Har de sidste par dage fået købt en masse forskellige fond, krydderier og saucer. Grunden har været, at jeg har været i forretninger, jeg normalt ikke handler i. Bla. Føtex i Vejle, som er enorm. Jeg fandt Oscar Vildtfond som pulver. 30 kr for 90 gr. Det er jo latterligt dyrt, men det er så sjældent, at jeg var nødt til at købe det. Fandt også kalv og and i netto, men desvære som væske. Og i den forbindelse tænkte jeg meget på, hvorfor okse, svin, høns og grønt er standard, som alle altid har til 3-4 kr for en pakke, men man skal betale i dyre (pun intented) domme for alle andre slags. Jeg har jo været vant til altid at kunne købe grossistvare, så altid at have 1.5 kg. kalv, vildt, stegt smag osv. Og det er træls ikke at kunne lave præcis de retter jeg gerne vil, fordi det enten er alt for dyrt eller ikke tilgængeligt.
Nå, til aften står den på kalvespidsbryst, langtidsstegt med frisk rosmarin og et helt halveret hvidløg, noget kartoffeljams og selvfølgelig en kalvesovs, når jeg nu kan lave det igen. Også lige to glas glaseret perleløg, mest fordi de andre er vild med det. Nok også bønner, hvis jeg husker det. Mit fokus er på sovsen ;)