage alle verdens oscar priser og aller verdens filmpriser i hele verden det fortjener de bare allesammen som der har været med til at lave og producere denne helt exceptionelle og helt i modstålig og helt unikke enestående person som i helt unikke og enestående danske og tyske og udlandske personer og skuespiller som har været med i de forbanede år 2 mvh mathias peter slyngborg"

    S. Rico24-09-22 21:37

  • ★★★★★★1

    Han har haft en reti go biftur ;-)

    Wayne24-09-22 23:37

  • ★★★0

    Jeg tror ikke at det er en joke, dømt ud fra hans profil og profil billede, er mit gæt at manden er autist eller noget. Han har lavet lignende anmeldelser før og virker bare som en meget passioneret filmnørd, der ikke kan være i sig selv af begejstring og glæde. :) 

    MOVIE100025-09-22 10:57

  • ★★★★★2

    Eneste fejl i hans anmeldelse er, at han stavede forkert til "Battleship".

    The Insider25-09-22 11:59

  • ★★★★0

    Eneste fejl i hans anmeldelse er, at han stavede forkert til "Battleship".

    Hvad - der står da ikke Battleship nogen steder.

    Nå, ok - nu fangede jeg den. Ha ;-)

    Jeg gad godt se din version af en lige så passioneret anmeldelse af Battleship. Dog helst med punktum og linieskift.

    S. Rico25-09-22 13:58

  • ★★★★★★1

    Jeg tænkte også med det samme, at det er en "på spektret", der har skrevet det. Især når man også ser de andre anmeldelser. Fedt han er glad for film :)

    Guldager25-09-22 14:31

  • ★★★★★0

    Er på vej i seng. Lidt tidligt en lørdag, men skal løbe 10 km i morgen til HCA Marathon. Håber på en tid under 60 min,  hvilket ikke er specielt hurtigt, men hvis man tager med, at jeg ikke kunne løbe 5 km i april og jeg vejer 100 kg, så er det rimeligt godt alligevel:)

    Hvordan gik det så med tiden, og hvordan har kroppen det i dag? :)

    NightHawk25-09-22 17:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen