Trailer: Ny trailer til Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy" er badet i blod og neonlys

Til gengæld er der ikke én eneste cowboyhat i sigte!

Netflix har netop frigivet en ny og (som forventet) stemningsmættet trailer til Nicolas Winding Refns kommende serie, "Copenhagen Cowboy", som lander på streamingtjenesten den 5. januar.

Premieredatoen er også først blevet annonceret her i forbindelse med den spritnye trailer, som i dén grad understreger, at vi har med en Refn-produktion at gøre – manden bag bl.a. "Drive" og "The Neon Demon" boltrer sig igen i dvælende billeder, kampsport, neonfarver, slowmotion, synth-musik og intense, stirrende blikke.

Se også: Første stemningsfulde trailer til Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy"

Serien følger den gådefulde Miu, som tørster efter en frisk start på tilværelsen, og hun dykker ned i Københavns kriminelle underverden i jagten på retfærdighed og hævn.

Miu spilles af Angela Bundalovic ("The Rain", "Voksne mennesker"), og rollelisten byder også på navne som Fleur Frilund ("En flirt"), Per Thiim Thim ("Anti"), Ramadan Huseini ("Ulven kommer") og tilmed Mikael Bertelsen og Mads Brügger samt Refns gamle "Pusher"-stjerne, Zlatko Buric.

Flere debutanter dukker også op foran kameraet i "Copenhagen Cowboy", og Moovy TV interviewede forleden to af dem: Andreas Lykke Jørgensen og Jason Hendil-Forssell. Det interview lander her på sitet kort før seriens streaming-premiere.

Den nyeste trailer til "Copenhagen Cowboy" kan du se herunder – både uden og med engelske undertekster:

Kommentarer

Ny trailer til Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy" er badet i blod og neonlys

  • ★★★★★0

    Ja , man er ikke i tvivl om, at det er NWR der står bag løjerne, der mest af alt ligner en greatest hits kavalkade blandet med noget Lisbeth Salander heroisme.

    Men jeg er kæmpe fan af Refn, så "Copenhagen Cowboy" skal derfor selvfølgelig ses uanset de genkendelige klicheer. :)

    NightHawk24-11-22 14:14

  • ★★★★★★0

    Det skal klart tjekkes ud. Hvorfor ikke Cowgirl i titlen?

    Wayne24-11-22 15:37

  • ★★★★★0

    Altså billederne ser da fine ud, men dialogen fremstår enormt kunstigt og tungt.

    Kruse24-11-22 16:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen