Quentin Tarantino gider ikke Netflix

I en ny bog, " I Lost It At The Video Store", fortæller en række instruktører, heriblandt Quentin Tarantino, Kevin Smith og Darren Aronofsky, om deres forhold til de gamle video-udlejningsbutikker vs. nutidens streamingtjenester. Og meningerne er mildest talt delte.

Tarantino fortæller, at han slet ikke er interesseret i streaming, men vil have et fysisk medie i hånden. Desuden nægter han at se film på sin laptop, og han ser slet ikke Netflix. Til gengæld købte han hele lageret, da videobutikken Video Archives lukkede dørene, og han har således omkring 8000 VHS-bånd og dvd'er at boltre sig med. Tarantino er desuden nok en af de få i verden, der stadig optager film på VHS fra tv...

I den anden boldgade finder man folk som Kevin Smith og Darren Aronofsky. Aronofsky fortæller, at han rent faktisk redigerer og laver lydmix til sine film, så de også fungerer på iPhone. (Tarantinos reaktion? "Det er det mest deprimerende jeg har hørt i mit liv").

Også Kevin Smith har ikke de store problemer med film på iPhone. Han fortæller, at han med glæde ser film i det format: "Jeg er i bund og grund en filmelsker, så den hurtigste, nemmeste måde, jeg kan få filmen, er OK med mig. Det behøver ikke at være en IMAX-skærm."

Kommentarer

Quentin Tarantino gider ikke Netflix

  • ★★★★★0

    Jeg savner da også båndsalat lidt, men vil til enhver tid foretrække en græsk.

    Lars!28-09-15 07:55

  • 0

    Ja, den med kassettebånd må da 100% være en nostalgiting - det samme med VHS. Jeg har også lagt mærke til, at der er en del metal-hoveder, der gør i kassettebånd igen...om jeg fatter det.

    Jeg kan sagtens forstå den gode gamle "fysiske vs digitale medier", når det fysiske medie er lige så godt eller bedre end det digitale - men det øjeblik noget bliver sværere at bruge OG dårligere kvalitet, så er jeg sgu stået af. Jeg havde da også min "gode gamle" Sony Walkman, men lydkvaliteten på den kunne jo på ingen måde sammenlignes med kvaliteten i dag.

    moulder66628-09-15 13:04

  • 0

    Enig, Mulder.

    Når både kvalitet og komforten ryger, så giver det INGEN mening længere. Om jeg fatter det. Dog, så forstår jeg det jo egentlig fint nok, hvis man har fået fat i nogle gamle demobånd, som slet ikke findes på andet format. Men så digitaliser dem dog og gem båndene, så de ikke bliver slidt mere.

    Og ja, det er akkurat det samme på VHS.
    Men med DVD er det stadig på enkelte gamle udgivelser, som ikke findes på et bedre format. Og de virker jo også i en BD-afspiller, så man er ikke tvunget til at have flere gamle 80'er kasser under sit TV :)

    Nagash28-09-15 17:07

  • ★★★0

    Så længe The Abyss ikke udkommer på BD, så er DVD mere end rigeligt berettiget!

    Nuff said!

    HonoDelLoce29-09-15 09:23

  • 0

    Netop. Så længe der ikke findes noget bedre, så er DVD at foretrække. 

    Nagash29-09-15 09:26

  • ★★★★★★0

    Det er så bare synd, at den kun er kommet i anamorphic udgave ét sted i verden og resten må nøjes med en semi-crappy non-anamorphic udgave. Man kan virkelig undre sig over hvad hulen Cameron og/eller filmselskabet har gang i, når de ikke får taget sig sammen til at udgive hans film i et fornuftigt format.

    Zero Cool29-09-15 09:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen