"Star Wars"-VR-spil suger dig helt ind i galaksen – se den actionfyldte trailer

Det storslåede univers er nu tættere på end nogensinde før i "Tales From the Galaxy's Edge". 

"Star Wars"-gamere får nu muligheden for en spiloplevelse af de helt store med virtual reality-spillet "Tales From the Galaxy's Edge - Enhanced Edition", der netop er udkommet til PlayStation VR2. 

Spillet suger dig nemlig helt ind i den berømte galakse, når spilleren i rollen som en umiddelbart undselig robot-reparatør hvirvles ind i et episk eventyr på planeten Batuu.

Læs også: Remaket af legendarisk "Star Wars"-videospil er sat på pause på ubestemt tid

Da drabelige pirater angriber planeten, må spilleren tage kampen op og påtage sig dristige missioner i selskab med bl.a. selveste C-3PO og R2-D2.

Spillet er tidligere blevet frigivet til VR-headsettet Oculus Quest, men denne nye version af spillet er blevet optimeret til Sonys splinternye PlayStation 5 VR2-grej.

Selve galaksens skæbne står på spil, og du kan blive helten, når du begiver dig ind i "Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge - Enhanced Edition", der altså nu er ude til PlayStation VR2. Du kan få en smagsprøve herunder: 

Kommentarer

"Star Wars"-VR-spil suger dig helt ind i galaksen – se den actionfyldte trailer

  • 0

    Nice! Bare man havde 5000.

    ccbj23-02-23 16:09

  • 0

    jeg synes det er lidt underligt med milliarder af droids, så er det altid de 2 man bimper ind i. The Skywalker Saga burde i stedet hedde The journey of C-3PO and R2-D2, disse karakterer som de eneste har været med gennem hele sagaen, og Anthony Daniels har som den eneste medvirket i samtlige saga film.

    Johnny4223-02-23 21:07

  • 0

    Jeg har det til Quest, og det er ganske hyggeligt, men ikke noget større spilmirakel. Gameplay er primært FPS med en simpel historie klistret på for at give en overordnet struktur.

    Elgsdyr24-02-23 10:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen