Lucasfilm og Studio Ghibli teaser om kommende samarbejde i gådefuldt tweet

Det her ligner begyndelsen på et smukt venskab.

Et nyt tweet fra Studio Ghibli – det legendariske japanske animationsstudie, der står bag perler som "Min nabo Totoro", "Chihiro og heksene" og "Ponyo på klippen ved havet" – har for alvor fyret op under spekulationerne på de sociale medier.

Det 15 sekunder lange tweet viser nemlig først Lucasfilms logo efterfulgt af Studio Ghiblis eget logo. Du kan se tweetet her.

Klippet antyder selvsagt, at de to studier har indgået et samarbejde på et kommende projekt. Spørgsmålet er blot hvilket? Da Lucasfilm som bekendt er hjemstedet for "Star Wars"-franchisen, kan det næppe udelukkes, at der er tale om en kommende "Star Wars"-animationsfilm, der skal tegnes af Studio Ghibli.

Læs også: "Deadpool 3"-instruktør skal måske lave en "Star Wars"-film

Der spekuleres endvidere i, om der mon kan være tale om en live-action-udgave af én af det japanske studies store animationsfilm som f.eks. "Prinsesse Mononoke" eller "Det levende slot" – med visuelle effekter fra troldmændende hos Lucasfilms special effects-selskab, Industrial Light & Magic. Der kan naturligvis også være tale om et helt nyt, originalt projekt.

Lucasfilm har efterhånden oparbejdet stor erfaring med animation ovenpå succesfulde og prisvindende serier som "Star Wars: The Clone Wars", "Star Wars: Rebels" og "Star Wars: The Bad Batch". Sidstnævnte series 2. sæson får premiere på Disney+ den 4. januar 2023.

Tiden må vise, præcis hvad Studio Ghibli og Lucasfilm pønser på. Men uanset hvad, er det gådefulde tweet forhåbentlig begyndelsen på et smukt venskab...

Kommentarer

Lucasfilm og Studio Ghibli teaser om kommende samarbejde i gådefuldt tweet

  • ★★★★★1

    Nu kommer live action udgaverne af samtlige Studio Ghibli film! Tom Hanks med skør accent er med i dem alle!

    David Lund11-11-22 10:04

  • ★★★★★1

    Nu kommer live action udgaverne af samtlige Studio Ghibli film! Tom Hanks med skør accent er med i dem alle!

    Glem ikke Chris Pratt.

    Elwood11-11-22 10:49

  • 0

    Indy-anime TV-serie, som på den måde kommer udenom casting. Ku’ godt. 

    Patriarch11-11-22 13:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen