"Deadpool 3"-instruktør skal måske lave en "Star Wars"-film

Indtil nu var Shawn Levy en af de få filmmagere i Hollywood, som ikke var blevet tilbudt at lave en "Star Wars"-film...

Det er efterhånden svært at holde styr på alle de "Star Wars"-filmprojekter, som Disney har liggende i støbeskeen – samt de planlagte "Star Wars"-film, der er blevet kasseret og blevet ét med the force.

Eksempelvis er det usandsynligt, at vi får Rian Johnsons planlagte "Star Wars"-filmtrilogi, mens Patty Jenkins' annoncerede "Rogue Squadron"-film er blevet udskudt på ubestemt tid og formentlig aldrig får luft under x-wingerne. "Game of Thrones"-producerne David Benioff og D.B. Weiss arbejdede også længe på flere "Star Wars"-film, før Disney pludselig afbrød samarbejdet med d'herrer.

Derudover arbejder hhv. Marvel-produceren Kevin Feige, "Thor: Love and Thunder"-instruktøren Taika Waititi og "Watchmen"-skaberen Damon Lindelof angiveligt på kommende, separate "Star Wars"-filmprojekter.

Og nu er endnu en "Star Wars"-film altså på tegnebrættet. Det skriver Deadline, som samtidigt rapporterer, at Shawn Levy ("Stranger Things", "Nat på museet") skal instruere filmen om den fjerne, fjerne galakse.

Læs også: "Rogue One"-instruktør vil ikke lave flere "Star Wars"-film

Levy samarbejder i øjeblikket med Ryan Reynolds på "Deadpool 3", efter at mændene for nylig lavede "Free Guy" og "The Adam Project" sammen. Derefter arbejder Levy på de sidste afsnit af Netflix-megahittet "Stranger Things", før han så kaster sig over "Star Wars"-franchisen.

Mens "Star Wars" har avlet adskillige tv-serier de seneste år (såsom "The Mandalorian" og "Andor") med endnu flere af slagsen på vej, så er franchisen praktisk talt gået i stå på filmfronten siden den skuffende "Star Wars: The Rise of Skywalker" fra 2019.

Da "Solo: A Star Wars Story" floppede i 2018 valgte Disney og Lucasfilm også at droppe deres planer om at lancere én ny "Star Wars"-biograffilm om året.

Vi ved dog stadig intet om plottet i Levys (måske) kommende "Star Wars"-film. Disney har dog tidligere annonceret, at den næste "Star Wars"-biograffilm udkommer i 2025.

Kommentarer

"Deadpool 3"-instruktør skal måske lave en "Star Wars"-film

  • ★★★★★★1

    Jeg skal "måske" også lave en Star Wars film - engang....

    (burde køre en breaking på det).

    Wayne 9-11-22 14:55

  • 0

    Kig under jeres sæder! Alle får et Star wars manuskript og et budget på en milliard dollars! "wraaah yeaaaaaah woooohoooo"

    ZimaBlue10-11-22 13:22

  • ★★★0

    Kig under jeres sæder! Alle får et Star wars manuskript og et budget på en milliard dollars! "wraaah yeaaaaaah woooohoooo"

    Jubiii!..........hey vent lige. Mit manuskript har altså kun en titel og blanke sider. Er det normalt?

    Jeg ved sgu ikke lige, tror bare jeg tager denne dagsløn med i lommen, og giver tjansen videre til en anden.  

    MOVIE100010-11-22 14:18

  • ★★★★★★0

    Jubiii!..........hey vent lige. Mit manuskript har altså kun en titel og blanke sider. Er det normalt?

    Shiiit - du er heldig, du fik en titel....

    Wayne10-11-22 14:53

  • 0

    Jeg synes det bliver mere og mere latterligt. Hvor svært kan det være at lave en Star Wars film. Det burde i hvert fald ikke tage 3 år som er tiden siden den sidste. Alt imens smider Marvel gilm ud på samlebånd, hvor de fleste dog ikke er noget videre.

    I denne uge hørte vi så også at en der for år tilbage var tilknyttet et Star Wars projekt, men som alle havde glemt, alligevel ikke skulle lave denne film.

    Og hvad med alle de projekter fra instruktører/producerer, hvor disse efterfølgende droppede ud? Bliver disse projekter bare kasseret? Der var vel en grund til at ideerne virkede interessante, og man burrde kunne få andre til at virkeliggøre disse. Rian Johnson havde efter sigende pitchet en hel trilogi. Han kommer højst sandsynligt ikke til at instruere nogen af dem, men det vil være interessant at se hvad det var, og det samme med GoT producerne.

    Streaming har for mig ikke den samme tiltrækning, har kun set første 3 episoder af Andor og genaktiverer først mit Disney+ abonnement til foråret når der er flere serier, men kun for en enkelt måned.

    Johnny4210-11-22 18:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen