Forum - Forum-tråd: Zack Snyder svarer på Spielberg-udtalelser om superheltefilm

Zack Snyder svarer på Spielberg-udtalelser om superheltefilm

  • ★★★★★2

    Zack Snyder giver til dels Spielberg ret. Men så siger han noget andet, som gør mig lidt irriteret.

    "To me it’s about the drama, the humanity of it. Those are like Shakespearean characters, Bruce Wayne and Clark Kent, they have inherent drama built into their makeup."

    Og det er jo meget fint, men så synes jeg ikke, at han på nogen måde ærede i Man of Steel, som var helt igennem sjælløs. Hvis han fatter, at disse karakterer har menneskelig dybde, hvorfor kunne han så ikke lave en dybere film? 

    Håber det sker med Batman v Superman

    Kilde: Comingsoon.net

    Lars! 9-09-15 21:56

  • ★★★★★1

    Jeg tror virkelig, at han prøvede med Man Of Steel. De flashbacks filmen havde skulle vel fungere som en slags forståelse af dybden på sin hovedperson, og selvom disse scener er klart de stærkeste i filmen, supplerede de slet ikke til resten af filmen (som netop var en sjælløs rodebunke). Håber bestemt også, at den næste retter op på fejlene.

    David Lund 9-09-15 22:24

  • ★★★★★0

    Jeg husker den ikke så godt længere, må jeg tilstå, så jeg er ikke sikker på, hvad som var flashbacks... men jeg husker, at da Kal-El møder Jor-El første gang, så var der ikke antydningen af en følelse i Kal-Els reaktion. "I have so many questions," siger han, men det lyder bare så vildt hult. This is your papa, for crying out loud!! 

    Lars! 9-09-15 23:25

  • 0

    Er vi i grunden sikre på, at Zack Snyder ikke er en robot? Indtil videre virker hans forståelse for hvad det vil sige at være et menneske, og at bringe det menneskelige element ind i hans karakterer, noget huldet for ikke at sige helt og aldeles overfladisk. Batman v Superman bliver et aktionbrag, og jeg regner da bestemt med at se mere dybde. Dog forventer jeg at den kommer til udtryk i skuespillet på trods af Zack's instruktion, ikke som følge af den.

    BlackCornetto 9-09-15 23:50

  • ★★★★★0

    Rygterne, og det er kun rygter at WB har ønsket mere fokus på Batman i filmen og ikke så meget Superman, ved ikke om der er sandhed bag det, men ville virke lidt weird, når man tænker på den historie som de er inspireret af fra comicbook verden.

    Elwood 9-09-15 23:53

  • ★★★★★0

    Det giver jo mening, at Batman får lidt mere skærmtid, siden de allerede har introduceret Superman og etableret ham i den tidligere film. 

    Lars! 9-09-15 23:55

  • ★★★★★0

    Ja vi må vente og se fordelingen, håber da vi får rigeligt med dem begge, men ja er meget spændt på Ben Affleck's tolkning, uanset om det blir en god film eller ej.

    Elwood10-09-15 00:00

  • 0

    De skal vel deles om filmen lige meget, er jo en hsitorie om dem og ikke en Mos 2 som mange fejlagtigt tror :) eller en desideret Batman film. 

    Geekalot10-09-15 05:17

  • 0

    Jeg vil stadig betragte BvS som en MOS 2. Især fordi den omhandler begivenheder som fandt sted i MOS. WB har jo også efter sigende skrinlagt planerne om MOS 2.

    PatrickJane10-09-15 06:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen