Trailer: Første vilde trailer til "Cocaine Bear" – baseret på den sande historie om, ja, en bjørn høj på kokain(!)

Glæd dig til filmen, der redefinerer, hvad det vil sige at "have en bjørn på"!

Hvad er det nu, man plejer at sige? Nogle historier er simpelthen så skøre, at de simpelthen være sande – og selvom plottet lyder totalt forrykt, så er "Cocaine Bear" altså inspireret af virkelige hændelser.

Gyserkomedien handler om en narkohandler, som dumper et kæmpe læs kokain i en skov, hvor en bjørn tilfældigvis kommer til at æde en hel pakke af de euforiserende stoffer og dernæst går amok.

Den ægte historie er ikke helt så dramatisk som det, der udfolder sig i nedenstående trailer til "Cocaine Bear" – i virkeligheden døde bjørnen efter blot 20 minutter, og den nåede formentlig kun at indtage relativt få gram kokain før sin smertefulde død.

Læs også: Optagelserne til "Paddington 3" går i gang i 2022

Man kan altså diskutere, om filmmagerne gør sig selv en bjørnetjeneste ved at påstå, at "Cocaine Bear" er baseret på en sand historie – som du i øvrigt kan blive meget klogere på her.

Hvorom alting er, så ligner "Cocaine Bear" en fuldstændig skrupskør monsterfilm, og den er især bemærkelsesværdig, fordi den byder på en af Ray Liottas sidste skuespillerpræstation før hans pludselige død tilbage i maj.

Foran kameraet finder vi også bl.a. Keri Russell ("Felicity"), Alden Ehrenreich ("Solo: A Star Wars Story"), O'Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton") og ikke mindst Isiah Whitlock Jr., der ser lige så fortørnet og forundret ud, som da han udbrød "shiiiiiiiiiiiiiiiit" i "The Wire".

Skuespilleren Elizabeth Banks har instrueret "Cocaine Bear", og filmen er klar på at give os stof(fer) til eftertanke den 23. februar i de danske biografsale. Se traileren her:

Kommentarer

Første vilde trailer til "Cocaine Bear" – baseret på den sande historie om, ja, en bjørn høj på kokain(!)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen