Trailer: Muterede narkohajer spreder kaos i traileren til "Cocaine Shark"

Den måtte jo komme...

Den vanvittige "Cocaine Bear", som vi her hos Moovy kylede fem store stjerner efter, har på få uger skovlet mere end 50 millioner dollars ind ved billetlugerne. Og da imitation er den bedste form for smiger, har den allerede affødt flere halvbagte kopi-film.

Som alle ved, er stor filmkunst jo noget, der kan laves på ingen tid. Og derfor kan vi allerede nu glæde os over, at det kommende mesterværk "Cocaine Shark" er lige på trapperne, og vi har endda fået den første trailer, der er omtrent lige så god som forventet. Se den herunder.

Se også: "Sharkula": Hvidhaj forbandet af Dracula går amok i tåkrummende trailer

Der er ingen tvivl om, at filmskaberne har brugt den ypperligste filmmagi for at vække billederne til live. Glem alt om CGI, her taler vi børnehavens modellervoks og hjemmelavede hånddukker.

"Plottet" er noget med en narkobaron, som har lavet en ny form for superstærk narko udvundet af hajer. Det har åbenbart nogle bivirkninger, som i sidste ende fører til, at en hær af muterede monsterhajer slipper ud fra laboratoriet. Hvad der så sker, giver vel næsten sig selv. 

Hvornår "Cocaine Shark" har premiere er endnu uvist. Traileren kan dog ses lige herunder:

Kommentarer

Muterede narkohajer spreder kaos i traileren til "Cocaine Shark"

  • 0

    Med alle de fantastiske haj-film derude, så må der vel være et marked for en steaming kanal udelukkende med haj-film.

    Johnny4210-03-23 12:13

  • ★★★★★1

    Så må man blot håbe den kanal har en Haj-biterate.

    Elwood10-03-23 12:21

  • 0

    Med alle de fantastiske haj-film derude, så må der vel være et marked for en steaming kanal udelukkende med haj-film.Jeg ville abonnere...

    Pistolprinsen10-03-23 15:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen