Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★1

    Heller bare skode den ordentlig og putte det tilbage i pakken til man kommer hjem..

    Weird_J 2-01-23 18:08

  • ★★★★5

    Alternativt skulle jeg gå rundt med et metalæske, men det gør man jo ikke.

    Det kunne man jo så gøre. Eller noget andet. Eller man kunne lade helt være. Jeg forstår bare ikke hvorfor du er villig til at afskrive alle andre alternativer end bare at smide dit skrald hvor du står. Beklager.

    gi-jones 2-01-23 19:09

  • ★★★★1

    Det er heller ikke farligt at fnulre det sidste tobak ud og smide filteret i skraldespanden.

    Men udover det, så forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor lommeaskebægere ikke er en ting. De er virkeligt smarte, og de holder også lugten af skodder inde.

    Lommeaskebægere er nemlig super fine. Man kan oven i købet få dem gratis flere steder, og ellers koster de 10-15 kr. og kan genbruges mange gange. Jeg havde altid et med rundt, dengang jeg røg, mens jeg gik tur med hunden.

    Problemet med bare at smide dem er, at det tager virkelig lang tid at nedbryde filteret. 

    Som hundeejer er jeg dog mere bekymret for alle de fortrinsvist unge, der bare smider deres snus o.l. rundt omkring. Der er efterhånden mange sager i DK med hunde, der er døde af at have spist henkastet snus, fordi det lugter godt for dem. En af vores gode hundevenner var millimeter fra at miste sin hund sidste år, fordi den fandt snus blandt noget tang på stranden og åd det, uden at de opdagede det. 

    thomsen 3-01-23 12:40

  • ★★★★2

    En anden ting, som der er overraskende mange, der er helt ligeglade med, er hundelorte. Jeg bor på Sluseholmen, og for fanden hvor er jeg træt af at se hundelorte overalt hver dag. En af mine venner har flere gange konfronteret folk med det herude, og han er næsten konsekvent blevet lovet tæsk hver gang han kommenterer det.

    Jeg overvejer lidt altid at have et par latex-handsker i lommen, så jeg kan kaste det i nakken på hundeejeren, hvis jeg engang skulle opleve det.

    dyg 3-01-23 12:49

  • ★★★★★★1

    Noget der altid har undret mig er at mange åbenbart sagtens kan slæbe mad og drikkevarer med til stranden - men så er det pludselig blevet for tungt, og de magter ikke at bære den tomme emballage med hjem.

    Fuldskab er ikke en undskyldning som holder i byretten - der er ingen der forhindrer dem i at have en pose med til affald, og starte på at smide i den mens man er ædru.

    Wayne 3-01-23 13:00

  • ★★★1

    Vi har en del problemer med unge mennesker på scooter, der sviner helt vildt. Nu er petangklubben flyttet for at give plads til padeltennis, men førhen flød det ofte med skrald ved deres klubhus. Brædder og bænke blev jævnligt smadret, og nogle har også forsøgt at sætte ild til det. Det offentlige toilet ved veteranbanen har været smadret ad flere gange. Utroligt når det lavet i metal, men de har været ihærdige.

    Det værste var dog sidste år, hvor nogle unge mennesker ad flere omgange, slæbte en stor betonklods ud midt på omfartsvejen. Det var lige der ved midnat, hvor jeg kommer hjem fra arbejde, så der kørte jeg forsigtig igennem i noget tid. Det blev dog opklaret, da fjolserne havde filmet det og delt det med deres venner over de sociale medier.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-01-23 13:51

  • ★★★0

    Har jo holdt nytår og har været så kløgtig at tage fri her nogle dage efter og skal først på arbejde i morgen. Og det kun i to dage, så har jeg fri igen. Det er jeg glad for, da jeg stadig ikke er helt over det. Holdt så også lidt efterfest helt til natten til mandag. Nu er jeg gået i gang med at ryde op og gøre rent. Kan blive ved med at finde alt der papir og stjerner for bordbomberne. 

    Aranyhajú Nyárszépe 3-01-23 13:55

  • ★★★★1

    I vores lejlighedskompleks har vi central affaldssug, så vores affaldsskakter fører vores husholdningsaffald ned i kælderen, og så kan skraldebilen suge det ud derfra.. Det virker fint, når folk ikke er idioter!

    Systemet har dog været blokeret i en af blokkene lidt for tit, det sidste nye er her henover julen, hvor der igen var en blokade i systemet. Det viser sig, efter at have arbejdet på at få det fikset i et par dage, at der ca. 70m fra nærmeste adgangshul (det er åbenbart et stort system) sidder et bræt fast, som nogen har smidt ud i skakten! Det er utroligt hvor uansvarlige folk kan være!

    Nu skal vi så have skåret et stort hul i betonen i vores kælder, så de kan komme ind til røret, som de skal skære op, så de kan fjerne det bræt... Det bliver slet ikke dyrt, og desværre ved ingen, hvem der er den ansvarlige, så vi kan ikke bare sende regningen videre til idioten.

    dyg 3-01-23 13:56

  • ★★★0

    Jeg troede ikke man brugte affaldsskakte længere.

    Vi har haft en container stående til haveaffald, men folk brugte den til alt muligt storskrald. Sofaer og andre store møbler blev bare dumpet ved siden af. Det kostede os 50.000 om året at få fjernet alt det skrammel. Nu er den blevet fjernet. Det har også kostet os at få fjernet indkøbsvogne, da supermarkederne ikke selv gider hente dem. Nu har vi dog fundet ud af hvem det er der stiller dem. Beboerformanden siger så at han bare får regningen. Det tror jeg så bare ikke vi får meget ud af, da manden er en forhutlet type på heroin.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-01-23 14:47

  • ★★★★1

    Jo, gudskelov bruger vi dem stadigvæk. Med centralsug fungerer det også fint, selvom vi må lytte til skraldevognen stå og brumme i en halv time et par gange om ugen. Folk er generelt nogle idioter til at sortere affald, især ved lejeboliger!

    dyg 3-01-23 14:49

  • ★★★2

    For mange år siden boede jeg i et "ghetto" boligkompleks. Det var lykkedes nogle af beboerne at mase en sofa ned i affaldsskakten. I stykker selvfølgelig, men stadig.

    NSF 4-01-23 13:29

  • ★★★★★★1

    Har lige været ved tandlægen. Traditionen tro trak han en tand ud. Denne gang mundrede vi os med en visdomstand. Og der var kun ren moro, da regningen på 1300,- blev overrakt. Så sandelig en mindeværdig eftermiddag, som jeg heldigvis havde taget fri fra arbejde, for at være aktiv deltager i. Bedøvelsen er endda allerede ved at aftage, så jeg rigtigt kan mærke livet flyde rundt i min afslappede og rolige krop.

    davenport 4-01-23 16:12

  • ★★★★★★0

    Der er sgu heller ikke noget at bruge de visdomstænder til...og så længe det er de bagerste tænder, så betyder det ikke en skid.

    ----

    Har hentet sønnike fra børnehave, og som altid har han 1½ times skærmtid, når han kommer han hjem. Han kreerer baner i Geometry Dash på tablet, mens jeg ser dårlige dokumentarfilm på dobbelt-speed...fordi de er på TSPDT TOP1000, men for dælen, de er kedelige...også på 2x speed

    Guldager 4-01-23 16:41

  • ★★★★2

    Fik lige en besked af min forsikring om at jeg manglede at svare på en anden besked, som de havde sendt i november. Åbenbart er der en eller anden, der har anmeldt et uheld, hvor jeg skulle være impliceret, så de mangler lige at få min skadesindberetning.

    Problemet er bare, at jeg aldrig har været indblandet i en skade (jo, jeg fik et stenslag i 2021 og fik skiftet forruden, men det er også det), og slet ikke den 22. november i Kbh NV, en dag, hvor jeg var på barsel med den mindste, og slet ikke var ude på køretur.

    Nu må jeg se, om de kan komme med lidt flere detaljer om, hvad de rent faktisk mener, der skulle være sket.

    dyg 5-01-23 10:09

  • ★★★★0

    For mange år siden boede jeg i et "ghetto" boligkompleks. Det var lykkedes nogle af beboerne at mase en sofa ned i affaldsskakten. I stykker selvfølgelig, men stadig.

    Fuck, hvor genialt. Der må jo være nogen fordele ved at bo sådan et sted :-)

    S. Rico 5-01-23 12:46

  • ★★★★★★1

    Jeg leger med ChatGPT, og det er jo helt vildt, hvad den kan. Der er ingen tvivl om, at det bliver et problem for skolerne. Og dog - det er kun hvis man vælger at se det sådan. Jeg er overbevist om, at AI vil ændre den måde, man skal lave undervisning på, og det er kun en fordel hvis man ser AI som en styrke og et hjælpemiddel. Der er dog virkeligt mange konservative lærere, der stadig insisterer på røv til sæde og udenadslære...

    Anyhow...ChatGPT er en tidsrøver af format. Nu tænker jeg ikke, vi skal spamme denne tråd med ChatGPT-ting (der kan laves en seperat tråd, hvis det bliver nødvendigt). Men jeg har et eksempel her:

    Mit input: "Skriv en outline til en ny Harry Potter-film" - dens svar (som tager ca. ligeså lang tid for den, som det tager at skrive det):

    "Harry Potter er voksen nu, og han har fået børn. Han bor i en lille by væk fra alt magi, men hans verden vender op og ned, da hans datter begynder at udvise tegn på magiske evner. Harry er bange for, at hendes liv vil blive lige så farligt som hans eget var, så han forsøger at holde hende væk fra alt, der har med magi at gøre.

    Men da en ond troldmand vender tilbage og begynder at hærge landet, bliver Harry tvunget til at tage affære. Han drager tilbage til Hogwarts for at få hjælp fra sine gamle venner og lærere, men han opdager hurtigt, at tingene ikke er, som de engang var. Der er splid og uenighed blandt de gamle venner, og Harry er nødt til at finde en måde at få dem til at arbejde sammen igen for at besejre troldmanden.

    Samtidig kæmper Harrys datter med sin egen indre kamp. Hun vil gerne være en del af magisamfundet, men hun er bange for, at hendes evner vil føre hende ind i farlige situationer. Harry må lære at tillade sin datter at træffe sine egne valg og støtte hende, uanset hvad der sker.

    Sammen med de gamle venner og med hjælp fra nye allierede, kæmper Harry og hans datter mod troldmanden og hans onde hær. De må træffe svære valg og tage store risici, men til sidst lykkes det dem at besejre fjenden og bringe fred til landet igen. Harry lærer, at selv om tingene aldrig bliver helt, som de var, kan man altid finde en måde at stå sammen og kæmpe for det, man tror på."

    Guldager 5-01-23 19:54

  • ★★★★0

    Ja, det er ret vildt. Hvis man ser bort fra sådan noget som ophavsret, som måske godt kunne blive et issue, er det spørgsmålet, om der overhovedet bliver behov for menneskelig content creation X antal år ude i fremtiden? Om det så er nyheder, anmeldelser, blogs, oversættelser....

    Jeg tror, at der er rigtig mange indenfor kommunikation, sprog, reklame osv., der fremover vil skulle finde nye karrieremuligheder som fx Wolt-bude :)

    (Herunder mig selv).

    chandler75 5-01-23 20:36

  • ★★★★★★0

    Jeg tror, at der er rigtig mange indenfor kommunikation, sprog, reklame osv., der fremover vil skulle finde nye karrieremuligheder som fx Wolt-bude :)

    De fleste jobs vil på et tidspunkt blive erstattet af et eller andet :) - for content creators er det så måske indenfor de næste 30 år. For samlebåndsarbejdere var det for mange år siden.

    Guldager 5-01-23 21:37

  • 0

    Der er også denne samtale mellem Joe Rogan og Steve Jobs: www.youtube.com/watch

    Kiyonji 5-01-23 21:38

  • ★★★★★0

    Guys guys, kan i ikke lave en Black Mirror tråd til alt det der :)

    Elwood 6-01-23 08:45

  • ★★0

    Skal ud og hente et ny køleskab om et par timer, glad for min far har en ladbil jeg kan hjælpe. Det virke lidt uoverskueligt at skulle transportere et 2m høj køleskab stående, i en Aygo.

    HelmerJ 6-01-23 09:21

  • ★★★★0

    Da Guldager brokkede sig over sygdom i efteråret slog jeg det hen, for vi havde ikke været syge herhjemme overhovedet i månedsvis. Men jeg har taget revanche! 

    Jeg havde 5 dage med mavevirus og ekstrem træthed i slutningen af november. Blev ramt af en halv-ond forkølelse i starten af december. Blev ramt af streptokok-halsbetændelse lige før jul, og nu har jeg ondt i halsen igen, med 39.8 i feber forleden nat. Jeg er ved at være træt af det her!

    dyg 6-01-23 09:27

  • ★★★★0

    Streptokok-halsbetændelse igen.. Endnu en omgang penicillin, og så skal resten af familien tjekkes for streptokokker på mandag.

    dyg 6-01-23 11:51

  • ★★★★★★1

    Fandeme surt, dyg. Jeg var heldigvis ovre det efter ca. 4 dage på pencillin.

    ---

    Da vi var syge havde Pia jo lungebetændelse, og blev indlagt - her fandt de en fortætning på lungerne, som skulle tjekkes d. 2. januar. Har gået og været lidt smånervøs, fordi der stadig er en risiko for, at hendes kræft vil komme tilbage igen, og hvis den gør, vil det oftest være i lungerne (og hvis den gør, er det uhelbredeligt). Men der var ikke noget denne gang, så endnu en alarm afblæst. Der skal nok komme et par situationer igen, hvor der kommer en cancer-scare, men fordi det er over 3 år siden hun blev erklæret rask uden spor af noget som helst, så bliver frygten mindre og mindre hele tiden. 

    ----

    And now to something completely different: skal lige på sushi og øl ad libitum først og derefter til metal. Cabal, Mite, Blodrus. Der er ikke noget ekstraordinært, men en god gedigen omgang dansk metal.

    Guldager 6-01-23 14:45

  • 0

    Har lige haft en arbejdsdag alene, da det er helligdag. Til gengæld tjener jeg ekstra penge på det og nu har jeg min friuge og slipper for at skulle møde klokken 7. Det er også et inhumant tidspunkt at arbejde på.

    Så nu sidder jeg og kigger på kattevideoer fra The Dodo og tænker jeg vil se en muligvis vil se Glass Onion i aften.

    Kiyonji 6-01-23 16:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen