Forum - Forum-tråd: Netflix-USA

Netflix-USA

  • 0

    Nogen der har erfainger med at bruge den amerikanske netflix, og evt. kan linke til en brugbar guide?


    Fubar28-09-15 14:15

  • ★★★★★★0

    Der er en del forskellige muligheder, fra et plug-in til en browser, til en DNS-/VPN-løsning.

    Hvis du kun vil tilgå den amerikanske Netflix og ikke er interesseret i hvad der er til rådighed på alle andre udgaverne (og der er en del efterhånden), kan du nøjes med et plug-in til din browser. Ellers vil jeg anbefale en service som fx Unblock US, der også giver mulighed for opsættelse på fx en spillekonsol, AppleTV eller hvad du ellers har i hjemmet.

    Zero Cool28-09-15 14:26

  • 0

    Tak for svar.

    Er der et gratis alternativ til Unblock US?
    Jeg er som sådan kun interesseret i at kunne se den amerikanske netflix på min computer. Men jeg er en smule skeptisk omkring "Hola" og hvad de andre programmer ellers hedder.

    Fubar28-09-15 14:48

  • 0

    Hvis du har Chrome kan du søge på Proxy Netflix i Chrome aps, den giver adgang til den amerikanske Netflix.

    Geekalot28-09-15 16:56

  • ★★★★★★0

    Jeg har ikke undersøgt om der er et gratis alternativ til Unblock US, da jeg er ret interesseret i at benytte de andre udgaver af Netflix også. Især den canadiske har rigtig mange nye og interessante titler også. De cirka 25 kr. om måneden er givet godt ud.

    Men der er masser af gratis og velfungerende plug-ins til diverse browsere, som kun åbner op for den amerikanske.

    Zero Cool28-09-15 17:21

  • ★★★0

    Hola gør du klogt i at være skeptisk overfor. Det er usikkert og de sælger din båndbrede til andre. Kender ikke den der "Proxy Netflix", men jeg vil være skeptisk og spørge mig selv hvorfor det er gratis?

    Bruger selv Unblock Us. Det er en smart dns service og det gode ved den, er at man kan få det til at virke på godt og vel alle enheder hvor man kan ændre dns server. Det virker derfor også på spillekonsoler, smart-tv, ipads, etc. Det er rimelig nemt at skifte land.

    Faren ved at bruge en Smart DNS service, er at man i teorien ikke kan vide sig sikker på hvilken del af trafikken der bliver omdirigeret, men Unblock Us har ret godt rygte og virker troværdige. Der er nok heller ikke den store risiko i det, hvis man bruger det på for eksempel et smart tv.

    Der er ikke nogen grund til at begrænse sig til den amerikanske Netflix. Der er massere af godt unikt indhold på de andre lande også. Brug en søgemaskine som for eksempel flixsearch.io, til at se hvor tingene ligger.

    Aranyhajú Nyárszépe28-09-15 17:27

  • 0

    Proxy Netflix er ja du gætter det aldrig Netflix :) bare direkte adgang til den amerikanske udgave :) intet hokus pokus i den :)

    Geekalot28-09-15 18:25

  • 0

    Det er hola du tænker på der solgte din båndbredde, så vidt jeg lige husker var det en AND :)

    Geekalot28-09-15 18:26

  • ★★★0

    Proxy Netflix har altså ikke noget med firmaet Netflix at gøre. Kan se der er en betalingversion og gratisversion. Åbenbart har gratis versionen ikke lige så god "performance" som betalingsversionen, hvad det så end betyder. De skriver absolut intet om hvordan deres tjeneste fungere. selv ikke på deres "How it works" side. Det burde være nok til at man holder sig fra det.

    Det er ikke nogen AND at Hola sælger brugernes internetforbindelse. Det gør de via deres underfirma Luminati, hvor de reklamere med adgang til 11.3 millioner noder i 192 lande. Det er sådan de tjener deres penge. ;)

    Aranyhajú Nyárszépe28-09-15 20:58

  • 0

    Hvert fald fortælle dig, at jeg ikke harhaft nogle problemer med Proxy Netflix, så kan du tro og curse den lige så meget du vil :)

    Geekalot28-09-15 21:07

  • ★★★0

    Man skal altså være lidt forsigtig med de her tjenester. Ejeren af din dns-server har fuld kontrol over alt du foretager dig på nettet. De behøver naturligvis ikke udnytte det, men jeg vil stærkt fraråde at man tilgår din netbank, eboks, mail eller andet igennem en fremmed dns. Og det inkluderer bestemt også unblock.us. Vi aner intet om deres interne sikkerhed, så selv hvis vi stoler på dem (hvilket vi ikke gør), så kan hackere i princippet udnytte os igennem dem. 

    Så alle de det fine guides til hvordan man kan sætte deres en som på ens router skal bare ignoreres. Smart-tv'et er sikkert fint, men en hvilken som helst enhed du bruger til følsomme ting, bør skiftes til din udbyders dns inden.

    gi-jones29-09-15 10:08

  • ★★★★★★0

    "Så alle de det fine guides til hvordan man kan sætte deres en som på ens router skal bare ignoreres."

    Make sense O.o   ;)

    davenport29-09-15 17:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen