Trailer: King Kong går amok i ny trailer til "Kong: Skull Island"

Legendary Pictures og Warner Bros. har udgivet en ny "Kong: Skull Island"-trailer, som kan ses herunder og  giver det første ordentlige kig på inkarnationen af verdens ottende vidunder, kæmpeaben King Kong.

I filmen samler Kaptajn James Conrad (Tom Hiddleston) en gruppe eksperter bestående af fotografen Weaver (Brie Larson), Oberstløjtnant Packard (Samuel L. Jackson), videnskabsmanden Randa (John Goodman) samt en række barske, tungt bevæbnede mænd og sætter i helkoptere kursen mod en fjerntliggende ø i det uendelige Stillehav.

De er godt nok på en officiel mission, men der går ikke længe, før det viser sig, at alle de ledende kræfter i ekspeditionen har deres egne dagsordener. Men efterhånden som de bevæger sig ind over øen, begynder en række uforklarlige ulykker at gøre indhug i såvel materiel som mandskab, og det går i al sin gru hurtigt op for de overlevende, at de nu er fanget på en øde ø uden mulighed for at kommunikere med omverdenen – og at de i højeste grad er det sidste led i øens fødekæde...

"Kong: Skull Island" er instrueret af Jordan Vogt-Roberts ("Kings of Summers"). Legendary Pictures  har lovet, at historien vil ære grundlaget for King Kongs eksisterende oprindelse, men vil placere Skull Island i en helt ny og særskilt tidslinje.

Kommentarer

King Kong går amok i ny trailer til "Kong: Skull Island"

  • ★★★★★0

    Jeg er frisk! I øvrigt et virkelig fedt cast.

    David Lund17-11-16 11:11

  • ★★★★0

    Er sgu også frisk. 

    Babo17-11-16 11:25

  • 0

    Jeg synes den ser monsterfed ud og jeg glæder mig!

    misuma17-11-16 12:24

  • 0

    Jeg synes også den ser rigtig fed ud! :-D

    Bony17-11-16 15:17

  • 0

    Shiiit, den ser badass ud!

    Superknys17-11-16 18:01

  • ★★★★★★0

    Fuck hvor set det plat ud!

    T. Nielsen17-11-16 21:07

  • ★★★★★0

    Spoilerfyldt trailer, som sædvanlig... Fangede ikke min interesse synderligt. Gruppe som bliver jagtet af monstre på Skull Island, den så jeg vist nok i 2005, og den stank. 

    Lars!17-11-16 21:58

  • 0

    Jeg var sådan set klar til at hade den - hele konceptet med King Kong er ikke lige min kop Nordsøolie og Peter Jacksons version var horribelt kedelig - men traileren virker rent faktisk lidt lovende - trods, som Riqon siger, at de som altis viser for meget! :-)

    moulder66619-11-16 20:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen