• ★★★★★★0

Sindsyg afslutning

Wayne18-12-22 18:43

• ★★★★★★0

Uanset hvad, så er det her en af de sjældne finaler der ikke bliver fedtet hjem.

Wayne18-12-22 18:46

• ★★★★★★0

Tillykke Argentina - mon Messi får endnu en Ballon?

Wayne18-12-22 18:57

• ★★★★★0

Øv.

The Insider18-12-22 18:56

• ★★★★★★0

Set over samtlige 120 minutter er det fair nok. Og jeg under sgu Messi den oplevelse.

Hold fast den mand har givet meget til fodbold.

Wayne18-12-22 19:00

• ★★★★★0

Nok den vildeste VM-finale nogensinde. Er du gal en vanvittig kamp, der simpelthen havde det hele.

Kruse18-12-22 19:16

• ★★★★★★0

Fede billeder - et VM der endte bedre end frygtet.

Fodbolden vandt.

Wayne18-12-22 19:50

• ★★★★★0

Man skal have kæmpe argentinske briller på, hvis man mener at Argentina ikke fortjener at blive straffet for at stoppe med at spille fodbold og fejre VM-titlen før tid. Man fortjener ikke at vinde fordi man spiller godt i 80 minutter. Men essentielt er der ikke noget der hedder fortjent og ufortjent i fodbold.

Nej, det skal man faktisk ikke. Det viste kampen jo med al tydelighed. Så det er såmænd blot en hel åbenlys observation af, hvad der foregik.

Frankrig var løbet tør for overskud og ikke mindst idéer i den ordinære tid og lignede på intet tidspunkt et hold der ville eller kunne score lige indti, atl de fik deres straffespark.

At Argentina bliver mere defensivt orienteret med en 2-0 føring er jo fuldstændig logisk, frem for at fortsætte med at give den fuld gas og risikere at åbne helt op for Mbappe. Og selvom Argentina spillede mere defensivt i anden halvleg, havde de stadig muligheder frem af banen for at kunne lukke og slukke til 3-0.

Faktum er at Frankrig i den periode i anden halvleg stadig spillede idéforladt og under niveau, og at der skulle et straffe og et lucky punch til for at sikre udligningen.

Så kan du kalde mig Argentina-fil så meget du har lyst. Det tager  jeg med ophøjet ro. :)

Og jo der er bestemt noget der hedder fortjent og ufortjent i fodbold. Hvis Arsenal eller Esbjerg havde spillet klart bedst i en finale og haft alle chancerne, men modstander-holdet udligner dybt inde i overtiden på et kludemål efter et hjørnespark, så vil jeg æde min gamle hat på, at du netop selv ville synes at det ville være hamrende ufortjent.

Nå,  men hvor om alting er, så var det en fed kamp med den helt rigtige vinder. Argentina var det bedste hold i finalen og er fortjent verdensmester. Og dejligt at se, at Messi endelig kunne løfte den store pokal. :)

NightHawk18-12-22 20:19

• 0

Det bliver spændende at se hvordan det påvirker klubturneringerne og Messi som skal tilbage til Frankrig. 2 uger så går det igang igen.

Mbappe leverer som jeg ikke har set fra en fodboldspiller siden Ronaldo spillede og der var jeg bare en dreng. Det er som at se en klon mellem en NBA spiller, 100 meter løber og så en fodboldspiller. Han er beviset på at fodbolden hele tiden rykker sig i forhold til hvad der er muligt. Om 30 år vil vi se noget der er endnu vildere.

Hans acceleration og hurtighed og ikke mindst at han er i stand til at gøre det mens han holder kontrol med bolden på grund af hans sublime teknik.

Kiyonji18-12-22 20:23

• ★★★★★3

Stoppede du med at se fodbold efter 80 minutter? Det lyder sådan. Argentina stoppede med at spille fodbold, da de troede at sejren allerede var i hus og blev fortjent straffet. Det er fløjtende ligegyldigt hvordan de første 80 minutter forløb.

Hvis man ikke udnytter sine chancer så fortjener man ganske heller ikke at vinde. Så simpelt er det. Der er ingen trofæer der bliver givet på baggrund af flot spil og chancer.

Dommerfejl og lignende hændelser uden for holdendes kontrol er det eneste punkt, hvor vi reelt kan snakke om ufortjent.

Kruse18-12-22 21:01

• ★★★★2

Nej.. Jeg ville synes, at det var irriterende og fandens typisk for de hold jeg holder med.. Og det er satme sket ofte for både agf og Liverpool over de sidste 25 år.

dyg18-12-22 21:24

• ★★★★★0

Nej, Kruse, jeg så skam hele kampen fra start til slut. Men lad os bare lukke den her, for det her bliver vi ikke om. Jeg har fremlagt mine argumenter og du har fremlagt dine, og vi ser åbenbart forskelligt på tingene.

Hav en fortsat god aften. :)

NightHawk18-12-22 21:52

• ★★★★★1

Nemlig. Hvis alle ens skud rammer stolperne og overliggeren, fortjener man så at score? Man kan jo trods alt ikke ramme indenfor målrammen. Og hvis man sparker indenfor målrammen, men modstanderholdets målmand redder alle skud, fortjener han så ikke at holde buret rent?

Kruse18-12-22 21:56

• ★★★★1

RIP Vialli, det var sgu for tidligt!

dyg 6-01-23 12:02

• ★★★★★1

En gentleman og den ultimative spiller-manager. Tror jeg smider FA Cup-finalen fra 2000 på tv'et senere i aften, mens jeg arbejder.

The Insider 6-01-23 12:11

• ★★★★1

Så smider jeg LFC - Barca kampen på.. Mest af alt for at glemme alt om hvor ringe vi er lige nu.

dyg 6-01-23 12:16

• ★★★★★0

Duuuude. Om et halvt år er I i Champions League-finalen, mens vi jubler over kvalifikationen til Europa Conference League (og selv dét ser uopnåeligt ud lige nu).

The Insider 6-01-23 12:25

• ★★★★1

Du har fået for mange nuggets igen nu, vi ender med at købe Bellingham for alligevel at rykke ned, hvilket betyder vi må sælge ham for en skilling og ender med at gå konkurs.

dyg 6-01-23 12:33

• ★★★★★0

Shiiiit, hvis I når at få Bellingham her i januar, så bliver I sgu mestre igen. City er trætte, Arsenals nedtur starter efter Newcastle-kampen. På forhånd tillykke, man!

The Insider 6-01-23 12:35