Trailer: Første tårevædede trailer til "The Whale" med Brendan Fraser

Den 53-årige "The Mummy"-stjerne spiller en svært overvægtig far, der desperat forsøger at genoptage kontakten til sin datter.

Vi har længe vidst, at Darren Aronofskys "The Whale" har givet Brendan Fraser en comeback-rolle af rang, på samme måde som Aronofskys "The Wrestler" pustede nyt liv i Mickey Rourkes skrantende karriere.

For da "The Whale" blev vist under dette års internationale filmfestival i Venedig, fik Fraser et fem minutter langt, stående bifald i salen, som fik den hårdt prøvede skuespiller til at fælde adskillige tårer.

Og nu har vi endelig fået det første smugkig på Frasers præstation, som spås gode Oscar-chancer, via nedenstående teaser.

Læs også: Darren Aronofsky og Jared Leto genforenes på nyt projekt

"The Whale" er baseret på Samuel D. Hunters prisbelønnede teaterstykke af samme navn – og Hunter har også skrevet manuskriptet til filmatiseringen.

Fortællingen kredser om læreren Charlie, spillet af Fraser, som har spærret sig selv inde i sin lejlighed i udkanten af Idaho, hvor han langsomt æder sig selv ihjel på grund af sorg over sin døde elskede.

Samtidigt er Charlie desperat efter at genoptage kontakten med sin spydige og ulykkelige teenagedatter, som spilles af "Stranger Things"-stjernen Sadie Sink.

"The Whale" udkommer i de danske biografer den 2. marts 2023. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Første tårevædede trailer til "The Whale" med Brendan Fraser

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen