Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★1

    Fra DBA fik jeg følgende film

    Tusk, på Blu Ray med Justin Long, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand. Pris inkl forsendelse 94kr...

    Ryder66616-01-23 16:38

  • ★★★★★★1

    NU stopper det...men fik lige købt fra Powerhouse igen:

    R.P.M. -en Stanley Kramer, som dog ikke skulle være blandt hans bedste. Men han er en af tre instruktører, der har lavet tre 10/10-film. De to andre er Darren Aronofsky og Sergio Leone.

    Carla's Song af Ken Loach. Altid interessant med hans socialrealistiske film.

    Immaculate Conception af Jamil Dehlavi. Har set hans Born of Fire, som er en ok film, men den var flot lavet og lettere fucked. 

    Guldager16-01-23 17:35

  • ★★★★★0

    NU stopper det...men fik lige købt fra Powerhouse igen:

    Hehe, Guldager du er ligesom Mike Hall i "Rust Valley Restorers". Han siger også hele tiden, at han ikke vil købe flere ting (vintage-biler) og så ender det altid med, at han gør det modsatte fordi han er så nørdet og passioneret omkring det han samler på, at han ikke kan lade være med at købe mere hjem til samlingen. :)

    NightHawk17-01-23 18:19

  • ★★★★★1

    Jeg har i dag i øvrigt fået et par pakker fra Amazon.UK:

    • Dean and Me : A Love Story by Jerry Lewis (bog)
    • On the Cool Side of My Pillow : Essays by Bruce Campel (bog)
    • Bryan Adams : Anthology (CD)
    • Metric : Art of Doubt (CD)
    • Courtney Barnett : Things Take Time, Take Time (CD)
    • Doctor Who : The Power of the Doctor (BD)
    • Robin of Sherwood - The Complete Series (BD)
    • Anne With an "E" - The Complete Series (BD)

    Lige siden jeg første gang hørte om konfkikten og det store brud mellem de to tidligere makkere og venner Dean Martin og Jerry Lewis, som skete tilbage i 1956 efter mere end 10 års succes sammen, har jeg været nysgerrig på at vide mere om, hvad der helt præcist skete op til, under og efter det store skænderi. Og alt det skulle man få et yderst deltalteret indblik i med bogen "Dean and Me : A Love Story".

    Så hapsede jeg også lige den nyeste bog fra Bruce Campbell, som bare altid er en fest at læse. Denne samling af essays handler ikke om noget bestemt, men er en blanding af løst og fast af, hvad han har gjort sig af tanker om alt mellem himmel og jord.

    Og så fik jeg endelig købt den allersidste special med Jodie Whitaker som den tidsrejsende Doctor Who i den 87 minutter lange "The Power of the Doctor", som ud over hendes afsked med rollen også er et farvel til de sidste tre sæsoners udskældte showrunner Chris Chibnall. Fra næste sæson af vender Russell T. Davies (som skabte reboot-serien tilbage i 2005) nemlig tilbage bag roret og har tilmed fået fuld kreativ kontrol over løjerne. Det lover godt for fremtiden i Doctor Who universet. :)

    NightHawk17-01-23 19:03

  • ★★0

    Fra iMusic

    En CD med musiker/skuespiller Gavin Rossdale's band: Bush, The Art Of Survival. Pris 149kr inkl forsendelse. Har alle deres cd'er. Vidste faktisk ikke at der var udgivet et nyt album før fra et par uger siden. Det kunne ikke betale sig at købe den fra udlandet da det ville koste cirka det samme og muligvis ville komme told oveni.

    Ryder66618-01-23 16:00

  • ★★0

    Det blev til en enkelt film fra iMusic

    Arlington Road, på Blu Ray med Jeff Bridges, UK release med engelsk tekst. Pris inkl forsendelse 105kr...

    Ryder66619-01-23 15:40

  • ★★★★★0

    Så dukkede de sidste par film i denne omgang op i dag. :)

    Fra Amazon.UK:

    • The Legend of Billie Jean (BD)
    • Justice League vs. The Fatal Five (BD)
    • Man On The Run (BD)
    • Hoffman - Limited Edition (BD)

    NightHawk19-01-23 16:29

  • ★★★1

    The Legend of Billie Jean (BD)

    Nice, så den for første gang for et par måneder siden. Den trænger til noget mere opmærksomhed og behandler emner der stadig er superaktuelle i dag.

    NSF19-01-23 21:32

  • ★★★★★0

    Fra Vinegar Syndrome:

    • Knife + Heart (BD)
    • Trauma (BD)

    Kruse20-01-23 13:33

  • ★★★★★0

    Nice, så den for første gang for et par måneder siden. Den trænger til noget mere opmærksomhed og behandler emner der stadig er superaktuelle i dag.

    Ja, det er en rigtig god film med et interessant tema. Det er dog lang tid siden, at jeg har set filmen, (det var helt tilbage i VHS dagene), så glæder mig til et gensyn. Kunne se at der også er et kommentarspor på BD'en, så det bliver interessant også her at kunne få noget mere info om filmens tilblivelse m.m. :)

    NightHawk20-01-23 13:59

  • ★★★★★★0

    NU stopper det

    Eller...det gjorde det så ikke ;)

    Fra Amazon.uk:

    • Rocco and His Brothers
    • Novocento (eller 1900)
    • Earwig and the Witch - hvilket var grunden til bestillingen
    • The Red Turtle

    Guldager21-01-23 21:18

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.uk:

    • Rocco and His Brothers

    Har du set den før? En fremragende Visconti-film.

    Kruse21-01-23 21:35

  • ★★★★★★0

    Har du set den før? En fremragende Visconti-film.

    Nej, men jeg har egentlig ikke så store forventninger. Har kun set Death in Venice og The Leopard og var ikke speciel vild med nogen af dem. Men det er jo en klassiker, så giver den en chance :)

    Guldager21-01-23 22:29

  • ★★★★★0

    Nej, men jeg har egentlig ikke så store forventninger. Har kun set Death in Venice og The Leopard og var ikke speciel vild med nogen af dem. Men det er jo en klassiker, så giver den en chance :)

    Hmm, det kan være du bare ikke er til Visconti. Jeg synes alle tre er på samme fremragende niveau. Håber du får en bedre oplevelse med denne :)

    Kruse21-01-23 23:52

  • ★★★★1

    Vedr. den manglende pakke, som jeg skrev om tidligere:

    Nå, men jeg hørte aldrig tilbage fra Aramex, selvom de skriver, at man vil blive kontaktet indenfor 48 timer.

    Jeg skrev derfor til re-shipperen Stackry for at bede dem om at kontakte Aramex. 

    Desværre vendte de tilbage med beskeden om, at pakken nu anses for at være tabt.

    Jeg er fuldstændigt slået ud!

    Det er tre måneders indkøb, der er væk!

    Jeg regnede sammen forleden, at der var for i omegnen af $600 i kassen, og dertil har jeg betalt omkring $100 til Aramex for det privilegie at få mine film stjålet!

    Det svier naturligvis også til mig selv, for (som altid) har jeg nedskrevet værdien med henblik på tolden. 

    Normalt vil jeg forsøge at ramme, så værdien er sat til at være nogenlunde det samme eller lidt over fragten, nogle gange mere, måske halvdelen af den rigtige værdi. Men denne gang ramte jeg helt skævt, fordi jeg ikke havde lavet en sammentælling inden, og derfor ikke rigtigt havde gjort mig klart, hvor meget der egentligt var for, og fordi man ikke kunne rette toldsedlerne, når pakkerne først var konsolideret, og man kunne se portoomkostningerne. 

    Så pakken er måske forsikret for en tiendedel.

    Det helt dumme er så, at jeg faktisk sad og overvejede, om jeg ikke skulle bruge en mere anerkendt kurér som FedEX eller DHL, nu det var tæt på jul, og der kunne dukke problemer op. Men dum som jeg er, så tænkte jeg, at det jo var gået godt de andre gange, så hvorfor skulle det ikke gøre det igen ...

    Jeg slår mig selv i hovedet, fordi jeg ikke fulgte min mavefornemmelse og anvendte et andet, mere anerkendt fragtselskab, og fordi jeg ikke satte værdien højere. Men det er også nogle uheldige tilfælde blandet ind. Hvis Scream Factory fx ikke havde taget næsten to måneder om at sende det sidste af mine store ordrer fra deres udsalg, så var pakken for længst blevet sendt og var kommet udenom al julekaosset. 

    Jeg prøver at sige til mig selv, at det selvfølgelig kun er penge, selvom det for mig er en enorm stor sum. Men det ærgrer mig også, at nogle af tingene er købt på nogle ret unikke udsalg, som nok ikke kommer igen, og det vil derfor blive meget dyrere at anskaffe tingene, selv hvis jeg køber dem på et andet udsalg.

    Fx er Olive jo efter sigende ved langsomt at lukke helt ned, og derfor havde Deep Discount et fantastisk tilbud, hvor man kunne købe en Olive-udgivelse og få en anden gratis. Jeg fik endeligt købt den lækre Collectors-udgave af Orson Welles' Macbeth, som jeg længe har kigget på, og også et nogle B-film (Hangar 18, The Horrible Dr. Hichcock, It! Terror From Beyond Space) jeg længe gerne har villet have (Kino har i mellemtiden annonceret en ny udgave af den sidste, så den overlever jeg i det mindste at miste. 

    Men den helt store ting var Scream Factorys ti års jubilæums udsalg. Normalt er deres oktober-udsalg jo ikke særligt gode - de giver måske 10-20% rabat, noget man sagtens kan finde på deres udgivelser hos de fleste forhandlere i løbet af året. Men her gav de hele 50%! Dvs. at skiver, som vejledende kostede $30, og som de selv på udsalg normalt ville sælge for $22-23, nu kun kostede $15. Så jeg gik pænt meget amok og købte for $400-500 fordelt på to store ordrer. Jeg fik bl.a. de fire sidste Universal Horror Collections til kun $35/ stk, og de har ellers aldrig været billigere end $42-43. 

    Jeg var også heldig at få nogle ting, der næsten lige er gået OOP til nogenlunde normal pris, bl.a. Kinos Ida Lupino-boks, en film noir fra eBay og Indicators The Devil's Men. 

    Det første bliver nu at skynde mig at købe de ting igen, inden priserne skyder endnu mere i vejret. 

    Den eneste lillebitte trøst er, at regionsfrie blu-ray-afspillere trods alt stadigvæk er en niche ting og er blevet svære at få fat på. Langt de fleste af de ting, der var i kassen er låst til region A, så jeg kan da håbe, at der nu sidder en uærlig fragtmedarbejder et eller andet sted med 30-35 film, som han ikke kan afspille ...

    Hvis jeg har lært noget af det hele, så er det ...

    1) aldrig at nedskrive værdien mere, end man kan tåle at miste.

    2) brug de kendte store kurértjenester. Med de billige følger usikkerhed.

    3) anvend ikke Aramex, selvom de er billige.

    4) anvend aldrig, som i ALDRIG, Aramex!

    / slut på rant

    thomsen22-01-23 14:09

  • ★★0

    Fik følgende film fra eBay

    Midnight Heat aka Blackout, på Blu Ray med Brian Bosworth, Limited mediabook Edition, nummer 83/110. Tysk release med engelsk lydspor og engelsk tekst. Købt spritny stadig plomberet.

    Plus en gratis bonus dvd bestående af Extreme Force, med Michel Qissi, tysk release med engelsk lydspor og engelsk tekst.

    Pris for dem begge inkl forsendelse fra samme sælger 219kr.

    Blev glædeligt overrasket da det ikke stod nævnt på bestilling at den fulgte med. Så overall en god del, selv om Extreme Force, dog er brugt. Men det gør skam ikke noget...

    Ryder66624-01-23 15:08

  • ★★1

    Fik følgende film fra filmmarked.dk

    Miami Vice, på Blu Ray med Colin Farrell, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand. 

    Che: A Revolutionary Life, på Blu Ray med Benicio Del Toro, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Chain Reaction, på Blu Ray med Keanu Reeves, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for alle 3 stks inkl forsendelse cirka 339kr.

    filmene bestilt igår eftermiddags, modtaget idag. Endda med postnord, så det er virkelig gået hurtigt med at levere. Og så med omdeling.

    Ryder666 1-02-23 12:04

  • ★★0

    Tjekkede lige postkassen og i den, fra DVDCITY lå følgende film...

    Fair Game på dvd med Cindy Crawford, region 2 release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand. En film jeg havde ledt længe efter, i den udgave.

    Precious, på Blu Ray med bl.a. Mariah Carey, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand.

    Samlet pris for dem begge inkl forsendelse 140kr..

    Ryder666 2-02-23 04:30

  • ★★★★★1

    Var lidt hurtigt ude med en bestilling denne gang hvilket skyldtes, at jeg skulle have fat i nogle fødselsdagsgaver til min niece, som bliver 3 år her til februar. Hun er blevet helt vild med det legetøj der hedder Sylvanian Family - det var det som i gamle dage gik under navnet "Skovens Dyr" - så her har jeg købt en autocamper med alt muligt tilbehør, en slotsbørnehave, og så familien Valnød, der består af fire egern. Og så købte jeg også lige lidt film til mig selv. Alt sammen er købt fra den tyske Amazon. :)

    Fra Amazon.De

    • A Boy Called Christmas (BD)
    • Fatman (BD)
    • The Shape of Water (BD)
    • About Schmidt (BD)
    • Absence of Malice (BD)
    • Cat On a Hot Tin Roof (BD)
    • Fort Apache, The Bronx (DVD)

    NightHawk 2-02-23 14:56

  • ★★★★1

    Er lidt spændt på, om min bestilling går igennem. 

    Jeg har for første gang brugt en canadisk re-shipper og en "assisted purchase"-ordning.

    Jeg faldt over to blu-rays fra Kino hos en lille canadisk forhandler. Begge er udgået for et par år siden, og koster dyrt, hvis man overhovedet kan finde dem (lige nu er de eneste eksemplarer til salg i prisklassen $80-120 per styk). Den canadiske forretning havde tilsyneladende lige præcist ét nyt eksemplar tilbage af hver til normal standardpris. Men de sender ikke til udlandet, ja man kan ikke engang få lov til at betale for dem, hvis man ikke har et canadisk betalingskort. 

    Så nu har jeg bedt den canadiske re-shipper om at bestille dem for mig (mod et gebyr). Jeg tænker, at det uanset hvad nok vil ende med at være væsentligt billigere end at give $200 + porto m.m. for dem på eBay. 

    De skulle være bestilt, og jeg kan se, at de nu står som out of stock hos forhandleren. Men jeg venter med at juble, til de er i hus. Man har jo før oplevet, at en forretning har listet en vare, som de så viser sig ikke at kunne finde alligevel. 

    Alternativt har jeg fundet en svensk forretning, der har den ene på lager. De sender dog heller ikke ud af landet. Den anden lader til at være stort set umulig at opdrive til menneskepenge lige nu. Men man kan selvfølgelig altid gemme en søgning på eBay og håbe, at den dukker op henad vejen. 

    thomsen 2-02-23 15:40

  • ★★★★1

    Det lykkedes sørme! Fik en mail i nat om, at shipbymail.com havde modtaget pakken med de to film. Så nu har jeg fluks sendt dem videre til en amerikansk re-shipper for at blive pakket sammen med nogle andre ting.

    Der er tale om to blu-rays udgivet af Kino tilbage i 2015 og 2016. 

    Den første er The Magnetic Monster (1953), der skulle høre til i den bedre ende af 1950'ernes sci-fi-horror.

    Den anden er den hårdkogte politifilm Report to the Commissioner (1975). Jeg kender den ikke rigtigt, men den blev vist sammen med Sjöwall og Wahlöö-filmatiseringen The Laughing Policeman (1973) til en dobbeltforestilling i Cinemateket i sidste uge, og jeg har hørt og læst flere, der har været helt oppe at ringe over den. Der er sågar en af mine venner, der nu regner den for en af sine nye yndlingsfilm.

    Desværre er Kinos blu-rays af begge udgået for et par år siden. De var oven i købet de eneste blu-ray-udgivelser i verden, så der er ikke noget at vælge imellem, hvis man vil have dem.

    Jeg kunne se, at politifilmen var blevet solgt til ca. 250 kr. på eBay for en måned siden og igen i december. Men lige nu koster det billigste eksemplar $80. Og Magnetic Monster skal man af med over $100 for at få.

    Det lykkedes dog at google mig frem til to steder, der påstod at have sci-fi-filmen på lager til normal fuld pris. En svensk onlinebutik, der skulle have 300 SEK for den, og en canadisk butik, der skulle have CA$33. Ingen af dem sendte dog ud af landet. Jeg tænkte, at jeg nok kunne finde en i Sverige, der ville hjælpe mig med at købe den og sende den til DK. Men da jeg blev opmærksom på politifilmen og opdagede, at den stadigvæk kunne fås i den canadiske shop, så valgte jeg at prøve her.

    Jeg spurgte på et forum for klassisk horror, om der var nogen canadiere, der ville hjælpe. Men jeg fik ikke svar, så jeg efter et par dage, endte jeg med at google mig frem til en canadisk re-shipper og prøve deres "assisted purchase"-service. 

    Selvfølgelig koster det ekstra at få dem sendt gennem USA først. Men det bliver sammenlagt stadigvæk meget billigere end at betale $80-100 per styk. 

    thomsen 3-02-23 13:35

  • ★★★★★1

    Modtog i dag fra Amazon.De:

    • Bolt-Man (Masters of the Universe figur)
    • Kobra Kahn ( Masters of the Universe figur)

    Så fik jeg lige to nye figurer hjem til min samling, hvilket jeg er ret glad for, da flere af Masters figurerne efterhånden er blevet sværere og sværere at få fat på. Selv hos en af de største amerikanske sider der sælger figurer og merchandice, BigBadToystore, er flere af figurene udgået - bl.a. Kobra Kahn og Bolt-Man, som jeg så i stedet heldigvis fik fat i fra den tyske Amazon, da de tilfældigvis havde fået nogle stykker på lager, og vel at mærke til cirka den pris de normalt plejer at koste. 

    Man kan selvfølgelig godt få fat i de udgående figurer andetsteds - eksempelvis Ebay - men så er det til den dobbelte eller tredobbelte pris. Jeg har en fæl mistanke om, at der sidder spekulanter derude som opkøber store partier af figurene og herefter sælger dem til ågerkarlepris, så de kan tjene nogle hurtige penge, hvilket så desværre går ud over os rigtige fans og samlere.

    Men nu har jeg da i det mindste fået fat i både Bolt-Man og Kobra Kahn til den almindelige pris, så det er sgu ret fedt. :)

    NightHawk 3-02-23 16:07

  • ★★1

    Fik følgende film fra DBA

    Bullet Train, på Blu Ray med Brad Pitt, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Ambulance, på Blu Ray med Jake Gyllenhaal, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Pris for dem begge inkl forsendelse fra samme sælger 120kr.

    Ryder666 3-02-23 18:53

  • ★★1

    Fik følgende film idag

    Fra DVDCITY

    American Virgin, på Blu Ray med Rob Schneider, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    The Big Year, på Blu Ray med Jack Black, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Legally Blonde 2, på Blu Ray med Reese Witherspoon, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Grown Ups 1, på Blu Ray med Adam Sandler, dansk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet.

    Samlet pris for alle ovenstående film 229kr inkl forsendelse

    Fra Gucca

    Mobsters, Limited edition, på Blu Ray med Christian Slater, dansk release med dansk tekst. Indeholder plakat og postkort.

    The Vanishing, på Blu Ray med Gerard Butler, nordisk release med dansk tekst.

    Bird Om A Wire, på Blu Ray med Mel Gibson, dansk release med dansk tekst.

    On The Line, på Blu Ray med Mel Gibson, nordisk release med dansk tekst.

    Samlet pris for alle ovenstående film fra Gucca 359kr inkl forsendelse.

    Fra DBA

    Get The Gringo, på Blu Ray med Mel Gibson, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Crash, på Blu Ray med Matt Dillon, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem begge 115kr inkl forsendelse fra samme sælger.

    Mere fra DBA

    127 Hours, på Blu Ray med James Franco, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Vice, på Blu Ray med Christian Bale, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem begge fra samme sælger 100kr, inkl forsendelse 

    Ryder666 4-02-23 23:12

  • ★★0

    Fra DBA

    Ambushed, på dvd med Courtney B Vance, region 2 release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand.

    Bringing Down The House, på dvd med Steve Martin, region 2 release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem begge inkl forsendelse cirka 90kr.

    kunne ikke få mig til at give flere hundrede kroner for Bringing Down The House Blu Ray, så derfor dvd.

    Ryder666 6-02-23 13:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen