Oscar-vinder inviterer danske filmfolk til Skywalker Ranch

Instruktør Christina Rosendahl og tonemester Peter Albrechtsen har fået en fornem invitation til George Lucas' legendariske Skywalker Ranch, hvor en skare af filmfolk gerne vil se og ikke mindst høre den danske spændingsfilm "Idealisten". Filmen har bl.a. skabt international opmærksomhed, fordi den er et sjældent skandinavisk eksempel på en film mixet i det moderne Dolby Atmos-lydformat, der normalt er forbeholdt de store Hollywood-blockbusters.

Det er den amerikanske lyddesigner Gary Rydstrom, der har inviteret de danske filmfolk. Rydstrom arbejder fast sammen med Steven Spielberg og har vundet fire Oscars for bedste lyd. Han har bl.a. stået for lyden i film som "Saving Private Ryan", "Toy Story", "Jurassic Park" og "Terminator 2". Lige nu arbejder han på den kommende "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens".

Skywalker Ranch er på mere end 19 km2 og rummer foruden vinmarker og dyrestalde verdens måske førende lydstudie, Skywalker Sound.

"Idealisten" udkom på dvd og Blu-ray tidligere på måneden, og i morgen kan du her på Moovy læse Blu-ray-anmeldelsen af filmen samt se Moovy TV's interview med Christina Rosendahl og Peter Albrechtsen.

Kommentarer

Oscar-vinder inviterer danske filmfolk til Skywalker Ranch

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen