"Training Day"-instruktør laver filmen om Michael Jackson

Antoine Fuqua tager hul på optagelserne til "Michael" allerede i år.

Det vrimler p.t. med nyheder om kommende biopics, der skildrer store, afdøde musikeres tumultariske liv. Forleden delte vi det første billede fra biografifilmen om Amy Winehouse, og i går kunne vi fortælle, at en film om George Michaels liv er på tegnebrættet.

Og nu er filmen om popkongen Michael Jackson klar på at komme ud af starthullerne. Variety rapporterer, at Antoine Fuqua ("Training Day", "Emancipation") skal instruere filmen, der blot bærer titlen "Michael".

Og kameraerne begynder at rulle inden for de kommende måneder, men vi ved dog endnu ikke, hvem der skal spille Jackson.

Læs også: Filmen om Bob Marley finder sin hovedrolleindehaver

Som vi rapporterede helt tilbage i november 2019, så produceres filmen af Graham King, som tidligere lavede Queen-filmen "Bohemian Rhapsody". Og manuskriptet skrives af John Logan, der tidligere har skrevet så forskelligartede projekter som "Gladiator", "The Aviator" og "Star Trek: Nemesis".

Men først nu, godt tre år senere, har King fundet den rette filmmager til projektet. Om projektet udtaler Fuqua selv:

"Min karrieres første film var musikvideoer, og jeg føler stadig, at kombinationen af film og musik ligger dybt i mig. For mit vedkommende er der ingen musiker med den samme power, karisma eller musikalske genialitet som Michael Jackson. Det, han lavede, inspirerede mig til at lave musikvideoer."

Tiden vil vise, om "Michael" også vil portrættere de mere kontroversielle aspekter af Jacksons livshistorie – herunder flere anklager om børnemisbrug – men ifølge Variety vil filmen altså "skildre samtlige aspekter af Michaels liv."

Kommentarer

"Training Day"-instruktør laver filmen om Michael Jackson

  • 0

    Helt klart ikke mit første valg....faktisk et lidt underligt valg når man tænker på hans bagkatalog...

    Goodspeed19-01-23 09:38

  • 0

    Efter min mening skulle de lave forskellige segmenter med forskellige skuespillere, ligesom de gjorde i I'm not there. Alt andet vil enten ikke ligne, eller virke karikeret efter min mening.

    Sichlau19-01-23 12:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen