Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★★0

    Det der Krysten Ritter-had hører ingen steder hjemme. Skam jer! Jessica Jones blev bare bedre og bedre, hvis du spørger mig. Også tematisk interessant, en gennemtænkt historie om traumer og overgreb. 

    Lars! 4-10-16 07:30

  • ★★★★★0

    Måske bliver serien bedre, men det gør hun fandme ikke!

    David Lund 4-10-16 09:01

  • ★★★★★★0

    Måske bliver serien bedre, men det gør hun fandme ikke!

    Jeg udfordrer den holdning;-) Se serien færdig og bliv enig med Riqon.

    T. Nielsen 4-10-16 09:22

  • ★★★★★0

    Måske bliver serien bedre, men det gør hun fandme ikke!

    Åben dit sind. Lyt til Nielsen. 

    Lars! 4-10-16 09:27

  • 0

    Jeg er fuldstændig enig. JJ havde visse kvaliteter, men Krysten Ritter trak det gevaldigt ned for mig. Daredevil er min favorit indtil videre. Er dog kun to afsnit inde i Luke Cage og selvom det tegner til at blive en god serie, så forventer jeg nu ikke at den slår Daredevil af pinden.

    1. DD
    2. LC (efter bare to afsnit)
    3. JJ

    Bony 4-10-16 10:55

  • ★★★★★2

    Selvom at jeg heller ikke ligefrem er den største Krysten Ritter-fan, så synes jeg at hun gjorde det fint. Og hendes karakter finder jeg langt mere interessant end Matt Murdock/Daredevil, og seriens større fokus på psykologisk dybde frem for action, og et protagonist-antagonist-forhold jeg finder væsentligt bedre end i Daredevil, gør at jeg i sidste ende foretrækker "Jessica Jones" af Marvels tv-serier.

    Kruse 4-10-16 11:18

  • ★★★0

    Jeg er med Kruse. Tematikken i Jessica Jones hiver den også op på en førsteplads for mig - især efter jeg blev virkelig træt af Matt Murdock i anden sæson af Daredevil... Gaaaaab, han blev hurtigt irriterende

    HonoDelLoce 4-10-16 11:31

  • ★★★★★★0

    17. marts rammer Iron Fist Netflix. :D

    Zero Cool 4-10-16 11:41

  • ★★★★★0

     - især efter jeg blev virkelig træt af Matt Murdock i anden sæson 

    Kunne ikke se 2. sæson af DD færdig. Samtlige karakterer irriterede mig, utroligt uinspireret drama. Jeg er spændt på, om det vil gå samme vej for JJ, eller om de har flere ideer at spille med. 

    Lars! 4-10-16 13:23

  • ★★★★★0

    Krysten Ritter kan i hvert fald næppe blive mere irriterende i anden sæson! =)

    David Lund 4-10-16 13:27

  • ★★★★0

    Jeg stoppede med JJ efter tredje afsnit, tror jeg det var. Jeg kedede mig. 

    Babo 4-10-16 13:29

  • ★★★★★0

    Elden Henson..! 

    Lars! 4-10-16 13:30

  • ★★★★★0

    Elden Henson..! 

    Not even close!

    David Lund 4-10-16 13:32

  • ★★★★★0

    Du gav mig lige ret i noget i en anden tråd, så du er tilgivet. 

    Lars! 4-10-16 13:33

  • ★★★★★0

    Du gav mig lige ret i noget i en anden tråd, så du er tilgivet. 

    Jeg er fan af din quid pro quo mentalitet!

    David Lund 4-10-16 13:40

  • ★★★0

    Kunne ikke se 2. sæson af DD færdig. Samtlige karakterer irriterede mig, utroligt uinspireret drama. Jeg er spændt på, om det vil gå samme vej for JJ, eller om de har flere ideer at spille med. 

    Matt Murdock og hvad fa'en er det nu hans tykke ven hedder - de to irriterede mig helt grænseløst!

    Jeg så videre, fordi jeg var interesseret i The Punisher - og synes, at sæsonens sidste tredjedel trækker godt op (jeg ELSKER Vincent D'Onofrio), men jeg ville til hver en tid foretrække JJ :)

    Til gengæld er jeg ret vild med Luke Cage indtil videre, og så glæder jeg mig ekstremt til Iron Fist!

    HonoDelLoce 4-10-16 13:42

  • 0

    Jeg kom tilfældigvis til at se de tre Matrixfilm, igen. Jeg har ikke ændret mening omkring filmene, men kan blot konstatere at den har nogle af de mest veleksekverede actionscener i nyere tid. Noget jeg dog i højere grad lagde mærke til er soundtracket. Det akkompagnerer på imponerende vis billedsiden, ikke mindst i forbindelse med actionsekvenserne.

    Nå ja og så er jeg ret vild med biljagten i Reloaded.

    Whispering Horse 4-10-16 22:02

  • ★★★★0

    Kunne du virkelig komme igennem del 2 og 3? :) Jeg er til gengæld ikke vild med biljagten. Den er både langsom og kedelig. 

    Til gengæld er scoret fedt af Don Davies. Ihvertfald på den første film. 

    Babo 4-10-16 22:17

  • ★★★★★0

    Jeg udnytter et par gratis måneder med Viaplay, og i den forbindelse har jeg lige set Love and Mercy om Brian Wilson / The Beach Boys. Det er på alle mulige måder en rigtig god film! Og der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at høre lidt mere Beach Boys fremover ;) 

    Lars! 5-10-16 10:45

  • ★★★★★0

    Love and Mercy er fee!

    David Lund 5-10-16 10:56

  • ★★★★★★0

    Ja den var ret god faktisk!

    T. Nielsen 5-10-16 12:47

  • ★★★★0

    The End of the Tour - 8/10

    Fremragende drama om Rolling Stone journalisten David Lipsky, der i 1996 fik lov til at følge forfatteren David Foster Wallace, der pådaværende tidspunkt fik sit gennembrud med romanen "Infinite Jest". Lipsky, der over 5 dage optog og interviewede forfatteren, danner ramme her for en virkelig god fortælling om, hvem mennesket bag ordene var og hvordan Lipsky vælger at formidle ham i artiklen. En uhyre god og intellektuel dialog samt fremragende skuespil, særligt af Jason Segel, som må siges leverer en overraskende dybfølt præstation. 

    Babo 5-10-16 22:28

  • ★★★★★★0

    Chisum (1970)

     

    Man bliver allerede med åbningsbilledet klar over, at der er tale om en Hollywood romantiseret og dramatisk ret så frit fortolket udgave om virkelighedens John Chisum og hans del i de såkaldte Lincoln County War (hvor også Billy The Kid var involveret), i en film der forsøges fastholdt i en ofte klassisk og konventionel stil, i en tid hvor den var blevet håbløs umoderne. Når det så er sagt, så er det hele mægtigt underholdene, om end lettere ujævnt iscenesat, med dueller, kampe og masser af krudt i de løst siddende seksløbere. John Wayne er som i så mange film, blot en variant af…Ja John Wayne a la dem man har set utallige gange. Men han kan bære det, trods hans fremskredne alder. Det er ikke stort skuespil, men det er karisma og i en sådan film her, tæller det ofte næsten mere.

     

    Bedømmelse: 7/10

     

    The Big Short (2015)

     

    At gøre finanskrisen sexet og spiselig for et bredt mainstream publikum, er alligevel ret godt gået og jeg ville ikke på forhånd have tiltroet instruktør Adam McKay dette, når jeg ser på hans CV af tvivlsomme komedier i den lette ende. Der er elementer der såmænd stadig kan virke lettere uforståelige måske, men der springes ofte let henover dette på godt og ondt, så man aldrig hænger fast i endeløse forklaringer, trods det at filmen flyder over i udtryk og termer fra kapitalismens højborge. Det er derfor måske ingen menneskelig dyb film i store dele af spilletiden, men den får stadig både serveret et par pointer der kan tænkes over, klemt lidt menneske ind i regnestykket og den gør det, for mig, overraskende originalt igennem det meste af filmen. Skuespillet er i øvrigt et bærende element og årsag til, at det hele bliver så underholdende som det gør.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen 6-10-16 19:24

  • ★★★★★★0

    Adventures of Captain Fabian (1951)

     

    Errol Flynn står øverst på rollelisten og har selv skrevet manus, til denne film hvor han så ikke spiller hovedrollen og som rent faktisk ikke er en eventyrfilm, om end kulisserne kan få den til at ligne det. Hovedrollerne spilles hovedsagligt af Micheline Presle og Vincent Price i en film der i dens forsøg på at være en form for noirlignende krimidrama, ofte er så svagt fortalt og uigennemtænkt, at man er tæt på at tro at man er vidne til en eksperimenterende skæv film. Det er man ikke og selv om man er fænget i perioder, kan selv en engang så karismatisk Flynn, der vader umærkeligt ud og ind af historien uden egentlig at betyde ret meget for selve fortællingen, ikke redde helheden. Det er middelmådigt i bedste fald.

     

    Bedømmelse: 5/10

     

    The Great Race (1965)

     

    Som barn så jeg denne adskillige gange og regnede den til en af mine favoritter. Selv om den ikke helt kan leve op til dette i dag, så er det stadig voldsomt underholdende, tempofyldt og afvekslende kulørt at følge dette bilrace, der koncentrerer sig mindre om racet, trods de blærede biler, og mere om de begivenheder vores helte og skurke render ind i undervejs og det er mange og af meget forskellig art. Instruktør Blake Edwards og folkene bag filmen har i øvrigt fundet et fremragende cast. Jack Lemmon og Peter Falk stjæler ofte billedet og leverer klassisk komik af høj klasse, som skurken og hans tumpede håndlanger. Tony Curtis er velvalgt som den renskurede og glatte helt og Natalie Wood underskøn som feminist, der ikke holder sig tilbage for at bruge kvindelist for at nå sine mål.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen 6-10-16 20:13

  • ★★★★★★0

    Pan (2015)

     

    Der er efterhånden lavet en del spind og en del vinkler på historien om drengen der ikke ville være voksen. Historien om Peter Pan er også på mange måder fascinerende stof, med masser af potentiale, også over i det mere eftertænksomme. Desværre er instruktør Joe Wright’s take på fortællingen, der er en slags prequel til den historie vi kender, overlæsset og ofte anstrengende af sidde igennem. Jovist der er også momenter hvor man føler sig underholdt, men det er nærmest mod sin vilje. Jeg finder det så også ret så plat og poppet, når vi f.eks. ankommer til Neverland, at vi så mødes af tusindvis af mennesker i færd med at synge Nirvana’s mosterhit, ”Smells Like Teen Spirit”. Jeg vil dog gerne fremhæve Hugh Jackman for at gøre det godt som skurken Blackbeard, selv om jeg mistænker ham for at have skuet lidt rigeligt til Gary Oldman’s gribende fortolkning af blodsugeren Dracula.

     

    Bedømmelse: 4/10

    The Roots of Heaven (1958)

     

    Atter engang står Errol Flynn øverst på rollelisten, nu totalt afdanket (han døde ikke så længe efter, efter et liv i overhalingsbanen), selv om det er Trevor Howard der er filmens protagonist, i instruktør John Hustons økovenlige, men slappe drama- og eventyrfilm, om kampen mod drab på den afrikanske elefant. Historien snegler sig derudaf og selv om den først er tiltalende at se på, mister de kulørte billeder hurtigt glansen, når man i lange perioder trækkes igennem ligegyldige dialoger leveret af skuespillere i ofte svage roller. Først mod slut, kommer der atter lidt gang i sagerne, hvor der skrides til handling.

    Bedømmelse: 5/10

    T. Nielsen 6-10-16 20:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen