Trailer: Zlatan Ibrahimović er en romersk general i ny "Asterix & Obelix"-film – se traileren

Den svenske fodboldspiller ældes tilsyneladende ikke, så det kommer ikke som den store overraskelse, at han også levede i romertiden...

Næste år kommer den femte live-action-film om de gæve, galliske helte Asterix og Obelix, som gang på gang går i clinch med Romerrigets hær og oprindeligt blev skabt i tegneserieform af René Goscinny og Albert Uderzo.

Filmen bærer titlen "Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu", som på dansk kan oversættes til "Astérix & Obélix: Mellemriget", om end filmen endnu ikke har fået en officiel dansk titel eller premieredato.

Mellemriget eller "riget i midten" er en gammel, fransk betegnelse for Kina, og det er netop dér, filmens historie udspiller sig – Asterix og Obelix rejser østpå for at bistå den kinesiske hær i kampen mod Julius Cæsars tropper.

Læs også: Asterix-skaberen Albert Uderzo er død, 92 år gammel

"Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu" er instrueret af Guillaume Canet, som i øvrigt spiller Asterix foran kameraet og derved overtager rollen fra Edouard Baer, som spillede den diminutive helt i 2012's "Asterix & Obelix og briterne". Og så er den nye film i øvrigt den første i serien, som ikke har Gérard Depardieu i rollen som Obelix – Asterix' slagkraftige sidemakker spilles denne gang af Gilles Lellouche.

Derudover medvirker bl.a. Marion Cotillard ("Macbeth") og Vincent Cassel ("Jason Bourne") i filmen. Men det mest iøjnefaldende navn på rollelisten er uden tvivl den levende fodboldlegende Zlatan Ibrahimović, som spiller den romerske hærfører Oneofus i filmen.

Og som traileren understreger, så er Zlatan tilsyneladende lige så vild på den romerske slagmark, som han er på virkelighedens grønsvær:

Kommentarer

Zlatan Ibrahimović er en romersk general i ny "Asterix & Obelix"-film – se traileren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen