Mere "The X-Files" på vej fra manden bag "Black Panther"

Sandheden er stadig derude...

I 2016 – 14 år efter serien oprindeligt blev afrundet med sin 9. sæson – blev "The X-Files" (som herhjemme oprindeligt blev døbt "Strengt fortroligt") genoplivet med en ny, 10. sæson på blot seks afsnit.

Selvom vi ikke var ovenud begejstrede for resultatet her på Moovy, så blev seriens tilbagekomst en mindre succes, og en 11. sæson leverede yderligere ti nye episoder i 2018.

I serien spiller David Duchovny og Gillian Anderson FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully, som efterforsker alskens paranormale og uforklarlige hændelser – og da Anderson i 2018 (og flere gange siden) bekræftede, at "The X-Files" nu var et overstået kapitel for hendes vedkommende, så troede vi, at "The X-Files" aldrig ville blive hivet ud af arkiverne igen.

Indtil nu...

Læs også: "The X-Files"-stjernen David Duchovny var tæt på at få rollen som Hulk

Seriens skaber, Chris Carter, fortæller i et interview med podcasten On the Coast, at han netop har talt med "Black Panther"-instruktøren Ryan Coogler om en nyfortolkning af "The X-Files":

"Ryan Coogler genopliver 'The X-Files' med et mangfoldigt skuespillerhold. Det bliver svært for ham, for vi har allerede fortalt så meget."

Carter siger også, at den nye udgave af "The X-Files" (og vi ved endnu ikke, om Coogler arbejder på en film, en miniserie eller en længere tv-serie) bliver "helt anderledes" end forgængeren og altså formentlig et reboot med nye karakterer, der efterforsker alskens sære hændelser.

Hverken 20th Television, som producerer "The X-Files", eller Coogler selv har kommenteret på Carters udtalelser endnu.

Kommentarer

Mere "The X-Files" på vej fra manden bag "Black Panther"

  • 0

    Da de i de sidste af den oprindelige serie skiftede væk fra Fox Mulder var det slet ikke godt. Jeg har ikke set de nyeste sæsoner.

    Med et nyt hold bliver det godt nok svært at finde en skuespiller med David Duchovnys karakter og personlighed, for han bar om nogen serien. Og man risikerer også at forsøge at lave en copy-paste. Så jeg ved slet ikke hvordan det skal lykkedes.

    Johnny4229-03-23 14:46

  • 0

    Aprilnar ?!???

    Kay29-03-23 14:55

  • 0

    X-Files er en af mine all-time favorites både som film og serie. Serien er så ikonisk og jeg nægter at tro de kan gøre den ligeværdig eller bedre end den oprindelige. Og der er absolut ingen der kan udfylde Davids og Gillians sko. Recipe for disaster? Jeg håber det ikke, men det vil ikke overraske mig.

    ccbj29-03-23 19:52

  • ★★0

    Meh, er ikke den største x files fan men har set samtlige afsnit og har også de to film på Blu Ray og er ejer af et signeret samlekort hvor Lance Henriksen har skrevet dit eget navn plus hans karakternavn Frank Black. Det fylder mindre end et spillekort.

    Derudover skrev jeg en gang til Dean Haglund, der er en af de tre Lone Gunmen i serien, hvor jeg anmod et signeret foto. Der var nemlig en gang hvor man kunne skrive direkte til ham via hans hjemmeside. Så det fik jeg tilsendt free of charge. Det er et sort/hvid portrætfoto. Det er 19år siden, men har det stadig idag.

    Anyway, tvivler på at det lykkedes, men gi'r den nok en chance alligevel.

    Ryder66629-03-23 20:06

  • ★★★★★★0

    Jeg slugte alt X-Files da de udkom. Det meste af de første 9 sæsoner var fantastisk.

    Til gengæld har alle forsøg på film eller fortsættelser i bedste fald været kedelige skygger af det.

    Mine forventninger til at genoplive serien med succes er derfor lig nul.

    Wayne29-03-23 23:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen