Benicio Del Toro får måske hovedrolle i "The Predator"

Arnold Schwarzenegger, Danny Glover, Adrien Brody... Predator-rumvæsnet er gået i clinch med adskillige store skuespillere i årenes løb. Bliver Benicio Del Toro monstro den næste?

Det rapporterer Deadline i hvert fald, som fortæller, at den Oscar-belønnede skuespiller er i forhandlinger om hovedrollen i Shane Blacks "The Predator", der angiveligt kommer til at fungere som en fortsættelse til John McTiernans oprindelige "Predator"-film fra 1987.

De krigeriske predators har jagtet sagesløse mennesker i filmene "Predator", "Predator 2", "Alien vs. Predator", "Aliens vs. Predator 2" og senest "Predators" fra 2010. Black er i fuld gang med at skrive manuskriptet til "The Predator", som efter planen udkommer tidligt i 2018.

Der har også tidligere huseret rygter om, at Arnold Schwarzenegger vil troppe op i "The Predator", men uanset hvad er vi i hvert fald rimelig sikre på, at den 6. spillefilm med de langhårede rumvæsner ikke kommer til at ligne Moovys "Beverly Hills Predator"-mashup:

Kommentarer

Benicio Del Toro får måske hovedrolle i "The Predator"

  • ★★★★★★1

    Er et af problemerne nok ikke, at historien jo er ret enkel i den første, der fokuserer på hvad den kan og ikke gøre det sværere end det er. En efterfølger bliver vel enten mere af fuldstændig det samme eller får en fortælling der kommer til at udstille hvor dumt et præmis filmene bygger på? 

    Eller hvad? Bare en løs tanke.

    T. Nielsen18-09-16 21:07

  • ★★★★★1

    Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle være interesseret i en ny Predator-film, men med Shane Black bag ved roret, kan jeg alligevel lade være med at have en vis nysgerrighed. Og en tilføjelse af Benicio Del Toro ville jeg slet ikke have noget imod.

    Kruse18-09-16 21:10

  • ★★★★★1

    Man kan godt nok heller ikke undgå at tænke - ovenpå SÅ mange elendige/middelmådige (at best) fortsættelser/spin-offs - om de ikke bare burde indse, at der netop ikke er nok kød på oplægget til at stege flere film... Men når netop Black OG Del Toro er med om bord, så er jeg også :-)

    The Insider18-09-16 21:23

  • ★★★★★★0

    Det er heller ikke fordi jeg er helt uden interesse. Jeg har bare ikke den store tro på at det kan lykkes at lave andet end en solid god actionbasker i bedste fald. Men hvis man er indstillet på dette, er det måske også okay. 

    T. Nielsen18-09-16 21:31

  • ★★★★0

    Er det ikke nok med en "solid god actionbasker"? Det er jo ikke just fordi den oprindelige er meget andet end lige det. Men jeg tror sgu også, at det nemt kan gå hen og blive mere af det samme. 

    Babo18-09-16 21:40

  • ★★★★★★0

    Er det ikke nok med en "solid god actionbasker"? Det er jo ikke just fordi den oprindelige er meget andet end lige det. Men jeg tror sgu også, at det nemt kan gå hen og blive mere af det samme. 

    Koden var "i bedste fald" hvis du ikke fangede den del og der skrev jeg jo at det måske også var nok (som underforstået ikke gjorde mere end blot at gentage)

    Om den første er andet og mere end blot en solid actionbasker vil jeg lade være op til den enkelte. Jeg synes dog den trods alt lige hæver sig over snittet.v 

    Jeg har nemlig svært ved at tro, at Black uanset skuespiller, kan gøre noget væsentligt med materialet?

    T. Nielsen18-09-16 22:02

  • ★★★★★★0

    Jeg er totalt frisk på endnu en Predator og for mig, kommer det mest an på persongalleriet, fordi jeg synes ikke at præmissen er dummere end så mange andre actionfilm.

    Predators fejlede primært fordi den dels var kedelig og dels fordi de fede skuespillere der var med, ikke rigtigt blev brugt til noget fornuftigt. De to Alien vs. Predator regner jeg ikke som en del af franchisen, da jeg heller ikke regner dem som en del af Alien-franchisen.

    Så det efterlader én fesen film og to festlige film, hvor den første klart er bedst. Og det er den i særdeleshed pga. persongalleriet, som er overdrevne mandlige mænd med så store muskler, at de er ligeså lidt i stand til at snige sig, som en børnehaveklassebørn, der er fucked up på energidrik. De er seje og de har ikke tid til at bløde, og de kører filmen hjem.

    I den anden film, er personer knapt så seje, selvom de alle er betjente eller militærfolk og alle spiller en eller anden variation af en række actionfilm-stereotyper fra den periode. Samtidig er der en mild udgave af theme-gangs, hvilket er så vigtigt, der er King Willie og en superstereotypisk militærskurk. Og den fungerer pga. Danny Glover, Bill Paxton og Gary Busey og pga. fjollet, men fed dialog som "King Willie says, not only do I have to kill you, but I have to take your soul. Voodoo magic. Fucking voodoo magic, man!"

    Det gør sgu min tisser hård!

    Bemærk i øvrigt, at Shane Black har Predator-erfaring. Han spillede Hawkings i den første film.

    Zero Cool18-09-16 22:06

  • ★★★★★★0

    Bruno: Som udgangspunkt synes jeg bestemt heller ikke det er dummere end så mange andre actionfilm og jeg er 100% enig i at den første fungerer pga persongalleriet mere end historien. Men når udgangspunktet er brugt, ser jeg personligt ikke mange muligheder for at varierer fortællingen uden at gøre den enten unødig kompliceret, bøvlet eller lignende, så den fremstår virkelig svagt, eller blot gentage næsten fuldstændigt det vi netop så i den første. Altså tage det der fungerede og genbruge dette. 

    Eller mener du andet?

    Man kan så synes det er pissefeedtge ogan det måske også blive. Jeg synes blot konceptet harcudtømt sig selv. Ikke så meget som med Highlander, der åbnede en ellers ret lukket historie og gik totalt skævt.

    skriv aldrig på en mobil på Moovy, hvis du får brug for at rette:-/

    T. Nielsen18-09-16 22:21

  • ★★★★★★0

    Jeg mener bestemt, at man sagtens kan bygge videre på Predator-universet uden problemer. Predators er et fint eksempel, hvor idéen som sådan var god nok, udførelsen var bare ikke specielt god. Faktisk var grundidéen til Alien vs. Predator også helt fin, men i filmform var den bare noget hø, hele to gange.

    Dark Horse Comics har bygget videre på universet i tegneserieform siden engang i 90'erne, så jo, jeg ser bestemt potentiale.

    Det hjælper selvfølgelig, at det er Shane Black der står bag og ikke Paul W. S. Anderson. Hvis det var tilfældet, havde jeg givet op. :)

    Tag Fast & Furious-filmene - det er en filmserie som er baseret på en særdeles lille idé og er nu oppe på 7 film. Det er også en serie, som i høj grad bæres af persongalleriet, ikke kun Vin Diesel og Paul Walker, men også de tilføjelser, der er sket i forbindelse med de andre film, altså The Rock, Tyrese Gibson og Ludacris.

    Zero Cool18-09-16 22:32

  • ★★★★★★0

    Deri er jeg så ikke enig. Nu er jeg ikke stor fan af F&F serien, men der er et par habile og flere slemme mellem. Serien er dog ikke begrænset af at den skal have proppet en "predator" med ind i fortællingen koste hvad det vil. 

    At noget fungerer som tegneserie er ikke et bevis for mig at det kan fungere som film. Man kan selvsagt spinne alle de retninger man vil, men så kan vi også bevæge os langt langt væk fra hvad der gør predator til predator. 

    Nuvel, nu blev jeg til djævlens advokat og mere kritisk er jeg heller ikke. Det var som sagt blot en løs tanke. 

    T. Nielsen18-09-16 22:40

  • ★★★★★★0

    Men ikke desto mindre, er der nogle mennesker derude, der har været i stand til at lave historier indenfor universet i over 20 år. Uanset mediet, må det jo betyde, at der er potentiale.

    Predator er jo i bund og grund en slags moderne monsterhistorie og jeg tænker ikke på Dracula mv., men nærmere i retning af Godzilla. Og Godzilla har sgu alligevel angrebet og forsvaret Tokyo pænt mange gange siden 1954, samt blevet kopieret af andre lande. :)

    Zero Cool18-09-16 22:47

  • ★★★★★1

    Personligt så jeg dem gerne gå tilbage til den oprindelige films udtryk. Ikke fordi den skal være en direkte efterligning, men hold det til en enkelt Predator og meget få locations. Problemet med fortsættelserne i mine øjne er, at de har ville udvikle mytologien for meget og for hurtigt. Bring det ned på et menneskeligt plan igen, og lav endelig gerne en stemningsfuldt thriller ud af det. En Predator terroriserer en familie fordi de har noget, den skal bruge. Et eller andet dumt i den dur. Jeg har tiltro til at Black og Del Toro nok skal lave den mest seværdige efterfølger af dem alle, men for pokker hvor jeg gerne ville se noget mere jordbunden, end de andre har været.

    David Lund18-09-16 22:50

  • ★★★★★★0

    De historier som jeg i øvrigt ikke har læst, kan nok også bedre bære historier i en anden og mere fjollet retning som kan fungere på papir tænker jeg. Eller handler de alle om en predator på jagt efter et menneske, der vinder over den til sidst? Ja ja, teoretisk kunne alt jo fungere på film, under de rette omstændigheder. Jeg tror blot ikke helt på det. 

    Du har ret mht Godzilla. De handler dog også alle næsten om det samme og dem som ikke gør, er næsten ren trash (om end sjove og jeg nyder dem:)

    T. Nielsen18-09-16 22:53

  • ★★★★★★0

    Hov, Hr Lund skrev og er tæt på det jeg mener i forhold til hvad der kunne virke (bedst!)

    T. Nielsen18-09-16 22:54

  • ★★★★★★0

    T. Nielsen, der er over 20 års historier i tegneserieform og jeg har langtfra læst dem alle. Nogle er fjollede, nogle er dumme og nogle kan fungere. Der er også en del crossoverhistorier med andre tegneserier, hvilket jo næsten er obligatorisk for monsterhistorier - Alien vs. Predator mødtes, så vidt jeg husker, i tegneserieform før det blev til et computerspil og derefter film. Der har også været crossovers med DC-universet, RoboCop, Witchblade, you name it.

    En af de historier, jeg lige kan komme på, som ville fungere i filmsammenhæng, er en historie om et Predator-skib der nødlander i Sibirien i slutningen af den kolde krig. Et russisk atomkraftværk bliver angrebet af en gruppe Predators, som prøver at bruge dele fra kraftværket til at få deres skib til at spille igen.

    Imens tror amerikanerne, at russerne er ude på ballade og sender et hold soldater afsted, ledet af Dutchs (Arnie i den første film) bror og russerne sender et hold afsted for at finde ud af hvad der er gået galt på kraftværket og så ender det selvfølgelig med, at russerne og amerikanerne skal stå sammen med en flok Predators.

    Jeg kan ikke huske deltaljerne om hvorfor det præcis er Dutchs bror der sendes afsted, men pga. et eller andet med den originale film.

    Selvfølgelig skal det ikke være præcis den historie, de skal filmatisere, fordi koldkrigsfilm er jo ikke ligefrem det hotteste shit længere og det er lidt klichéagtigt, at det præcis er Dutchs bror, men det er bestemt en historie, som kunne fungere på film med lidt finpudsning. En ret klassisk historie om to grupper, der er fjender af politiske årsager, men må stå sammen mod en større trussel, ikke at det er originalt, men det behøver det jo heller ikke at være.

    Zero Cool18-09-16 23:24

  • ★★★★★★0

    De kunne jo lave den om til en gruppe amerikanske elitesoldater der er i kamp med Taleban krigere, 'en som så må arbejde sammen mod en "predator":-) Elkee ville det være for kontroversielt?

    T. Nielsen18-09-16 23:20

  • ★★★★★★0

    En af de underliggende historier i den første Predator, er jo at trods deres avancerede våben, har soldaterne ikke en chance og må gå low-tech. I lyset af hvor mange år, der er gået siden den første film, kan man sagtens genbruge den tankegang - vi mennesker har måske lært noget af disse væsner og har udviklet bedre muligheder for at se dem og kæmpe mod dem.

    Så kan man enten vælge at lade Predatorens våben være rituelle, ligesom der er lagt op til i AvP (tror jeg det er) og lade menneske og Predator være mere ligeværdige. Eller man kan vælge at lade Predatorens våben være opgraderet også og menneskerne faktisk ender i en situation som i den første film, at man bliver nødt til at finde en alternative måde at bekæmpe dem på.

    Low-tech-vejen er nok lidt for meget "on-the-nose", men jo, samarbejde med en anden kultur, måske ikke ligefrem Taliban, da det nok ikke vil sælge i USA, kunne være en mulighed. I den første film, kender Anna jo til Predators, så måske et sted på jorden, som er et særdeles spændende jagtområde for Predators, ikke mindst fordi menneskerne der er besøgt så tit, at de faktisk har udviklet metoder til at kunne kæmpe imod Predators.

    Zero Cool18-09-16 23:37

  • ★★★★0

    Håber selv på en PREDATOR gæste optræden i den nye Star Trek serie! Det kunne være SÅ råt! Hva' siger The Insider?

    ..nu han nævnte; AvsP skraldet, i samme ombæring som den 'ene-stående' 1987'er;- P

    Gasivodo19-09-16 06:57

  • 0

    Mit problem med de efterfølgende Predator-film har hovedsageligt været at Predator-monstret bare ikke er særligt spændende længere. 

    Det fungerede godt i den første film fordi monstret var omgærdet af mystik. Men nu kender vi alle dens svagheder og vi ved at det "bare" er et rumvæsen med dreadlocks og rustning, som kan skyde med plasma og store knive. 

    I 2'eren udforskede man så hele mytologien lidt. Og det fungerede nogenlunde - fordi man stadigvæk følte at der var ting man ikke forstod omkring monstret/rumvæsnet. 

    Men hvad nu?

    Høegh19-09-16 11:59

  • 0

    I sidste ende handler det naturligvis "bare" om at lave en god film. Og det er også derfor etteren stadigvæk er relativt underholdende, til trods for at vi stort set ved alt der er at vide omkring Predator-rumvæsnet.

    Men jeg har svært ved at forestille hvad de snart kan gøre for at puste liv i franchisen igen.

    Dredd vs. Predator?  

    Høegh19-09-16 12:27

  • ★★★0

    Synes det kunne være spændende at se en Predator i den amerikanske borgerkrig.

    MOVIE100019-09-16 12:48

  • ★★★★★★0

    Jeg vil hellere se den i kamp med Godzilla:-)

    T. Nielsen19-09-16 12:53

  • ★★★★★0

    Håber selv på en PREDATOR gæste optræden i den nye Star Trek serie! Det kunne være SÅ råt! Hva' siger The Insider?

    ..nu han nævnte; AvsP skraldet, i samme ombæring som den 'ene-stående' 1987'er;- P

    Haha! Det ville da være fantastisk :-D Jeg vælger at tro på, at det var en predator, som optrådte i det klassiske TNG-afsnit "Darmok". I så fald ville det være den bedste predator-fortælling til dato!

    www.youtube.com/watch

    The Insider19-09-16 13:16

  • ★★★2

    Man kunne også lave en omvendt Predator.

    Hjemme på sin hjemplanet går Mor Predator med sine to børne-predators og plukker blomster i haven, da en rummarineenhed fra jorden pludselig vælter frem og angriber dem.

    Alle de farlige Predators (dem med masker og våben) er jo "på jagt" i det store univers, så en enlig Mor Predator må finde ud af at klare sig mod de farlige mennesker med alle deres høj-moderne våben, mens hun ikke har andet end sin blomstedbedsskovl og en gang gaffertape at gøre brug af.

    Og så selvfølgelig et underliggende drama omkring morens modvillighed mod mændenes position i samfundet, der gør, at de bare kan rende rundt og jage på forskellige planeter, tjener mere end hende og må have alle de elskere, de vil, mens hun er bundet til hjemmet i en monogam husmorrolle. Ren Blommkamp-social-kritik lige der!

    Top-hit!

    HonoDelLoce19-09-16 15:38

  • ★★★★★0

    Det lyder jo decideret fantastisk!

    The Insider19-09-16 15:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen