Instruktøren bag populært "Game of Thrones"-afsnit skal instruere Sinbad-film

Instruktøren bag det vilde og episke "Game of Thrones"-afsnit "Battle of the Bastards", Miguel Sapochnick, har netop landet et spillefilmsjob. Han er blevet hyret til at udvikle en ny film om Sinbad Søfareren sammen med forfatteren Kyle Killen, som er skaber af tv-serierne "Lone Star" og "Mind Games".

Sapochnick instruerede de sidste to "Game of Thrones"-afsnit i denne sæson, "Battle of the Bastards" og "Winds of Winter". Disse fik han til at ligne en episk storbudgetfilm, og "Battle of the Barstards" er hurtigt blevet en af de mest populære episoder i hele serien og noget af det mest ambitiøse set på tv.

Filmen vil blive en genfortælling af historierne om den legendariske Sinbad, der blev introduceret i "Tusind og én nat". Historierne følger en snu sømand, som oplever talrige fantastiske eventyr, og efter hver eventyr vender han hjem til sin hjemby Bagdad som en velhavende mand.

Gennem årene har der været flere udgaver både på film og tv, bl.a. animationsfilmen "Sinbad: Legend of the Seven Seas", hvor Brad Pitt lagde stemme til Sinbad. 

Dette projekt er ikke Sapochnicks første spillefilm, da han tidligere har instrueret filmen "Repo Men" med stjernerne Forest Whitaker og Jude Law.

Kommentarer

Instruktøren bag populært "Game of Thrones"-afsnit skal instruere Sinbad-film

  • 0

    Hvorfor ikke da? Jeg håber bare, at den bliver lige så fyldt med geniale puns som Disney-filmen!

    Who's bad? Sinbad!

    moulder66622-10-16 22:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen