Trailer: Millie Bobby Brown er tilbage som mesterdetektiv i tempofyldt kig på "Enola Holmes 2"

"Stranger Things"-stjernen er snart klar på nye mysterier i fortsættelsen til filmen om Sherlock Holmes' energiske lillesøster.

Netflix-eventyret "Enola Holmes" blev i 2020 så stort et hit, at streaming-giganten helt elementært kort efter premieren annoncerede planerne om en efterfølger.

Her vender Millie Bobby Brown ("Stranger Things") tilbage i den titulære hovedrolle som den knivskarpe og kampdygtige unge kvinde, der afdækker komplotter og løser gåder. Selveste Henry Cavill gør også comeback i rollen som Enolas noget mere kendte storebror: mesterdetektiven Sherlock Holmes.

Nu har Netflix frigivet en trailer til det kommende eventyr, og den kan ses herunder.

Læs også: "Sherlock"-skaber: Sæson 5 kommer ikke lige foreløbigt

Siden sidst har Enola Holmes åbnet sit helt eget detektiv-bureau, men det er der i første omgang ikke mange af Londons borgere, som tager seriøst. De foretrækker til hver en tid storebroderen Sherlock. Det ændrer sig dog, da Enola får til opgave at opspore en forsvunden pige, hvis liv står på spil.

Det viser sig nemlig, at sagen har forbindelse til et mysterium, Sherlock Holmes har påtaget sig at løse. Søskendeparret slår derfor pjalterne sammen for at opklare mysteriet, og undervejs er der også romantik i luften, når Enola atter støder på sin gamle ven, Viscount Tewksbury (Louis Partridge).

"Enola Holmes 2" får premiere på Netflix den 4. november.

Kommentarer

Millie Bobby Brown er tilbage som mesterdetektiv i tempofyldt kig på "Enola Holmes 2"

  • ★★★★★0

    Ser top underholdende ud. Jeg synes den første film om Enola Holmes eskapader var rigtig god og ligeså Millie Bobby Brown's præstation, så jeg glæder mig til at se hvad de kan få ud af film nr 2. :) 

    NightHawk25-09-22 17:09

  • ★★★★0

    Jeg er SÅ klar!

    S. Rico25-09-22 19:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen