Trailer: Sidste dystre trailer til "Halloween Ends" afslører en gysersagas endelige opgør

Maskerne og ondskaben falder allehelgensaften i år!

Når "Halloween Ends" snart får premiere bliver det – ud over at være den tredje film i David Gordon Greens "Halloween"-serie – kulminationen på et opgør, der har været mere end 40 år undervejs.

Fire år er gået siden hændelserne i "Halloween Kills", og den maskerede morder Michael Myers er som sunket i jorden. Men da en ung mand pludselig anklages for mordet på en dreng, han engang har passet, udløses en kaskade af vold og gru, som tvinger Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) til igen at stå ansigt til ansigt med den ondskab, der har plaget hendes liv i årtier.

Læs også: John Carpenter: "Halloween Ends" bliver næppe seriens sidste kapitel

Myers er nemlig tilbage, og han er lige så brutal og hensynsløs som altid. Men Laurie Strode giver sig ikke uden kamp, og denne gang er hun indstillet på at kæmpe til den bitre ende. Kun én af dem går derfra med livet i behold.

"Halloween Ends" spreder skræk og rædsel i de danske biografer fra den 13. oktober, og du kan se den sidste trailer til blodsudgydelserne her: 

Kommentarer

Sidste dystre trailer til "Halloween Ends" afslører en gysersagas endelige opgør

  • 1

    Har han seriøst trasket rundt nede i den kloak i 4 år?!
    Der begynder at gå sådan lige lovlig meget Pennywise i den...

    jarlen28-09-22 11:48

  • ★★★★★0

    Jeg får seriøst lange løg af den her reboot-trilogi, som er gået fra dårlig til elendig, og nu kulminerer i et endnu et opgør, der virker ligeså uinspirerende som en brugt karklud.

    NightHawk29-09-22 13:45

  • 2

    Jeg får seriøst lange løg af den her reboot-trilogi, som er gået fra dårlig til elendig, og nu kulminerer i et endnu et opgør, der virker ligeså uinspirerende som en brugt karklud.

    Jeg kunne egentlig meget godt lide den første af dem. Det var ikke fremragende, men en ganske hæderlig og letfordøjelig omgang. Til gengæld tabte de alt på gulvet med Kills og hele det der "EVIL DIES TONIGHT!"... Denne her ser umiddelbart endnu værre ud. 

    Hvorfor kan de ikke bare reboote Halloween III i stedet for?!

    jarlen30-09-22 10:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen