Kommentarer

Bedste tv-serie/film med Ed Harris?

  • 0

    Apollo 13. 

    Men han har godt nok været med i mange gode film, selvom han i de fleste kun er en bikarakter. 

    Popeye 5-11-22 17:55

  • ★★★★0

    OK! Hvis fancy: The Third Miracle(1999) Og ja har den på.....DVD!

    Slå den - hipster-ateister-Mooviere

    (..havde han dog bare været med - over vandet - med slagskibe...SÅ)

    Gasivodo 5-11-22 20:13

  • ★★★★★0

    Fedt! Der er dæleme ikke mange, der har set dette lille fine værk af George A. Romero. Ed Harris og co., der kører rundt på motorcykel og udkæmper middelalderlige lanse-dueller :)

    A medieval reenactment troupe find it increasingly difficult to keep their family-like group together, with pressure from local law enforcement, interest from entertainment agents and a growing sense of delusion from their leader.

    Trailer

    Det er en super fed film. Den her spøjse blanding af middelalderen og nutiden, som George A. Romero har lavet, skaber et helt unikt univers, der passer perfekt med den alternative verden, som Ed Harris karakter helst vil leve i. En verden hvor han selv kan kontrollere tingene uden, at staten og myndighederne/autoriteterne blander sig for meget.

    På mange måder er der faktisk flere paraleller mellem en film som "Knightriders" og så Dennis Hoppers "Easy Rider". Og slutscenen i begge forløber da også meget symbolsk nogenlunde ens ved det at:

    alle tre rebeller destrueres/mister livet fordi deres egen alternative verden og frihedsidealer ikke harmonerer med den virkelige verdens kynisme og menneskesyn.

    Så "Knightriders" er en film, der fungerer rigtig godt på flere måder. Både som ren underholdning og kult, men også som en mere eftertænksom og intelligent film, der er både satirisk og samfundskritisk. I mine øjne er "Knightriders" en stærkt undervurderet film, der hører til blandt George A. Romeros allerbedste værker. :)

    NightHawk 6-11-22 13:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen