Ny "Star Trek"-serie kommer i 2024: "Starfleet Academy"

"Star Trek"-franchisens 12.(!) tv-serie handler om de unge, ambitiøse kadetter på Starfleets akademi.

Rygterne har svirret længe – vi skrev først om serien tilbage i juli 2022 – men først nu er det 100% officielt: I 2024 kommer den næste "Star Trek"-serie, og den bærer navnet "Star Trek: Starfleet Academy".

Som titlen antyder, udfolder den næste serie sig på Starfleets akademi i San Francisco, hvor alskens mennesker og rumvæsner uddanner sig til at blive officerer på Føderationens rumskibe og -stationer.

Både serier og film om Starfleet Academy har tidligere været tæt på at gå i produktion, og tidligere "Star Trek"-serier har ofte besøgt det futuristiske, fiktive akademi. Men den nye serie giver omsider trekkies et ordentligt indblik i, hvad der foregår på "Star Trek"-sagaens svar på Hogwarts.

Læs også: 5. sæson af "Star Trek: Discovery" bliver seriens sidste

Serien er udtænkt af hhv. franchisens hovedproducer, Alex Kurtzman, samt forfatteren/produceren Noga Landau, som tidligere har arbejdet på tv-serier som "Tom Swift", "The Magicians" og "Nacy Drew".

"Star Trek"-franchisens mange serier og spillefilm har udfoldet sig i mange forskellige tidsperioder. Baseret på den officielle udmelding så lader det til, at "Star Trek: Starfleet Academy" vil udfolde sig i det 32. århundrede – altså den samme fjerne fremtid, som "Star Trek: Discovery" foregår i.

Eftersom "Star Trek: Picard" slutter i år, og "Star Trek: Discovery" slutter næste år – og Paramount+ angiveligt er ved at slibe sparekniven – så begyndte der for nylig at florere rygter om, at franchisens fremtid var lidt usikker.

Men denne annoncering lægger de rygter i graven. Desuden er det kommet frem, at vi kan se frem til endnu flere sæsoner af de andre "Star Trek"-serier, som Paramount og CBS producerer i øjeblikket. Det kan du snart læse meget mere om her på Moovy.

Kommentarer

Ny "Star Trek"-serie kommer i 2024: "Starfleet Academy"

  • 0

    Serien er udtænkt af hhv. franchisens hovedproducer, Alex Kurtzman

    Ikke specielt tillidsvækkende.

    "Star Trek: Starfleet Academy" vil udfolde sig i det 32. århundrede – altså den samme fjerne fremtid, som "Star Trek: Discovery" foregår i.

    Arhh, så bliver jeg vel nød til at se de sidste 3-4 sæsoner eller hvor mange det nu er jeg mangler af Discovery....håber der findes en fornuftig synopsis på YT

    Dominar Rygel XVI31-03-23 21:27

  • 1

    Ikke mere Kurtzman Trek. Magter det ikke. 

    Pichard sæson 3 er kun god, fordi han har holdt sig langt væk fra den.

    Og alt der bare nærmer sig Discovery, er en selvskrevet fiasko 

    Spike 1-04-23 15:41

  • 0

    De har snakket om at lave en ungdoms/Beverly Hills/High school musical star trek serie, lige siden Deep Space Nine og Voyager kørte. Ingen har nogensinde efterspurgt det. 

    Square Times 4-04-23 14:24

  • ★★★2

    Ingen har nogensinde efterspurgt det. 

    Kan man ikke sige det om langt de fleste succesfulde tv-serier? Der er nok ingen der efterspurgte en historie om en kemilærer der begynder at producere stoffer, eller en en historie om politi og narkohandlere i Baltimore, eller et remake af en semi-succesfuld sci-fi serie (eller film) fra 70'erne, eller en historie om et kvindefængsel, eller tv-serie nr. 104 om Sherlock Holmes osv. osv. osv.

    NSF 4-04-23 18:59

  • 0

    YES !!!
    ENDNU en reboot/remake/prequel/sequel i stedet for de evindelige nytænkinger, nyskabelser og nye ideer i filmens verden!
    Det bli'r SÅ fedt!

    Pistolprinsen 5-04-23 10:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen