davenport18-12-22 16:54

• ★★★★★1

Nok sidste gang vi får ham at se til VM - han spiller i en hel anden dimension, når han er bedst. Jeg kunne godt unde ham det trofæ.

Fortjent Argentina i front - de har været farligst til nu.

Enig i begge dele. Argentina har været helt suveræne i første halvleg  og målet til 2-0 var intet mindre end genialt. Jeg håber også, at Messi endelig bliver verdensmester. Det har han i den grad fortjent. :)

NightHawk18-12-22 17:02

• ★★★★★★1

Vanvittigt flot mål, især opspillet - Messi har gjort sit i første halvleg!

Wayne18-12-22 17:13

• 0

Tillykke til Argentina med VM. Det bliver de glade for i Argentina. Så bliver Messi for en stund ligeså beundret som Maradona i hjemlandet

Kiyonji18-12-22 17:18

• ★★★★★★0

Nøøøj et nyt Argentina angreb, som havde fortjent bedre skæbne.

Wayne18-12-22 17:27

• ★★★★★1

Holy shit!

Kruse18-12-22 17:44

• ★★★★★★0

Ærgerligt - Frankrig lever efter at have været helt ude.

Fy for dælen 2-2 på få minutter.

Ikke fortjent på spil og boldomgang - men fodbold når det er mest spændende!

Wayne18-12-22 17:46

• ★★★★0

Smask, satme også et godt mål. Lige hvad jeg ønskede mig af kampen.. Spænding!

dyg18-12-22 17:46

• ★★★★★1

Det kan man da kalde den mest ufortjente udligning nogensinde. Frankrig har ikke lavet en skid hele kampen og så står den pludselig 2-2 ud af ingenting. :(

NightHawk18-12-22 17:47

• ★★★★★★0

Frankrig må have overhånden, lige nu.

Men Argentina har prøvet at blive indhentet to gange på en 2-0 føring og alligevel vinde til sidst.

Vild udvikling.

Wayne18-12-22 17:52

• ★★★★★2

Bolden bliver erobret fra Messi og ender i en scoring fra Mbappé. Hvis Frankrig vinder VM, så vil det mål for alvor blive ikonisk.

Kruse18-12-22 17:52

• ★★★★★★1

Synd for Argentinerne, enig!

Wayne18-12-22 17:53

• ★★★★★★0

Det vil blive diskuteret om Di Maria skulle være udskiftet, hvis Argentina taber.

Wayne18-12-22 17:56

• ★★★★★2

Det er Argentinas egen fejl. De havde fuld kontrol over kampen, og på ingen tid har de smidt det hele væk.

Kruse18-12-22 17:58

• ★★★★3

Helt enig, der er intet synd eller ufortjent over det. De stoppede blot med at spille for tidligt. Så må man se om de kan komme i omdrejninger igen.

dyg18-12-22 17:59

• ★★★★★★0

Messi er der endnu

Wayne18-12-22 18:00

• ★★★★★0

Selvfølgelig er det da en ufortjent udligning, når man i 80 minutter har spillet som en pose lort. Og hvis de tilfældigvis ikke havde fået det straffe, var der heller ikke kommet noget fra Frankrig de sidste 10 minutter.

Frankrig har været dovne og idéforladt hele kampen, men heldigvis for dem fik de et straffe og så har de Mbappe. Man skal da være pænt frankofil for at se det fortjente i den udligning.

NightHawk18-12-22 18:11

• ★★★★3

Jeg hader begrebet fortjent og ufortjent i fodbold. Er det dommeren, der fejldømmer og ødelægger kampen, så er det ok. Og frankofil bliver jeg aldrig, jeg bryder mig lige lidt om begge hold, der spiller lige nu.

dyg18-12-22 18:19

• ★★★★★3

Man skal have kæmpe argentinske briller på, hvis man mener at Argentina ikke fortjener at blive straffet for at stoppe med at spille fodbold og fejre VM-titlen før tid. Man fortjener ikke at vinde fordi man spiller godt i 80 minutter. Men essentielt er der ikke noget der hedder fortjent og ufortjent i fodbold.

Kruse18-12-22 18:25