Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Jeg har ikke selv en PS4, men der står "kan afspilles på PS3" ved spillet, så det kan kun spilles på PS3.

    Se eksempelvis Flower: store.playstation.com/

    Det kan spilles på alle tre konsoller.

    Men jeg er ret overbevist om, at du kan få vist alle spil der er i storen og købe dem, uanset om spillet er til PS3, PS4 eller Vita.

    Zero Cool12-10-16 21:46

  • ★★★0

    Jeg ved godt at en PS4 ikke kan tage en BlueRay med et PS 3 spil på, men jeg er i tvivl om de down load baserede spil, kan hentes og spilles på en PS 4, selv om de står til "kun" PS3..

    MadMartigan12-10-16 21:49

  • ★★★★★0

    Nope der vil stå PS4 hvis de kan spilles på en PS4 det gælder også download spil.

    bare fordi de er digitale gælder samme mangel på bagudkompatibilitet som ved de fysiske spil.

    Elwood12-10-16 21:52

  • ★★★0

    Ok tak, mystisk at folk med en PS 4, ikke kan komme til at spille nogle Gran Turismo spil før engang i 2017..

    MadMartigan12-10-16 21:57

  • ★★★★★★0

    MadMartigan, det står direkte på siden: i.imgur.com/bjG7mD5.png - det er jo den digitale kopi der er tale om, når du kigger på Sonys store, ikke disk-kopien. :)

    Kig på Flower, som jeg linkede til tidligere, den digitale kopi kan hentes til alle tre konsoller, PS3, PS4 og Vita. Der er visse spil, som er blevet ported til PS4 af ældre PS3-spil, typisk remastered udgaver, men det er kun et fåtal.

    Sony har dog lanceret en tjeneste, hvor man kan streame PS3-spil, den er bare ikke lanceret i Danmark endnu, så vidt jeg ved.

    Zero Cool12-10-16 22:00

  • ★★★0

    Ok tak, så der er nok for store omkostninger ved at konverterer dem.

    Jeg har desværre brugt +1.000,- i min PS3 store, og dem for jeg så ikke meget for.

    MadMartigan12-10-16 22:04

  • ★★★★★0

    Spørgsmålet er så, om du nogensinde kommer til at spille dem igen? Jeg var henrykt, da Microsoft begyndte at rulle deres 360 spil ud til Xbox One, for jeg har da også købt for over 2000-3000 kr i deres butik igennem tiden. Prøv at spørg mig om jeg har spillet et eneste af de spil igen =)

    David Lund12-10-16 22:14

  • ★★★★★★0

    Det er selvfølgelig langtfra alle spil, man gider at spille mere end en enkelt gang, men der vil jo altid være nogle spil, som man har lyst til at gå tilbage til.

    Jeg kan da komme på en del spil, som jeg ofte vender tilbage til og genspiller.

    Zero Cool12-10-16 22:20

  • ★★★0

    Ja, jeg er nemlig også lidt nostalgisk i den retning, og knægten på 5 kan jo sagtens starte med noget gammelt!

    At gennemføre Uncharted 2, er lidt det samme som at sætte en gammel Indy film på :-)

    MadMartigan12-10-16 22:24

  • 0

    Sony har udtalt at de ikke vil lave bagudkompatabilitet. I stedet kan amerikanerne bruger PS Now, som vi dog ikke har tilgængeligt her i DK.

    Superknys12-10-16 22:41

  • ★★★★★0

    Et spil som Uncharted 2 kan jeg godt se glæden ved selvfølgelig. Men hvis jeg skulle genspille det, ville jeg bare købe den nye version, og prøve det med opdateret grafik. Ligesom jeg gør med Skyrim om et par uger. Men selvfølgelig har du en pointe med ungen. Lad PS3eren stå fremme for nu. Hvis der så kommer en periode på et par måneder, hvor den ikke bliver brugt, er det vel der, den skal pakkes væk.

    David Lund13-10-16 06:17

  • ★★★★0

    Det har jeg, men kan fx Gran Turismo 6 hentes og spilles på en PS 4, eller vil det ikke være synligt i en PS4 store?

    store.playstation.com/

    Det er ikke synligt. Kun spil, der kan afvikles på PS4, er synlige.

    thomsen13-10-16 09:00

  • ★★★0

    Ja, min PS 3 bliver i hvert fald ikke solgt, den skal gemmes :-)

    Tak for hjælpen alle mand.

    MadMartigan13-10-16 10:10

  • ★★★★★0

    Ja, jeg er nemlig også lidt nostalgisk i den retning, og knægten på 5 kan jo sagtens starte med noget gammelt!

    Så sku du da næsten ha gjort som ham her.

    :)

    Elwood13-10-16 11:52

  • ★★★★★0

    GiantBomb laver deres second PSVR stream i dag, spændt på og se om der er en forskel i tingene, flere udvikler bag de forskellige spil der blev testet har undret sig over alle de problemer de havde, så jeg er lidt spændt på og se om der er en forskel i dag, om de har fået nye headsets eller de har de samme igen, og om problemerne gentager sig.

    And in other news Shadow Warrior 2 udkommer i dag :)

    Elwood13-10-16 12:30

  • ★★★★★★0

    Kommende generationer af Samsung-tv får Steam Link, hvilket er pænt lækkert.

    www.shacknews.com/article/97200/new-samsung-tvs-will-feature-steam-link-integration

    Zero Cool14-10-16 06:49

  • ★★★★★★0

    Hotdamn, holdet bag Terraria er vilde. Jeg har lige opdaget, at de har sendt endnu en (gratis) content-opdatering på markedet til et spil der kom i 2011. Det er helt vildt så meget det spil har forandret sig i løbet af de fem år der er gået.

    Zero Cool14-10-16 09:06

  • 0

    Efter at Yousee "forbedrede" bredbåndet på vores vej, duede apps som youtube, hbo og netflix ikke på min PS4. Jeg bruger normalt kabel, men jeg prøvede den trådløse metode og så virkede de nævnte apps igen - Er der nogen der kan forklare logikken bag det? 

    misuma14-10-16 20:31

  • ★★★★★0

    Vare nok ikke så længe før vi høre nyt omkring det næste spil i Red Dead serien fra Rockstar Games af.

    Deres seneste Twitter besked, peger kraftig i retningen

    Og det var også spekuleret i at detvar det spil der sku ha blevet annoceret til Sony's E3 press conf. men hvor vi fik den mærkelige afslutning med det der Zombie spil i stedet for, på grund af det her med tragedigen der havde indtruffet før selve press conference, hvor det som Rockstar netop ville vise havde en hvis lighed med det som var sket.

    Elwood16-10-16 20:22

  • ★★★★★★0

    Stardew Valley har fået en contentopdatering, så jeg er gået i gang med det igen. Det er sgu lidt utroligt, at det spil findes og er lavet af én person. Det ender nok oppe i toppen over mine mest spillede spil på Steam, sammen med Terraria og Fallout 4.

    Zero Cool16-10-16 20:29

  • ★★★★★0

    Hygger mig pt. med en oldie The Saboteur fra det daværne Pandemic, og fik gennemført Quantum Break i dag også.

    Blev færdig med Remedy's seneste spil i dag Quantum Break, spillet er ikke perfekt, nej, og blir nok aldrig en klassiker, men en ting kan man ikke tage fra Remedy de har en god evne til og komme op med nye historier og ide'er vi så det sidste med Alan Wake, og nu med Quantum Break.

    Et spil der handler om et tidsrejse eksperiment der laver en såkaldt fracture in time som får tiden til og gå i stå for evigt i verden til sidst, Time ends, som der snakkes om i spillet hele tiden.

    Og jeg må indrømme der er en ret intressant historie, og jeg føler at hvis de havde haft ordentlig instruktør og folk indover deres Live action show, så ku det ha blevet rigtig godt, eller egentlig bare havde lavet en hel film ud fra den her historie. Men det har de ikke, og hvad vi ender med er en live action del som desværre virker relativ amatøragtigt (udfra skuespil og manus)

    Live action delen er det som deler spillet op efter et par kapitler, hvor vi ser valg fortaget af os som spillets Skurk manifeste sig i live action delen der omhandler The Evil Coporation som man er oppe i mod, det er så desværre bare ikke noget der har den hel store betydning for hovedpersonen, men mere birollerne i spillet. Så det hele ender med og blive en lidt for meget ikke interactive serie, med meget tomme karakter i serien, som man mest af alt sidder og krummer tæer over, bevares Aidan Gillian og Lance Reddick, gør det godt med den del de har og arbejde med, men det er desværre ret tydeligt at dem som har lavet TV-Serien ikke hel har styr på det.

    Men historien og hele ide'en bag fandt jeg ret spændende, ville bare ha ønske et bedre end produkt, eller måske en hel film baseret på det. Den måde de behandler tidsrejse på og "logikken" bag virker også ret gennemtænkt i forhold til mange andre der har taget emnet op, så ja et ganske ok forsøg fra Remedy, end produktet er blot ikke, hvad det kunne ha været.

    Nåja og så hjælper det heller ikke at det håbløs optimeret til Pc, for en hel del folk, jeg havde dog heldigvis ikke problem med og køre det.

    Elwood16-10-16 20:37

  • ★★★★0

    Er der andre end mig, der skal have fat i "Civilization 6", når det udkommer her om få dage?

    Jeg har spillet Civ siden 1'eren på Amiga 500. 2'eren var god, 3'eren var rigtig god, 4'eren sprang jeg mere eller mindre over, og 5'eren havde flot grafik, men derudover mange mangler i forhold til de tidligere udgaver.

    Jeg er ikke umiddelbart så vild med 6'erens cartoony look (hvor alvorligt føles en atombombe i "Andeby"?), og modsat 5'eren ser det ikke ud til, at Danmark umiddelbart kan vælges som nation. Jeg er heller ikke sikker på, at min pc kan køre spillet optimalt, men jeg er stadig nysgerrig...

    chandler7516-10-16 20:46

  • ★★★★★★0

    Nej, jeg regner med at vente på at Civ 6 kommer ned i pris, ikke mindst fordi jeg dårligt har rørt Civ 5, siden jeg købte det. Ulempen ved den slags spil er jo, at man mister dage af sit liv, når man går i gang med et spil.

    Men nu når vi taler om det, tror jeg sgu at jeg installerer 5'eren og har den parat til en af dedér arbejdsløshedsdage, hvor jeg ikke har planer overhovedet og ikke behøver at købe ind. :D

    Zero Cool16-10-16 20:54

  • ★★★★0

    5'eren er great fun (især indtil man når modern era, hvor det begynder at gå lidt for hurtigt), så det kan du roligt gøre :)

    chandler7517-10-16 14:14

  • ★★★★★★0

    Hvis man er til brætspil og den slags, er der tilbud på Tabletop Simulator på Steam i øjeblikket. En glimrende måde at spille brætspil med sine homies, som bor i den anden ende af landet, eller i et helt andet land.

    Zero Cool17-10-16 23:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen