"The Marvels" udskydes til november – og får sin første plakat

Captain Marvel, Ms. Marvel og Photon slår sig sammen i den kommende Marvel-storfilm.

Siden pandemien brød ud, er vi blevet vant til nyheder om udskudte blockbusters. Seneste eksempel er Marvels "The Marvels", som netop er blevet udskudt fra juli til november.

"The Marvels" er dette års tredje MCU-film ovenpå den netop udkomne "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" samt James Gunns kommende "Guardians of the Galaxy Vol. 3", der udkommer til maj.

Og "The Marvels" fungerer både som en fortsættelse til "Captain Marvel" samt tv-serierne "WandaVision" og "Ms. Marvel", eftersom den handler om tre af de Marvel-fortællingers heltinder – hhv. Carol Danvers (Captain Marvel), Kamala Khan (Ms. Marvel) og Monica Rambeau (Photon) – som slår sig sammen for at redde universet.

Se også: Moovy TV: Interview med Ms. Marvel-skaberen Sana Amanat

De tre heltinder spilles af hhv. Brie Larson, Iman Vellani og Teyonah Parris, som gentager deres roller fra de førnævnte MCU-projekter. Desuden vender Samuel L. Jackson tilbage som Nick Fury.

I instruktørstolen finder vi Nia DaCosta ("Candyman"), som har skrevet manuskriptet sammen med Megan McDonnell ("WandaVision"), Elissa Karasik ("Loki") og Zeb Wells ("She-Hulk: Attorney at Law"). Der er med andre ord en masse Marvel-veteraner både foran og bag kameraet.

"The Marvels" lander i de danske biografer den 8. november i år, og du kan se den dugfriske plakat til filmen her:

Kommentarer

"The Marvels" udskydes til november – og får sin første plakat

  • ★★★★0

    Hvem?

    Gasivodo18-02-23 22:08

  • 1

    Hvem?

    Har du ikke læst nyheden? 

    LennartLC19-02-23 02:27

  • 1

    Nå, men lidt mere on topic, så glæder jeg mig en smule til den her. Captain Marvel filmen fik langt mere hate end den fortjente imo, men jeg har også en svaghed for Agent Coulson. Photon var ganske god i Wandavision imo, men vi må se hvad der sker. Har ikke de største forventninger :)

    LennartLC19-02-23 02:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen