Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Det har jeg også. Der var firmafest i går og der manglede ikke noget. 5 retter og massere af vin. Hjalmer og Uffe Holm underholdt.

    I dag skal det derfor bare være nemt. Har købt lasagnen fra Føtex og så skal det bare skovles op med hvidløgsflute. Det er jo en klassiker.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-10-22 10:15

  • ★★0

    Det bliver til en lækker italiensk Margherita pizza.

    Den er faktisk kødfri, men jeg har købt pepperoni som ekstra tilbehør.

    Det var en ny variant Brugsen har fået, og den er virkelig god

    Den var iøvrigt på køl, ikke frost.

    Ryder666 2-10-22 18:30

  • ★★★★★★1

    Hjalmer og Uffe Holm underholdt.

    Det lyder forfærdeligt...

    I morgen står den på en klassiker...skinke og flødekartofler. Det er meget lang tid siden, jeg har fået det.

    Guldager 2-10-22 19:26

  • ★★★0

    Det lyder forfærdeligt...

    I morgen står den på en klassiker...skinke og flødekartofler. Det er meget lang tid siden, jeg har fået det.

    Jeg havde også selv foretrukket Niels Hausgaard og Birthe Kjær, men det var da okay og det var gratis.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-10-22 21:02

  • ★★★★★★0

    Jeg havde også selv foretrukket Niels Hausgaard og Birthe Kjær, men det var da okay og det var gratis.

    Jeg kan ikke helt greje, om du er ironisk, men ja, det havde været meget bedre:)

    Synes Hjalmer er virkelig kedelig  og Uffe Holms humor har aldrig sagt meget.

    I morgen står den på en klassiker...skinke og flødekartofler. Det er meget lang tid siden, jeg har fået det.

    Det blev hamburgerryg i stedet. Det blev godt. Fik skåret kartoflerne lidt tyndt på mandolinjernet, og havde ikke taget helt højde for det i ovntiden, så de fik en anelse for meget. Men det Lauge spiste dæleme både kartofler og hamburgerryg.

    Guldager 3-10-22 18:29

  • ★★★★0

    Jeg ville prøve at koge majskobler for første gang, men har ikke en gryde, der er stor nok - de ville stikke op. Og jeg synes ikke, det var nemt at skære dem over. Andre løsninger?

    chandler75 3-10-22 18:40

  • ★★★★0

    Jeg ville prøve at koge majskobler for første gang, men har ikke en gryde, der er stor nok - de ville stikke op. Og jeg synes ikke, det var nemt at skære dem over. Andre løsninger?

    Brug en brødkniv til at skære dem over, bør ikke være så svært. Jeg plejer at smide dem i vand i en times tid (med skræl på), og derefter smide dem på grillen, så bliver de dampet i egen hud.

    dyg 3-10-22 19:26

  • ★★0

    I aften står den på Mac n Cheese med skinke

    Ryder666 3-10-22 19:31

  • ★★★★★★0

    Brug en brødkniv til at skære dem over, bør ikke være så svært. Jeg plejer at smide dem i vand i en times tid (med skræl på), og derefter smide dem på grillen, så bliver de dampet i egen hud.

    Jeg koger dem kun i 10 min, men det er uden skræl dog.

    Guldager 3-10-22 20:37

  • ★★★★★★0

    Bare skær dem halvt over, eller når du når til det hårde. Så kan du brække dem.

    davenport 4-10-22 05:28

  • ★★★★★★0

    I aften en gang chana dal, godt krydret. Dertil naan. Jeg putter lidt ekstra kashmiri-chili ovenpå, som er min nye favorit til indiske retter.

    Guldager 4-10-22 18:42

  • ★★★★★★0

    Kæft hvor er jeg mæt! Lavede saftige frikadeller, hvor jeg havde revet en halv meter squash i dejen, stegt til stegeskorpe og resten i i ovnen. Så syltede jeg en skålfuld røde/gule beder i tynde skiver med godt med enebær i. Dampede også et helt blomkål over en grøntsagsfond af alt skralden fra de andre ting. Dertil hurtig kogt broccoli og asparges. Og selvfølgelig 2 slags sovs, da jeg ikke synes persillesovs hører til blandt frikadeller. Så jeg lavede en brombær/svampe sovs til mig selv. Der skulle også have været syltede agurker, men jeg orkede sgu ikke mere. Det blev et par travle timer, men jeg har hygget mig max :D 

    davenport 4-10-22 19:12

  • ★★★0

    Er det ude på plejehjemmet de spiser så godt? 

    Aranyhajú Nyárszépe 4-10-22 20:14

  • ★★★★★★0

    næ, det er her hjemme. Der ude varmer man jo bare frost op...

    davenport 4-10-22 20:37

  • ★★★★0

    Kogte en høne i morges, og har lige voldædt tarteletter med høns i asparges. Det er satme lækkert!

    Hvad spiser i andre i tarteletter?

    dyg 6-10-22 18:08

  • ★★0

    Den står på fisk i aften.

    Indbagt rødspætte filet med rejer og hummer sauce

    Ryder666 6-10-22 18:15

  • ★★★★★1

    Kogte en høne i morges, og har lige voldædt tarteletter med høns i asparges. Det er satme lækkert!

    Hvad spiser i andre i tarteletter?

    Høns i asparges er det eneste rigtige.

    Kruse 6-10-22 18:17

  • 0

    Kogte en høne i morges, og har lige voldædt tarteletter med høns i asparges. Det er satme lækkert!

    Hvad spiser i andre i tarteletter?

    Rejer....fik jeg i dag. Det smagte lidt mærkeligt og meget af dild. Det bliver nok aldrig min favorit.

    Popeye 6-10-22 18:19

  • ★★★★★★0

    Jeg regner ikke tarteletter som værende mad, men de andre ynder fjerkræ deres...

    Mikkel og jeg er alene hjemme, så jeg lavede fiskeburere og blæksprutteringe. Lavede en tartar sauce til. Det var lækkert og usundt.

    davenport 6-10-22 18:33

  • ★★★★0

    Jeg er vild med tarteletter og kan snildt spise det som hovedret, selvom det vist er beregnet som forret? 5 stks, enten med kylling eller rejer.

    chandler75 6-10-22 19:17

  • ★★★★0

    Jeg er vokset op med det som forret, men herhjemme æder vi det som hovedret, måske med lidt suppe som forret.

    Men jeg har aldrig forstået dem der spiser dem med andet end høns i asparges!

    dyg 6-10-22 19:54

  • ★★★★★★0

    Tartelet med høns i asparges er for mig ikke en ren hovedret. Så skal der være en god forret til. En klassiker er jo hønsekødssuppe efterfulgt af tartelet.

    Spiser absolut mest høns i asparges, men der kan jo være alt muligt fyld i. Bare det smager godt :)

    Guldager 6-10-22 20:12

  • ★★★★★0

    Tarteletter med høns i asparges er en hovedret for mig, og noget jeg laver til mig selv en gang i mellem. 5 styks tarteletter til aftensmad, og så passer det med, at der er rester nok til 5 styks til næste dags aftensmad.

    Kruse 6-10-22 20:24

  • ★★0

    Nogen tager det tungt, andre tar-det-letter... :D

    I Nordjylland, kan det sagtens gå som hovedret..

    migogaalborg.dk/du-faar-nordjyllands-stoerste-tartelet-paa-restaurant-kronborg/

    MadMartigan 7-10-22 12:49

  • ★★★★★0

    Nogen tager det tungt, andre tar-det-letter... :D

    I Nordjylland, kan det sagtens gå som hovedret..

    migogaalborg.dk/du-faar-nordjyllands-stoerste-tartelet-paa-restaurant-kronborg/

    Tartelet betyder lille tærte. Er en stor tartelet ikke bare en tærte? :)

    Kruse 7-10-22 14:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen